MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

7 τρόποι για να αποσυνδεθείτε από τα πάντα μετά από μια κουραστική μέρα

Mail, τηλέφωνα, meetings, deadline και υποχρεώσεις που κάνουν τη μέρα να φεύγει πιο γρήγορα. Τα όρια ανάμεσα στο καθήκον και την αυτοφροντίδα δεν είναι πάντα ευδιάκριτα αλλά οι παρακάτω τρόποι θα σας βοηθήσουν σίγουρα να πετύχετε την πλήρη αποφόρτιση.

@unsplash
Monopoli Team

Οι 24 ώρες δεν είναι ποτέ αρκετές αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων που τα δίνουν όλα παντού εκτός από τον εαυτό τους. Αν για παράδειγμα, νιώθετε την υποχρέωση να τσεκάρετε τα μηνύματά σας ακόμη και μετά τη δουλειά σε όλη τη διαδρομή προς το σπίτι, τότε έχετε ανάγκη από πλήρη αποφόρτιση και αν δεν μπορείτε από μόνοι σας «να κατεβάσετε τον διακόπτη», οι παρακάτω συμβουλές των ειδικών θα σας φανούν σωτήριες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜήπως είστε εθισμένοι στην άσκηση; Να πώς θα το καταλάβετε12.09.2018

@unsplash

1. Ασκηθείτε

Το workout στο τέλος της ημέρας θεωρείται απαραίτητο, ειδικά αν έχετε καθιστική εργασία. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε πολλή ενέργεια για ασκήσεις. Η yoga μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά βοηθητική και χαλαρωτική ενώ ένας καλός τρόπος για να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια, είναι να έχετε από το πρωί μαζί σας ένα σακίδιο με τον απαραίτητο εξοπλισμό για να έχετε κίνητρο μετά τη δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 body lotions που θα αγαπήσει πραγματικά η επιδερμίδα σας12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b