MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Balenciaga: Ο διάσημος οίκος πουλά κατεστραμμένα sneakers για 1.850 δολάρια

Oι φωτογραφίες των εξαιρετικά βρόμικων παπουτσιών απλώς υποδηλώνουν ότι τα νέα πάνινα παπούτσια Paris «προορίζονται να φοριούνται για μια ζωή».

Monopoli Team

Ακούγοντας ότι ο οίκος Balenciaga oνόμασε τα νέα του sneakers Paris, φανταστήκαμε κάποιο minimal και κομψό αθλητικό, ίσως με το λογότυπο του οίκου, που να μπορεί να φορεθεί παντού, από μια χαλαρή περίσταση μέχρι το κόκκινο χαλί. Είναι αλήθεια όμως ότι ο οίκος αρέσκεται συχνά στις υπερβολές – φημίζεται άλλωστε για τα πιο iconic «ugly» trainers, τα Triple S. Σίγουρα πάντως όταν είδαμε τα νέα Paris sneakers δεν περιμέναμε ότι θα είναι κατεστραμμένα και βρόμικα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBalenciaga 360°: To show του Demna Gvasalia έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία12.09.2018

Φυσικά τα νέα παπούτσια που σχεδίασε ο Demna Gvasalia δεν είναι αυτά της παραπάνω φωτογραφίας, καθώς αυτά είναι μόνο μια υπερβολικά φθαρμένη εκδοχή, μέρος της ανατρεπτικής καμπάνιας.

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση, οι φωτογραφίες των σκισμένων και βρόμικων παπουτσιών απλώς υποδηλώνουν ότι τα νέα πάνινα παπούτσια Paris «προορίζονται να φοριούνται για μια ζωή». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑYeezy Gap Engineered By Balenciaga: Ye και Demna μάς δίνουν μια πρώτη γεύση της συλλογής12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b