MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζούλιαν Λένον: Τραγούδησε για πρώτη φορά το “Imagine” για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας

Ο γιος του Τζον Λένον “έσπασε” για πρώτη φορά τον όρκο του να μην τραγουδήσει ποτέ την τεράστια επιτυχία του πατέρα του.

Monopoli Team

Ο Τζούλιαν Λένον έσπασε την μακροχρόνια υπόσχεση του και ερμήνευσε για πρώτη φορά live το “Imagine”. Ο γιος του Τζον Λένον είχε ορκιστεί ότι δεν θα ερμηνεύσει ποτέ το πιο διάσημο τραγούδι του πατέρα του, αποφάσισε όμως ότι ο μεγάλος έρανος για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, ήταν μία καλή αφορμή για να “σπάσει” επιτέλους τον όρκο του.

“Σήμερα, για πρώτη φορά στη ζωή μου, ερμηνεύω δημόσια το τραγούδι του πατέρα μου Imagine. Το τραγούδι αντανακλά το φως στο τέλος του τούνελ, για το οποίο όλοι ελπίζουμε” έγραψε ο 59χρονος μουσικός στο YouTube.

“Πάντα έλεγα ότι η μοναδική φορά που θα σκεφτόμουν να τραγουδήσω το “Imagine” θα ήταν αν ερχόταν το “τέλος του κόσμου” συνέχισε ο Λένον. “Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μία απίστευτη τραγωδία. Ως άνθρωπος, ως καλλιτέχνης, ένιωσα υποχρεωμένος να απαντήσω με τον πιο σημαντικό τρόπο που μπορούσα”.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, γιος του διάσημου “σκαθαριού” παρουσίασε την δική του εκδοχή του σπουδαίου τραγουδιού που έγραψε ο πατέρας του και μέχρι σήμερα θεωρείται τραγούδι-ωδή στην ειρήνη.

Το τραγούδι παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας, με τίτλο Stand Up For Ukraine, που πραγματοποίησε έναν παγκόσμιο έρανο, που μεταδόθηκε από την Βαρσοβία της Πολωνίας.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Τζούλιαν Λένον να τραγουδά περιτριγυρισμένος από κεριά, στο πλάι της ακουστικής κιθάρας του Nuno Bettencourt.

Η ερμηνεία αυτή “έκλεισε” μία τηλεοπτική προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που κατάφερε να συγκεντρώσει 9,1 δισεκατομμύρια ευρώ για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPink Floyd: Κυκλοφορούν νέο τραγούδι 30 χρόνια μετά για την Ουκρανία12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b