MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Batman: «Φρένο» από τη Warner Bros για την κυκλοφορία της ταινίας στη Ρωσία

Η Warner Bros πήρε την απόφαση να σταματήσει την κυκλοφορία της ταινίας «The Batman» – της οποίας η παγκόσμια πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 3 Μαρτίου – στην Ρωσία, λόγω της εισβολής της στην Ουκρανία.

Monopoli Team

Την απόφαση της Disney να σταματήσει να προβάλλει την κινηματογραφική παραγωγή της στη Ρωσία όσο συνεχίζεται η στρατιωτική επίθεση στην Ουκρανία, ακολουθεί τώρα και η Warner Bros που σύμφωνα με ανακοίνωσή της δεν θα τη συμπεριλάβει ανάμεσα στις χώρες όπου θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της η ταινία «The Batman» στις 3 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥΠΠΟΑ: Αναστέλλεται οποιαδήποτε συνεργασία με ρωσικούς πολιτιστικούς οργανισμούς12.09.2018

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Warner Bros:

«Υπό το πρίσμα της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία, η WarnerMedia διακόπτει την κυκλοφορία της ταινίας μεγάλου μήκους The Batman στη Ρωσία. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση καθώς εξελίσσεται. Ελπίζουμε σε μια γρήγορη και ειρηνική επίλυση αυτής της τραγωδίας».

Εάν αυτή η σύγκρουση δεν επιλυθεί, η ταινία «The Batman», με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον, θα μπορούσε να είναι η πρώτη από πολλές ακόμη ταινίες που δεν θα προβληθούν στη Ρωσία, καθώς το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore έχει προγραμματιστεί για τις 14 Απριλίου και η ταινία κινουμένων σχεδίων DC League of Super-Pets για τις 19 Μαΐου.

Ρωσία, μια μεγάλη αγορά για το Χόλιγουντ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρωσία αποτελεί μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες αγορές του κινηματογράφου και μια πολύ επικερδής περιοχή για τις κυκλοφορίες ταινιών του Χόλιγουντ, με το Spider-Man: No Way Home της Sony να έχει κερδίσει περισσότερα από 44,5 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα από την κυκλοφορία του τον Δεκέμβριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης: «Κόβει» τους καλλιτεχνικούς της δεσμούς με υποστηρικτές του Πούτιν12.09.2018

Η απόφαση της Disney

Το απόγευμα της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου, η Disney έγινε το πρώτο μεγάλο στούντιο του Χόλιγουντ που ανακοίνωσε ότι σταματά την κυκλοφορία ταινιών της στη Ρωσία. «Δεδομένης της απρόκλητης εισβολής στην Ουκρανία και της τραγικής ανθρωπιστικής κρίσης, διακόπτουμε την κυκλοφορία των κινηματογραφικών ταινιών στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης ταινίας Turning Red από την Pixar», δήλωσε εκπρόσωπος της Walt Disney Co. «Θα λάβουμε μελλοντικές επιχειρηματικές αποφάσεις με βάση την εξελισσόμενη κατάσταση. Στο μεταξύ, δεδομένης της κλίμακας της αναδυόμενης προσφυγικής κρίσης, εργαζόμαστε με ΜΚΟ για την παροχή επείγουσας βοήθειας σε πρόσφυγες» πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από marca.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b