MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η ΖeniΘ φορτίζει μουσικά το καλοκαίρι μας συμμετέχοντας στο Release Athens Festival

Η ΖeniΘ απογειώνει το Release Athens με την κορυφαία της ενέργεια και δίνει σε όλους την ευκαιρία να κερδίσουν προσκλήσεις για το κορυφαίο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, ακόμα και να κερδίσουν ένα ολοκαίνουριο σπίτι.

Monopoli Team | 01.07.2022

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα απογειώνει το Release Athens, το κορυφαίο μουσικό φεστιβάλ, με πολλές εκπλήξεις και μοναδικές προσφορές.

Ως σταθερός υποστηρικτής του πολιτισμού, του αθλητισμού και της τέχνης η ΖeniΘ συνεχίζει να προσφέρει κορυφαία θεάματα για όλα τα κοινά, αυτή τη φορά ως ένθερμος χορηγός του Release Athens, ενός από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς.

Δωρεάν προσκλήσεις για το Release Athens

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ που ήδη ξεσηκώνει τα καλοκαιρινά μας βράδια, η ΖeniΘ καλωσορίζει παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες, όπως τους Pet Shop Boys, Iggy Pop, Nick Cave & The Bad Seeds, καθώς και πολλά ακόμα εμβληματικά ονόματα της μουσικής σκηνής που καθηλώνουν το κοινό και δίνει σε όλους την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την κορυφαία εμπειρία προσφέροντας δωρεάν προσκλήσεις μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook.

Οι προσκλήσεις αφορούν τις 11 συναυλιακές μέρες του Release Athens, καθώς και τις 3 συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο Fix Factory of Sound Open Air, στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του φεστιβάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRelease Athens 2022: Όσα πρέπει να ξέρεις για το line up του μεγάλου φεστιβάλ του καλοκαιριού12.09.2018

Ενώ οι φίλοι της μουσικής χάνονται σε γνώριμα synth, post-punk, electro και rock ακούσματα, ή ανακαλύπτουν νέα μουσικά genres και κομμάτια που θα αγαπήσουν, η ΖeniΘ συμπληρώνει την εμπειρία Release μέσω ξεχωριστής παρουσίας στον συναυλιακό χώρο με τη μορφή ενός ιδιαίτερου booth όπου επιφυλάσσει εκπλήξεις και activations που ανεβάζουν την ενέργεια.

To Booth της ΖeniΘ στο Release Athens

Επίσης, οι φίλοι της πιο releasing μουσικής που θα επισκεφτούν το booth θα έχουν την ευκαιρία  να πάρουν μέρος στον κορυφαίο διαγωνισμό Home Sweet Home (homesweethomebyzenith.gr) που προσφέρει ένα ακόμα ολοκαίνουριο ενεργειακό σπίτι, καθώς και πλούσια δώρα κάθε μήνα.

Φροντίζοντας όχι μόνο για την παροχή κορυφαίας ενέργειας και μοναδικών θεαμάτων για όλους, η ΖeniΘ προσφέρει μια σειρά εφαρμογών που κάνουν την καθημερινότητα καλύτερη:

Το Zeniapp, δίνει τον έλεγχο και την πλήρη εικόνα της ενεργειακής κατανάλωσης

Το ΖeniΘ e-bill προσφέρει εύκολη, γρήγορη και ασφαλή λήψη των λογαριασμών ηλεκτρονικά

Η Οικογενειακή Κάρτα Κάρτα Υγείας ΕΥ ΖΗΝ επιτρέπει για ένα χρόνο δωρέαν ιατρικά checkupκαι πρόσβαση σε 3000 παρόχους υγείας δωρεάν ή σε προνομιακές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες για προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, καθώς και για όλες τις υπηρεσίες, επισκεφθείτε τη σελίδα zenith.gr.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b