MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ισπανία: Οι γυναίκες θα δικαιούνται «άδειες περιόδου», σύμφωνα με νέο νομοσχέδιο

Κάθε μήνα, για τρεις μέρες, οι γυναίκες θα μπορούν να απέχουν από την εργασία τους – μία αλλαγή που ελπίζουμε να έρθει σύντομα και στη χώρα μας.

Monopoli Team

«Έλεος με την περίοδο, κάτσε να ήσουν άνδρας και να έτρωγες κλωτσιά εκεί κάτω, και θα καταλάβαινες τι πάει να πει πόνος». «Καλά μόνο περίοδο έχεις, πώς κάνεις έτσι;». «Να μη μιλάμε άλλο για αυτό, με κάνει να νιώθω άβολα», «Είσαι στις “μέρες σου”;», «Κατέβηκε ο Ολυμπιακός;» – μπορούμε να συνεχίσουμε για πάντα. Δεν είναι ωραίο θέμα η γυναικεία περίοδος (δεν αρέσει στους άνδρες, για την ακρίβεια). Είναι προτιμότερο να μην τη συζητάμε, να προσποιούμαστε ότι είναι κάτι πανεύκολο και, με τα σωστά προϊόντα, δεν περπατάμε, αλλά πετάμε όλες τις μέρες του μήνα, ακριβώς όπως τα μοντέλα της διαφήμισης.

Στην Ισπανία όχι απλώς μιλούν για την έμμηνο ρύση, αλλά φαίνεται να κατανοούν ότι για πολλές από εμάς, είναι σχεδόν αδύνατο να παραμείνουμε παραγωγικές. Αυτός είναι και ο λόγος που, σύμφωνα με νέο νομοσχέδιο, οι εργαζόμενες θα δικαιούνται τριήμερες άδειες μετ’ αποδοχών, μία φορά τον μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSarah Paulson: Η ανάρτηση για τις «δύσκολες μέρες του μήνα» που καταρρίπτει κάθε ταμπού12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b