MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

BTS: Το καλοκαίρι το νέο άλμπουμ των stars της K-pop

Με ένα βίντεο-έκπληξη στο τέλος της sold-out συναυλίας τους στο Λας Βέγκας, το δημοφιλές συγκρότημα από τη Νότιο Κορέα ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ.

Φώτο: Wikipedia
Monopoli Team

Οι BTS, το δημοφιλές boy band από την Νότιο Κορέα, ολοκλήρωσε τις sold-out εμφανίσεις του στο Λας Βέγκας ανακοινώνοντας στους φανατικούς θαυμαστές τους, που βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου στο Allegiant Stadium, την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου άλμπουμ τους.

Με ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού, το οποίο προβλήθηκε στο τέλος της συναυλίας, οι σταρ της K-pop, παρουσίασαν υλικό με τα highlights της μέχρι τώρα συναρπαστικής καριέρας τους το οποίο κατέληγε με την ατάκα «We Are Bulletproof» και την ημερομηνία «10 Ιουνίου 2022». Το βίντεο με τα χαρμόσυνα νέα ανέβηκε αργότερα και στους επίσημους λογαριασμούς των BTS στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δισκογραφική εταιρεία των BTS, Big Hit Music, ξεκαθάρισε μάλιστα το τοπίο δημοσιεύοντας σχετικά στη διαδικτυακή κοινότητα θαυμαστών  BTS’ Weverse: «Οι BTS επιστρέφουν με ένα νέο άλμπουμ στις 10 Ιουνίου 2022. Λεπτομέρειες σχετικά με την νέα κυκλοφορία θα ανακοινωθούν αργότερα. Ανυπομονούμε να νιώσουμε την αγάπη και τη στήριξη σας για το καινούριο άλμπουμ των BTS». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Coachella επέστρεψε μετά από δύο χρόνια – Οι πιο εκρηκτικές εμφανίσεις του 3ήμερου12.09.2018

Η προηγούμενη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος με τίτλο «BE» είχε βγει το 2020. Από τότε οι BTS κυκλοφόρησαν κάποια μεμονωμένα singles που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, όπως τo υποψήφιο για Grammy «Butter», το «Permission to Dance» και τη συνεργασία με τους Coldplay «My Universe».

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b