MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για τη Δευτέρα 13 Ιουνίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022.

Villagers of Ioannina City
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

1. AthensRocks 2022 στο ΟΑΚΑ

To AthensRocks επιστρέφει στο ΟΑΚΑ με οικοδεσπότες συγκροτήματα που αγαπάει το ελληνικό κοινό και για πρώτη φορά θα συναντηθούν μαζί σε φεστιβαλική σκηνή. Dropkick Murphys, Villagers of Ioannina City, The Rumjacks και Fundracar υπόσχονται ένα ατελείωτο μουσικό πάρτι στην καρδιά του καλοκαιριού.
Δευτέρα 13/6, 17:30
52,80€
ΟΑΚΑ, Λεωφόρος Κηφισίας 37, Μαρούσι

2. Plisskën Festival 2022 στην Τεχνόπολη

Δεύτερη και τελευταία μέρα σήμερα για το Plisskën Festival, το οποίο παρουσιάζει μερικά ακόμη από τα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης μουσικής σκηνής. 4 stages, 40+ καλλιτέχνες, art & visual installations από το ADAF, ένα Food Court με τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς γεύσεις, δροσερά καλοκαιρινά cocktail, εξωτερικοί Lounge χώροι και πολλές άλλες δραστηριότητες.
Δείτε εδώ το full line-up του φετινού φεστιβάλ.
Δευτέρα 13/6, 17:00
39€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

ΘΕΑΤΡΟ

3. Μια κοπέλα από τον πύργο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νέων Θεατρικών Ομάδων Off-Off Athens

Το Φεστιβάλ Νέων Θεατρικών Ομάδων Off-Off Athens στο Επί Κολωνώ συνεχίζεται. Κάθε βραδιά παρουσιάζονται οι παραστάσεις δυο διαφορετικών ομάδων, ενώ η κάθε ομάδα πραγματοποιεί δύο παραστάσεις σε δύο συνεχόμενες μέρες. Μη χάσετε σήμερα την παράσταση «Μια κοπέλα από τον πύργο» από τη θεατρική ομάδα ΑΜΜ(Α)². Το έργο ξεκινά με τη «γέννηση» της γυναίκας, που σταδιακά κατακρεουργείται. Μαζί της «γεννιούνται»
και τέσσερις ηρωίδες του μυθιστορήματος «Ο Πύργος», του Κάφκα, βιώνοντας τη διαχρονική συμπεριφορά της κοινωνίας απέναντι στη γυναίκα.
Δευτέρα 13/6, 20:15
5€
Θέατρο Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12, Αθήνα

4. Ρωμαίος & Ιουλιέττα – Α Ρομάντσο Club Tragedy στο Bios Ρομάντσο

H Haus company theatre και ο σκηνοθέτης Μάριος Κακουλλής συστήνονται στο κοινό με την παράσταση χώρου «Ρωμαίος & Ιουλιέττα – Α Ρομάντσο Club Tragedy». Η διασημότερη ιστορία αγάπης σε μία παράσταση-πάρτι που καλεί τον θεατή να συνεπιτελέσει, να συν-δημιουργήσει, να παρασυρθεί από την μουσική και να χορέψει. Ένα πάρτι όπου έρωτας και θάνατος, φιλιά και αλκοόλ, βία και τρυφερότητα συναντιούνται. Ένα πάρτι όπου ο θεατής καλείται να δει τον εαυτό του μέσα στους ήρωες και να ξεχάσει ποιοί εν τέλει είναι οι ηθοποιοί και ποιοι οι θεατές. Πώς από ένα ξέφρενο μπιτ και τη δόνηση του μπάσου, παρασύρεσαι στην παντοδυναμία του ενστίκτου, καταργείς τη λογική και αφήνεσαι σε μία στιγμιαία υπέρβαση. Διότι, τη νύχτα όλα είναι δυνατά. Ο Σαιξπηρικός λόγος σήμερα το βράδυ βγαίνει μέσα από μεθυσμένα στόματα και διψασμένα κορμιά που δεν φοβούνται να ρισκάρουν, να ζήσουν. Γιατί δεν υπήρξε ποτέ ιστορία πιο θλιβερή από αυτήν της Ιουλιέττας και του Ρωμαίου της.
Δευτέρα 13/6, 21:00
10-12€
Bios Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα

5. Guilty Choices, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά στον Πολυχώρο Vault

Το Guilty Choices, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά, συνεχίζεται στον Πολυχώρο Vault με ένα καστ νέων ηθοποιών, σε μια παράσταση που κλείνει –  με πολλά ερωτηματικά – το μάτι στα ένοχα μυστικά ενός φαινομενικά πολύ ευτυχισμένου ζευγαριού. Ο Τόνι και η Μπέλα είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι σε μια μακροχρόνια σχέση και υποστηρίζει ο ένας τον άλλον στα όνειρα και τις επιλογές του. Αυτό όμως είναι η πρώτη εικόνα της όμορφης ζωής τους. Τα όνειρα τους ορίζονται από την φιλοδοξία τους και την ανάγκη τους να εξελιχθούν και να πετύχουν ο καθένας στον επαγγελματικό του χώρο. Όταν οι δρόμοι τους προσωρινά χωρίζουν, η γοητεία τους, ο τρόπος που παραπλανούν ή και αποπλανούν γίνονται όπλα για να πετύχουν τους στόχους τους. Οι ένοχες επιλογές που κάνουν ραγίζουν τη βιτρίνα της τελείας σχέσης τους και ο καθένας έρχεται αντιμέτωπος με το αποτέλεσμα των πράξεων του. Το έργο σατιρίζει και αποδομει τα στερεότυπα των φιλόδοξων ανθρώπων που χρησιμοποιούν τη γοητεία τους για να παραπλανήσουν και να πετύχουν τους στόχους τους. Μέσα από μια σειρά “ενόχων επιλογών” που σαν ένα άλλο παιχνίδι, κάποιος θα νικήσει αλλά και κάποιος θα χάσει.
Δευτέρα 13/6, 21:00
5-12€
Πολυχώρος Vault, Μελενίκου 26, Βοτανικός

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b