MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Τρίτη 7 Ιουνίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου 2022.

Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

1. O Gilad Atzmon στη μουσική σκηνή Ορφέας

Ένας από τους πιο σπουδαίους μουσικούς, παγκοσμίως, της jazz μουσικής, ο Gilad Atzmon, έρχεται στη σκηνή του Ορφέα, το καλλιτεχνικό στέκι της Κυψέλης, να μάς χαρίσει τρεις μαγικές, διαφορετικές βραδιές. Και στις τρεις βραδιές τον Gilad Atzmon θα συνοδεύουν διαφορετικοί μουσικοί που όλοι μαζί υπόσχονται μοναδικές βραδιές για τους λάτρεις της τζαζ μουσικής. Σήμερα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα αφιέρωμα στην latin μουσική με ρυθμούς mambo, cha cha cha και salsa και τους ήχους του Dizzy Gillespie.
Τρίτη 7/6, 21:00
Είσοδος ελεύθερη
Μουσική σκηνή Ορφέας, Φωκίωνος Νέγρη 25, Αθήνα

2. Ο Buzz Capitano στο στο Βεάκειο

Ο Buzz Capitano φοράει το βραχιόλι στο μπράτσο του και με τον Dolos στα decks έρχονται πιο ετοιμοπόλεμοι από ποτέ για την μεγάλη ρεβάνς της Αθήνας, στο Βεάκειο Θέατρο. Έπειτα από το μεγάλο ταξίδι της “Λεωφόρου Καβάλας” σε πολλές πόλεις της χώρας, ο Buzz Capitano επιστρέφει να κατακτήσει την πρωτεύουσα ,σε μια δυνατή βραδιά γεμάτη ραπ παλμό, δυνατές συγκινήσεις, καλούς φίλους και καλλιτέχνες έκπληξη! Στην σκηνή θα εμφανιστούν μαζί οι Waveomatics, ο Κάτοχος και ο Maze.
Τρίτη 7/6, 20:00
12€
Βεάκειο Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς

3. H Ελένη Μπράτσου μάς παρουσιάζει το “ĒCHOS” στη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη”

Η Ελένη Μπράτσου παρουσιάζει το δίσκο της – ντεμπούτο “ĒCHOS “σε μια διαφορετική συναυλία. Με συνοδοιπόρους τον Solis Barki και την Αθηνά Κουκή μάς ταξιδεύουν μέσα στο χρόνο στα μονοπάτια της Μεσογείου. Εκεί συναντιούνται οι πολιτισμοί της Ελλάδας, της Κύπρου, της Καστίλλης, της Εβραϊκής Ισπανίας, της Προβηγκίας και της Αρμενίας. Θα προλογίσει η διεθνώς αναγνωρισμένη ερμηνεύτρια Νένα Βενετσάνου, η δημοσιογράφος και μουσική παραγωγός Λιάνα Μαλανδρενιώτη, η εκπρόσωπος της Irida Music και μουσικολόγος Δήμητρα Καραμπεροπούλου.
Τρίτη 7/6, 20:30
Από 7€
Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη”, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη, Ιλίσια

ΘΕΑΤΡΟ

4. Ο Gabriel “Fluffy” Iglesias στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου

Ο διασκεδαστής και ένας από τους πιο επιτυχημένους κωμικούς, ο Gabriel “Fluffy” Iglesias, έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά, φέρνοντάς μας την ολοκαίνουργια δουλειά του «Beyond the Fluffy» στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου.
Τρίτη 7/6, 21:00
37-60€
Γυμναστήριο Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do), Λεωφ. Ποσειδώνος 860, Παλαιό Φάληρο 

5. Ο Πελεκάνος, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νέων Θεατρικών Ομάδων Off-Off Athens

Το Φεστιβάλ Νέων Θεατρικών Ομάδων Off-Off Athens στο Επί Κολωνώ συνεχίζεται. Κάθε βραδιά παρουσιάζονται οι παραστάσεις δυο διαφορετικών ομάδων, ενώ η κάθε ομάδα πραγματοποιεί δύο παραστάσεις σε δύο συνεχόμενες μέρες. Μη χάσετε σήμερα την παράσταση «Ο Πελεκάνος» σε σκηνοθεσία της Μαρίας Γεροντιδάκη. Το έργο ασχολείται με τις αλυσιδωτές συγκρούσεις που προκαλούν ο γάμος της κόρης και ο θάνατος του πατέρα μιας οικογένειας. Η μητέρα, με έκδηλα τα σημάδια εξουσίας, χειριστική και αυταρχική στερεί από τα δύο παιδιά της τα στοιχειώδη αγαθά της τροφής και θέρμανσης. Η κόρη βρίσκεται παντρεμένη με έναν άνδρα, ο οποίος δέχεται τον γάμο υπό την προϋπόθεση να του παραχωρηθεί η οικογενειακή περιουσία. Δεν θα διστάσει δε ν’ αποπλανήσει την μητέρα. Μια αλληλουχία καταστάσεων και γεγονότων θα φέρουν στο φως νέες αποκαλύψεις για τις προσωπικές σχέσεις των μελών της οικογένειας, ενώ τα παιδιά θα εναντιωθούν στην ίδια την μητέρα τους αναζητώντας ελευθερία και ηθική δικαιοσύνη. Εμμονές, φόβοι, ενοχικά σύνδρομα, στερήσεις, βασανιστικά κατάλοιπα… Όλα αυτά μας φανερώνουν τη διαχρονική αξία της βιωματικής εμπειρίας της παιδικής ηλικίας. Πόσο δύσκολα απελευθερωνόμαστε από τους φόβους και τα πάθη μας προκειμένου να βρούμε το θάρρος να ακολουθήσουμε την οδό της δικαιοσύνης, φτάνοντας μάλιστα ως φως της προσωπικής μας κάθαρσης.
Τρίτη 7/6, 20:15
5€
Θέατρο Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Δράσεις
ΙΝΕΛ: Τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας με δράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό
Εκδηλώσεις
Η «Κατάρρευση» στο Rabbithole, έναρξη για το Stegi.Radio Takeover 2026 – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Τέλος του Παιχνιδιού: Η παράσταση με τους Παπαδημητρίου-Χρυσοστόμου, στη Θεσσαλονίκη
Δραστηριότητες
Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη αποκριάτικη γιορτή για όλη την οικογένεια στο Ζάππειο
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου
Εκδηλώσεις
Τσικνoπέμπτη στην Αθήνα: Όσα θα κάνεις σήμερα δωρεάν
Εκδηλώσεις
Δήμος Αθηναίων: Tσικνοπέμπτη στο κέντρο της πόλης με δωρεάν παραδοσιακό τσίκνισμα, μουσική και χορό
Δράσεις
Κυριακή της Αποκριάς και Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ – Εορταστικό διήμερο με χορό και μουσική
Εκδηλώσεις
Οι βραβευμένες «Χήνες» στο ΠΛΥΦΑ, Ραχμάνινοφ και Σούμαν στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Οι «Μουσικοί Περίπατοι» της ΚΟΑ επιστρέφουν, αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη στο Παλλάς – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εικαστικά
ΕΜΣΤ: Φεβρουάριος με νέο κύκλο δράσεων για την τεχνητή νοημοσύνη, την οικολογία και την «ηθική μόδα»
Εκδηλώσεις
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα