MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Unexpected Wonders»: Anne Hathaway και Zendaya μαγεύουν στη νέα καμπάνια Bulgari

H Anne Hathaway και η Zendaya πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του οίκου Bulgari με τίτλο «Unexpected Wonders», σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη του «La Grande Bellezza», Paolo Sorrentino.

Monopoli Team

Η καμπάνια ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας της ενθουσίασε το κοινό που αποθέωσε τον οίκο αλλά και το cast στο Twitter. Μάλιστα πολλοί από τους χρήστες του μέσου θέλουν τώρα να δουν τις δύο γυναίκες μαζί στη μεγάλη οθόνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Louis Vuitton δημιούργησε μια τσάντα αφιερωμένη στη Μύκονο12.09.2018

Oι δύο λαμπερές ambassadors του οίκου κοσμημάτων συναντιούνται στο film σε μια επιβλητική έπαυλη. Φορούν εντυπωσιακά ενδύματα και φυσικά high jewelry με την υπογραφή Βulgari. Oι σκηνές εναλλάσσονται καθώς οι γοητευτικές πρωταγωνίστριες εμφανίζονται με φόντο την μαγευτική Ρώμη. Την φωτογράφιση τους ανέλαβε ο Dan Jackson.

«Αποδεχθείτε τη συγκινητική πρόσκληση της Ρώμης και αναζητήστε χαρά και θαύμα σε κάθε στιγμή, ομορφιά στα πιο αναπάντεχα μέρη — γνωρίζοντας ότι το να παραμένεις περίεργος ανοίγει άπειρες ευκαιρίες ευτυχίας. Ανακαλύψτε το #UnexpectedWonders, τη νέα ταινία της #Bulgari», γράφει στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣερ Άντονι Χόπκινς: Γίνεται μοντέλο στη νέα καμπάνια της Loewe12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b