MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family movie night: Αγαπημένες οικογενειακές ταινίες στο Netflix για να απολαύσουμε όλοι μαζί

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας σας προτείνουμε τις καλύτερες ταινίες με θέμα την οικογένεια που μπορείτε να δείτε στο Netflix.

"Marriage Story" του Noah Baumbach
"Marriage Story" του Noah Baumbach
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Σήμερα, 15 Μαΐου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας και ένας ωραίος τρόπος να την περάσουμε είναι βλέποντας μια…οικογενειακή ταινία. Με αυτή την αφορμή, λοιπόν, εμείς σας προτείνουμε 5 ταινίες με θέμα την οικογένεια, κατάλληλες για όλα τα γούστα, έτσι ώστε να τις απολαύσετε στο Netflix, μαζί με τη δική σας οικογένεια!

“Marriage Story” του Noah Baumbach

Ο Charlie και η Nicole βρίσκονται στη διαδικασία ενός επώδυνου διαζυγίου, που όμως δεν θέλουν να συμπαρασύρει και τον γιο τους, Henry. Όπως έχει ειπωθεί, πρόκειται για μια ιστορία αγάπης που όμως διαδραματίζεται αντίστροφα, αφού εμείς βλέπουμε το τέλος της. Οι ερμηνείες των Adam Driver και Scarlett Johansson είναι πραγματικά σπαρακτικές ενώ, φυσικά, η Laura Dern κλέβει την παράσταση – τιμήθηκε άλλωστε με το πρώτο της Όσκαρ.

“The Hand of God” του Paolo Sorrentino

Ο έφηβος Fabietto έχει δύο υπέροχους γονείς, έναν κουλ αδερφό και ένα θεότρελο σόι. Ωστόσο, όλα σύντομα θα αλλάξουν για αυτόν, όταν οι γονείς του θα πεθάνουν σε ένα τραγικό συμβάν που παραλίγο να στερήσει και τη δική του ζωή, την οποία του έσωσε ο…Ντιέγκο Μαραντόνα. Η άκρως αυτοβιογραφική ταινία του Sorrentino για τα δύσκολα χρόνια που τον σημάδεψαν και του άνοιξαν τον δρόμο για το σινεμά. Με φόντο την Ιταλία, το ποδόσφαιρο και την υπερβατική μαγεία που χαρακτηρίζει τις ταινίες του Ιταλού σκηνοθέτη, είναι υπόσχεση πως θα γελάσετε πολύ πριν κλάψετε και πως σε όλη τη διάρκεια θα ταξιδέψετε νοερά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑληθινά εγκλήματα στο ERTFLIX, με εννέα ανατριχιαστικές σειρές ντοκιμαντέρ12.09.2018

“Little Women” της Greta Gerwig

Η Jo March αφηγείται την ιστορία εκείνης και των τριών αδερφών τις, οι οποίες ήθελαν να ζήσουν όλα όσα φαντάζονταν κι ας τους έφερνε η ζωή πολλά εμπόδια. Η Greta Gerwig στην δεύτερη μεγάλου μήκους ταινίας της, μεταφέρει στον κινηματογράφο το κλασικό έργο της Louisa May Alcott. Φυσικά, έφτιαξε μια δυνατή ομάδα ηθοποιών, με τις 4 αδερφές να ενσαρκώνουν οι Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh και Eliza Scanlen, στον ρόλο της μητέρας να βρίσκεται η Laura Dern, της θείας η Meryl Streep και του γοητευτικού γείτονα και φίλου ο Timothée Chalamet. Η ταινία αυτή θυμίζει σε όλους μας την αξία της ενωμένης οικογένειας, χωρίς να αποτελεί αυτό το μόνο πράγμα που έχει να μας πει.

“We’re the Millers” του Rawson Marshall Thurber

Ο David βρήκε μια καλή ευκαιρία να βγάλει λεφτά μεταφέροντας μια τεράστια παρτίδα ναρκωτικών από το Μεξικό πίσω στις ΗΠΑ. Για να το πετύχει αυτό θα συγκροτήσει μια ψεύτικη οικογένεια και παρέα με ένα τροχόσπιτο, θα μπλεχτούν σε τρελές περιπέτειες. Ψεύτικη μεν, οικογένεια δε, παραμένει στη θεματική μας και πρόκειται να σας προσφέρει τρελά γέλια αλλά και να σας αφήσει τελικά με το ερώτημα “ποιος ορίζει ποια είναι μια αληθινή οικογένεια;”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάρι Φουκουνάγκα: Ο σκηνοθέτης του «No Time To Die» κατηγορείται για παρενόχληση και χειριστική συμπεριφορά12.09.2018

“The Son” του Sebastián Schindel

Ο Lorenzo με τη γυναίκα του περιμένουν το πρώτο τους παιδί κι ενώ στην αρχή όλα βαίνουν καλώς, σταδιακά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η γυναίκα αρχίζει να γίνεται υπερβολικά προσεκτική και να τον αποφεύγει. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν το παιδί γεννιέται κι εκείνη δεν τον αφήνει να το πλησιάσει. Είναι αυτός υπερβολικός ή η πραγματικότητα ξεπερνάει την φαντασία; Αυτό το ψυχολογικό θρίλερ θα σας παρασύρει με την καθηλωτική του εξέλιξη. Αποτυπώνεται δεξιοτεχνικά το πόσο εύκολα σπάει ένας γονιός τα όρια για να σώσει το παιδί του!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b