ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
Σύβοτα: Ανακαλύψτε την εξωτική πλευρά της Ηπείρου
Οι καταπράσινοι λόφοι, τα γαλαζοπράσινα νερά και τα διάσπαρτα νησάκια στην υπέροχη θάλασσα συνθέτουν ένα τοπίο εξωτικής ομορφιάς στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, ένα από τα δημοφιλέστερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου.
πηγή: Shutterstock
Monopoli Team
11.06.2022
A
A
Στο νότιο τμήμα του νομού Θεσπρωτίας, βρίσκει κανείς μια κοσμοπολίτικη, παραθαλάσσια γωνιά. Το καταπράσινο τοπίο, οι εξωτικές παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά, το γραφικό λιμανάκι και τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα στο Ιόνιο κάνουν τα Σύβοτα να σφύζουν από ζωή κάθε καλοκαίρι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑλόννησος: 5 παραλίες για αξέχαστες βουτιές στο μαγικό νησί των Σποράδων12.09.2018
Χτισμένα σε έναν μικρό κόλπο στον οποίο βρίσκονται διάσπαρτες διάφορες νησίδες, τα Σύβοτα αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου, προσφέροντας το ιδανικό σκηνικό για απολαυστικές καλοκαιρινές διακοπές. Χάρη στους νέους οδικούς άξονες, η πρόσβαση στα Σύβοτα είναι πολύ άνετη, με τη διαδρομή από την Αθήνα να διαρκεί περίπου 5 ώρες (452 χλμ.) και από τη Θεσσαλονίκη 3,5 ώρες (342 χλμ.).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνα κρητικό χωριό στη λίστα με τους πιο όμορφους παραθαλάσσιους προορισμούς του Conde Nast Traveller12.09.2018
Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Στέγη: Τρεις προσβάσιμες παραστάσεις για «Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Οι Iotunn έρχονται στην Αθήνα για μία νύχτα – φωτιά
The Eye & Isabel’s Bathroom: Μια live οπτικοακουστική σύνθεση στο Newman Cinema
Η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά εκατομμυρίων σε Μουσείο Γυναικείας Ιστορίας
Κωνσταντίνα Κορδούλη: Μία ξεχωριστή φωνή στο Caja de Musica
Θέατρο Ροές: Yoga για ηθοποιούς και performers με την Ιόλη Ανδρεάδη
Άγριος Σπόρος: Η παράσταση της Σοφίας Καραγιάννη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη
Tο Καταφύγιο: Το βραβευμένο έργο της Τζένιφερ Χέιλι στο Θέατρο Art 63
KIDOPIA Festival: Μια «παιχνιδο-πόλη» για παιδιά και γονείς στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
Λαμπερή πασχαλινή συναυλία με την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής