MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Τρίτη 1 Μαρτίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Τρίτη 1 Μαρτίου 2022.

Monopoli Team

1. Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος με το κουαρτέτο του ζωντανά στο Faust

Ένα πλούσιο πρόγραμμα ζωντανών εμφανίσεων παρουσιάζει το Faust Bar Theatre Arts τον Μάρτιο, και ξεκινάει με τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο. Με το νέο κουαρτέτο του, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος θα παρουσιάσει παλαιότερες συνθέσεις του από τους δίσκους «Perfumed Dreams» και «Anicca», καθώς και νέες συνθέσεις από τον επερχόμενο δίσκο του.
Τρίτη 1/3, 21:30
5€
Faust – Bar Theatre Arts, Αθηναΐδος 12, Αθήνα

2. Τσάκας, Ραφαηλίδης, Κλαμπάνης και Δράκος – Κτιστάκης στο Half Note Jazz Club

Τέσσερις από τους πλέον ξεχωριστούς μουσικούς που ανέδειξε η τζαζ στην χώρα μας, σε μία σπάνια και πρωτότυπη μουσική συνεύρεση. Ο λόγος για τον σαξοφωνίστα Δημήτρη Τσάκα, τον βιμπραφωνίστα Χρήστο Ραφαηλίδη, τον μπασίστα Πέτρο Κλαμπάνη και τον ντράμερ Αλέξανδρο Δράκο – Κτιστάκη. Στη σπάνια αυτή και δημιουργική τους συνύπαρξη επί σκηνής, θα εξερευνήσουν αρμονίες και ρυθμούς και θα μας διηγηθούν μια μουσική ιστορία που ξεφεύγει από τα κλισέ της τζαζ, παρουσιάζοντας νέες συνθέσεις τους, προσαρμοσμένες στον ιδιαίτερο ήχο του γκρουπ, καθώς και αγαπημένα αλλά όχι συνηθισμένα κομμάτια, δημιουργώντας πάντα με τα διαφορετικά ηχοχρώματα, τοπία γεμάτα εκπλήξεις.
Τρίτη 1/3, 21:00
12€
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς

3. 2 Αδελφές, Μυρτώ και Γιούλικα του Pascal Rambert στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Τελευταία ευκαιρία για να παρακολουθήσετε την παράσταση «2 Αδελφές, Μυρτώ και Γιούλικα» από τον βραβευμένο γάλλο συγγραφέα και σκηνοθέτη Pascal Rambert, στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Το έργο αφορά στην σχέση 2 αδερφών που σε μία συνάντησή τους ξεδιπλώνουν πικρίες, θυμούς, αγανάκτηση, μίση και πάθη. Βήμα- βήμα, λέξη προς λέξη, σώμα με σώμα, σε μία σύγκρουση που ποτέ δεν τελειώνει. Ο Pascal Rambert δεν σκηνοθετεί απλώς, αλλά εμπλέκει πλήρως ενέργειες, σώματα, και συναισθήματα.
Τρίτη 1/3, 20:30
15-25€
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος

4. Οι Απαρατήρητοι, της Αγγελικής Σπανού στο θέατρο Επί Κολωνώ

Νέα παράταση παραστάσεων παίρνει η παρουσίαση του σεμιναρίου υποκριτικής, με τίτλο «Οι Aπαρατήρητοι» (Σεμινάριο Διηγήματα και Διηγήσεις) υπό την υποκριτική και σκηνοθετική καθοδήγηση της Ελένης Σκότη. Η παράσταση που προέκυψε από την δουλειά των μαθητών, με τίτλο «Οι Aπαρατήρητοι» έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο της Αγγελικής Σπανού (Εκδ. Πόλις), για τους ανθρώπους που βρίσκονται συνεχώς μπροστά μας χωρίς να μαθαίνουμε ποτέ το όνομά τους.
Τρίτη 1/3, 21:00
10€
Θέατρο Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός

5. Η Μικρή μέσα στο Σκοτεινό Δάσος, του Philippe Minyana από την ομάδα Black Forest στο ΚΕΤ

Η ομάδα Black Forest παρουσιάζει στο ΚΕΤ το έργο του Γάλλου βραβευμένου συγγραφέα Philippe Minyana, «Η Μικρή μέσα στο Σκοτεινό Δάσος», σε σκηνοθεσία του Παντελή Δεντάκη. Πρόκειται για μια ελεύθερη διασκευή του μύθου «Πρόκνη και Φιλομήλα» από τις «Μεταμορφώσεις» του Οβιδίου.
Τρίτη 1/3, 21:00
5-14€
Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, Κύπρου 91Α, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b