MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Julia Garner θα παίξει τη Madonna στην ταινία για τη ζωή της βασίλισσας της pop

Έχουμε “νικήτρια” για την αυτοβιογραφική ταινία της Madonna και αυτή δεν είναι άλλη από την πρωταγωνίστρια της σειράς Inventing Anna, Julia Garner.

Monopoli Team

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Inventing Anna, Julia Garner, θα είναι η Madonna στην αυτοβιογραφική ταινία της, κερδίζοντας μία περίπου ντουζίνα υποψηφίων που διεκδικούσαν τον ρόλο.

Ακούγαμε πολύ καιρό ότι μάλλον είναι η επικρατέστερη επιλογή, ίσως (και) επειδή είναι ολόιδια με τη Madonna των 80s. Της έγινε επίσημη πρόταση και η ταινία που σκηνοθετεί το pop icon θα ξεκινήσει επιτέλους γυρίσματα. Να πούμε ότι οι συνυποψήφιές της ήταν οι: Florence Pugh, Alexa Demie, Odessa Young, Bebe Rexha και Sky Ferreira.

Η Madonna πάντως ανακοίνωσε ότι αναζητά την υποψήφια που θα μπορεί όχι μόνο να την υποδυθεί, αλλά να ξέρει να χορεύει και να τραγουδάει. «Ελπίζω ότι θα πραγματοποιήσουμε το απίστευτο ταξίδι στο οποίο με έστειλε η ζωή ως καλλιτέχνιδα, μουσικό και χορεύτρια. Έναν άνθρωπο που προσπαθεί να βρει τον δρόμο της στον κόσμο. Το focus της ταινίας θα είναι η μουσική γιατί αυτή είναι που με κράτησε ζωντανή. Υπάρχουν τόσες ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί και δεν υπάρχει καλύτερος από εμένα για να το κάνει. Είναι απαραίτητο να μοιραστώ με τον κόσμο τη ζωή μου και όλο αυτό το roller coaster που έχω ζήσει».

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
“Ο Γιώργος του Κέδρου”: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για ελεύθερη προβολή online
Cine News
COSMOTE TV: Νέα τηλεοπτική σεζόν με blockbusters, all-star cast σειρές και το πολυαναμενόμενο «Ριφιφί»
Cine News
Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί την Σκάρλετ Γιόχανσον σε μια σουρεαλιστική καμπάνια για την Prada
Cine News
Στον απόηχο της Δράμας – Όλα όσα έγιναν στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους
Cine News
Ρόμπερτ Ρέντφορντ (1936-2025): Ο θρύλος του αμερικανικού σινεμά έφυγε από τη ζωή
Cine News
Animasyros 2025: Όλα όσα θα δούμε στη μεγάλη γιορτή του animation
Cine News
Βραβεία Emmy 2025: Έγραψε ιστορία το “The Studio” – Σάρωσαν “Adolescence” και “The Pitt”
Cine News
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Ο Χρυσός Διόνυσος στο «Noi» του Νεριτάν Ζιντζιρία – Όσα έγιναν στην τελετή λήξης
Cine News
Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Ο Στέφανος Ρόκος υπογράφει τις αφίσες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Όλα όσα αγαπάμε στη Δράμα του φεστιβάλ