MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το Coachella επέστρεψε μετά από δύο χρόνια – Οι πιο εκρηκτικές εμφανίσεις του 3ήμερου

Μετά από δύο χρόνια αναμονής λόγω της πανδημίας, ένα από τα διασημότερα μουσικά φεστιβάλ των ΗΠΑ επέστρεψε δριμύτερο με εκρηκτικές εμφανίσεις από Harry Styles, Billie Eilish, The Weeknd και Doja Cat.

Photo by Hari Nandakumar on Unsplash
Photo by Hari Nandakumar on Unsplash
Monopoli Team

Το τριήμερο που μας πέρασε, επέστρεψε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ των ΗΠΑ, το Coachella. Όπως ήταν φυσικό, η αρχική μας σελίδα σε Instagram, Tik Tok και Youtube γέμισε stories από τις εκρηκτικές εμφανίσεις των acts, που βρέθηκαν (πολλοί από αυτούς για πρώτη φορά) στην σκηνή του φεστιβάλ, για να διασκεδάσουν τους χιλιάδες θαυμαστές τους που κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο.

Υπολογίζεται ότι κάθε ημέρα, περίπου 125 χιλιάδες fans βρίσκονταν στην “έρημο” για να ακούσουν live τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες..

Ανάμεσα σε αυτούς και πολλοί stars, που τράβηξαν τα βλέμματα με τα looks τους, αλλά και influencers -αυτό ήταν το πρώτο Coachella που μπόρεσαν να παρακολουθήσουν οι “νέοι stars” της Gen Z, δηλαδή οι influencers από το TikTok, όπως οι αδερφές D’ Amelio.

Αυτό ήταν και το πρώτο Coachella μετά την αρχή της πανδημίας και ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ, στο οποίο οι μάσκες δεν ήταν υποχρεωτικές. Οι εκατοντάδες χιλιάδες παρευρισκόμενοι διασκέδασαν “όπως παλιά” και οι καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή φρόντισαν να κάνουν ακόμα πιο έντονο αυτό το αίσθημα “επιστροφής” στην κανονικότητα.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στις πιο πολυσυζητημένες live εμφανίσεις του 3ημέρου.

Harry Styles, Billie Eilish, The Weeknd και Doja Cat έλαμψαν στη σκηνή

Headliner της πρώτης βραδιάς ήταν ο Harry Styles, ο οποίος με μία υπέροχη Gucci ολόσωμη φόρμα γεμάτη πούλια μάγεψε το κοινό, χαρίζοντας τους μερικά ολοκαίνουρια τραγούδια του, αλλά και μία εμφάνιση-έκπληξη της Shania Twain, για να τραγουδήσουν μαζί το επικό “Man, I feel like a woman”.

Σειρά είχε η Billie Eilish, που έγραψε ιστορία ως η νεαρότερη headliner του φεστιβάλ. Στο εκρηκτικό set της τραγούδησε επιτυχίες της, όπως “when the party’s over,” “everything i wanted” και “Happier Than Ever”, ενώ έφερε στη σκηνή τον frontman των Blur και Gorillaz, Damon Albarn, για να τραγουδήσει μαζί της το “Getting Older” και μία διασκευή του “Feel Good Inc.” των Gorillaz.

Την τελευταία ημέρα, η εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν σίγουρα εκείνη της Doja Cat που για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι δεν είναι μόνο ένα φαινόμενο του TikTok, αλλά μία πραγματική rock star της εποχής μας. Η βρετανική Independent την αποθέωσε, αποκαλώντας το show της “το πιο φανταχτερό rock show του Σαββατοκύριακου”, χαρίζοντας της 5/5 αστεράκια. Μάλιστα, πολλοί αστειεύτηκαν ότι ήταν η πραγματική headliner της βραδιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coachella (@coachella)

Ο πραγματικός headliner της τελευταίας βραδιάς όμως, και σίγουρα το πιο πολυσυζητημένο act ήταν ο The Weeknd, που αντικατέστησε τελευταία στιγμή τον Kanye West, που αποσύρθηκε από το line-up δύο εβδομάδες πριν πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ. Ο The Weeknd απαίτησε να πληρωθεί το ίδιο με τον συνάδελφο του (8 εκατομμύρια ευρώ περίπου) και δεν απογοήτευσε, αφού μαζί με τους Swedish House Mafia έβαλαν “φωτιά” στη σκηνή και έδωσαν το καλύτερο φινάλε σε ένα τριήμερο γεμάτο έντονες συγκινήσεις.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b