MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Desmond Child, Alice Cooper, Rita Wilson και άλλοι καλλιτέχνες επισκέφτηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης (φωτογραφίες)

Μια μέρα πριν τη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο, με αίτημα την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, οι Desmond Child, Alice Cooper, Rita Wilson, The Rasmus, Kip Winger, Chris Willis, Andreas Carlsson, Tabitha Fair, Φοίβος, Σάκης Ρουβάς και Γιώργος Λεμπέσης ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Μουσείο Ακρόπολης: Ξενάγηση του Desmond Child και άλλων κορυφαίων καλλιτεχνών πριν τη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο
| Φωτογραφίες: Studio Panoulis
Monopoli Team

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, ο Γενικός Διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης, Καθ. Νίκος Σταμπολίδης, υποδέχθηκε και ξενάγησε στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου τους Desmond Child, Alice Cooper, Rita Wilson, The Rasmus, Kip Winger, Chris Willis, Andreas Carlsson, Tabitha Fair, Φοίβο, Σάκη Ρουβά και Γιώργο Λεμπέση, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Desmond Child Rocks the Parthenon που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού για την υποστήριξη του #ReuniteParthenon, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Μουσείο Ακρόπολης: Ξενάγηση του Desmond Child και άλλων κορυφαίων καλλιτεχνών πριν τη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο

Μια μοναδική συναυλία-αφιέρωμα για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Ο θρυλικός συνθέτης και παραγωγός Desmond Child έρχεται στην Ελλάδα και ενώνει τις δυνάμεις του με τα λαμπρότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, σε μία μοναδική συναυλία – αφιέρωμα στον ελληνικό πολιτισμό, με Μεγάλο Υποστηρικτή την COSMOTE.. Η μεγάλη αγάπη του για τη μουσική και την Ελλάδα γέννησε την ιδέα της συναυλίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου 2022, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με σκοπό την ανάδειξη του αιτήματος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα και την προβολή της Ελλάδας και του ελληνικού πολιτισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθεί στο Μουσείου της Ακρόπολης.

Τη συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων, από μέλη της Athens Philharmonia Pop Orchestra, ροκ μπάντας, και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου και φυσικά, τον ίδιο τον Desmond Child επί σκηνής, θα συμμετέχουν σπουδαία και αγαπημένα ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκης Ρουβάς, The Rasmus, Lena Hall, Γιώργος Λεμπέσης, Kip Winger, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson.

Λίγα λόγια για τον Desmond Child

Ο Desmond Child είναι ο άνθρωπος πίσω από τα μεγαλύτερα hits των τελευταίων δεκαετιών. Έχει βρεθεί πάνω από 80 φορές στα Top 40 charts του Billboard με τραγούδια του Alice Cooper, των Bon Jovi, της Cher, των Aerosmith, της Sia, των KISS, της Joan Jett, της Katy Perry, της Kelly Clarkson, του Meat Loaf, της Bonnie Tyler και πολλών ακόμα stars της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, που έχουν δώσει τη φωνή τους στη μουσική του.

Όπως έχει δηλώσει πολλές φορές και ο ίδιος, η Ελλάδα είναι για εκείνον ένα «δεύτερο σπίτι». Βλέπει τη μουσική σαν μια οικουμενική γλώσσα αγάπης χωρίς σύνορα που φέρνει κοντά ανθρώπους από κάθε πλευρά της ζωής -γι’ αυτό και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος που επιθυμεί τόσο πολύ να συνεργάζεται με συναδέλφους του για καλούς σκοπούς, όπως είναι φυσικά η εκστρατεία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Μουσείο Ακρόπολης: Ξενάγηση του Desmond Child και άλλων κορυφαίων καλλιτεχνών πριν τη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDesmond Child: Ο θρυλικός συνθέτης των κορυφαίων hits που στηρίζει την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b