MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτή είναι η βασική αλλαγή που πρέπει να κάνετε στο βραδινό σας skincare

H περιποίηση της επιδερμίδας μπορεί να έχει υπέροχα αποτελέσματα για το δέρμα σας, αρκεί να ακολουθείτε την παρακάτω συμβουλή.

Monopoli Team

Το skincare όσο μεγαλώνουμε διαφοροποιείται ανάλογα με τις νέες ανάγκες που έχουμε. Κάθε αντιγηραντική ρουτίνα ομορφιάς πρέπει να έχει και την ιδανική αντιρυτιδική κρέμα. Αν λοιπόν θέλετε να ανανεώσετε το βραδινό σας skincare, τότε είστε στο κατάλληλο άρθρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ8 eye patches για ξεκούραστο και νεανικό δέρμα μόλις σε λίγα λεπτά12.09.2018

Σίγουρα ήδη γνωρίζετε ότι ένας καλός ύπνος είναι ευεργετικός για την υγεία του δέρματος. Η επιδερμίδα αναπλάθεται τις νυχτερινές ώρες ύπνου και ο οργανισμός παράγει όλες εκείνες τις ουσίες που είναι απαραίτητες για την υγεία και τη λάμψης της επιδερμίδας. Γι’ αυτό πριν κοιμηθούμε, χρειάζεται να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα του προσώπου μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους φυσικούς μηχανισμούς και τις λειτουργίες της.

Το πιο βασικό κομμάτι λοιπόν είναι να βρούμε την κατάλληλη κρέμα νυχτός. Οι συγκεκριμένες κρέμες είναι συνήθως πιο πλούσιες σε υφή και εμπλουτισμένες με δραστικά συστατικά που φροντίζουν σε βάθος την επιδερμίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 βήματα για τη σωστή skincare ρουτίνα σας όταν ταξιδεύετε12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b