MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Backstage Stories με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη (video)

Μια ξεχωριστή φωτογράφιση μόδας για τη στήλη ART MEETS FASHION του Monopoli.gr με την ταλαντούχα ηθοποιό Νατάσα Εξηνταβελώνη

Το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα της εταιρίας Mon Rêve.

H φωτογράφιση της Νατάσας Εξηνταβελώνη έγινε για τη στήλη Art Meets Fashion. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Στέλλα Χαραμή η Νατάσα μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία της στις Κάννες, όπου βρέθηκε για την ταινία “Dodo” του Πάνου Κούτρα αλλά και για την τηλεοπτική σειρά του Alpha «Παράδεισος των Κυριών» που θα κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο.

Art Meets Fashion… Underwater!

Καθώς το concept της φωτογράφισης ήταν underwater fashion επιλέξαμε το ιδανικό σκηνικό: Την εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείου Life Gallery Athens στην Εκάλη.

Μιλώντας όμως για μία υποβρύχια φωτογράφιση, δεν θα μπορούσαμε να μην αναρωτηθούμε για το πώς το μακιγιάζ θα παρέμενε αναλλοίωτο μετά από τόση ώρα μέσα στο νερό.

Τα υψηλής απόδοσης προϊόντα μακιγιάζ του νέου Ελληνικού brand Mon Rêve, με υπέροχες υφές, εντυπωσιακά ζωηρά χρώματα και πολλές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, μας έδωσαν την απάντηση.

Το εξαιρετικά σταθερό must-have υγρό ματ κραγιόν Inky Lips σε κόκκινη απόχρωση, που πρωταγωνίστησε στη φωτογράφιση και δημιούργησε ιδανική αντίθεση με το μπλε χρώμα της πισίνας, παρέμεινε στη θέση του λαμπερό παρά τα πολύωρα γυρίσματα μέσα στο νερό και τις γρήγορες εναλλαγές ρούχων, μαγιό, και αξεσουάρ.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις βελούδινες-ματ σκιές της υψηλής απόδοσης παλέτας σκιών Desert Tea Happy Palettes, οι οποίες ανέδειξαν το σχήμα και το χρώμα των ματιών της Νατάσας με τις γήινες αποχρώσεις τους, δημιουργώντας ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα, σε πλήρη ισορροπία με το κόκκινο χρώμα των χειλιών.

Τα γυαλιά της φωτογράφισης είναι της εταιρίας PRIME OPTICS

Gone with the… wind!

Μετά την ολοκλήρωση των εντυπωσιακών underwater λήψεων, προχωρήσαμε στο δεύτερο μέρος της φωτογράφισης, στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου Life Gallery Athens, σε ένα περιβάλλον που φαντάζει μακριά από το κέντρο της πόλης.

Το σκηνικό του set στήθηκε ανάμεσα στα χρωματιστά λουλούδια που περιβάλλουν το ξενοδοχείο κάτω από το άπλετο φως του απογευματινού ήλιου με ένα ολόλευκο φόντο στο background, δημιουργώντας μία απόλυτα ισορροπημένη αντίθεση με τα πολύχρωμα φυτά τριγύρω. Οι λήψεις πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία παρά τις αντίξοες συνθήκες του αέρα -ο οποίος μάλιστα… έσκισε το φόντο μας- που δεν επηρέασαν αρνητικά το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, έδωσαν έμπνευση στην ομάδα και βοήθησαν στο να βγουν ακόμη πιο δημιουργικές οι τελευταίες λήψεις με την Νατάσσα να ποζάρει μέσα από το σκισμένο φόντο, κάνοντας τα τελευταία κλικς ακόμα πιο ενδιαφέροντα και αυθόρμητα.

Τα κορυφαία προϊόντα της Mon Rêve δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν ούτε από αυτό το set. Tο υγρό ματ κραγιόν Matte Lips σε απαλή ροζ απόχρωση ταίριαξε απόλυτα με τις αντίστοιχες ροζ μεταλλικές αποχρώσεις της παλέτας σκιών Bedtime stories happy palettes δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό look.

Η τριπλή παλέτα ρουζ Blush On! στις ρομαντικές ροζ αποχρώσεις και το υγρό highlighter Stellar Highlighter ήταν οι τελευταίες πινελιές του μακιγιάζ που έδωσαν με τη σειρά τους φωτεινότητα και φυσική λάμψη στην επιδερμίδα της Νατάσας και απογείωσαν το styling σε συνδυασμό τα ιδιαίτερα γυαλιά PAUL FRANK και ANA HICKMANN (PRIME OPTICS) και τα εντυπωσιακά outfits της ELENI KAVVADA και της DAPHE VALENTE.

Ομάδα παραγωγής

Art director, Fashion Editor: Σίσσυ Σουβατζόγλου
Phοtographer: Μαρία Χατζηαθανασιάδη
Production Director: Mάρη Τιγκαράκη
Makeup: Ελένη Κρασούλη /Mon Rêve
Video & Backstage Photos: Πέτρος Μακρής
Image Processing: Busy Bee

Διευθύνσεις Καταστημάτων
Εleni Κavvada (Παλλάδος 24-26, Ψυρρή/ Φλοίσβος Μαρίνα, Παλαιό Φάληρο)
Daphne Valente (Αθανασίου Αξαρλιάν 3, Αθήνα)
Γυαλιά: Prime Optics
Κοσμήματα: Anastasia Dimitriadi Jewels

Το μακιγιάζ της φωτογράφισης έγινε με προϊόντα της εταιρίας Mon Rêve
Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Life Gallery Athens Hotel, για τη φιλοξενία της φωτογράφησης

 

Περισσότερα από Longreads
VIMA_WEB3b