MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Στάθης Ψάλτης δεν φοβόταν τον θάνατο αλλά τη φυλακή

Σαν σήμερα, 27 Φεβρουαρίου 1948 γεννήθηκε ο Στάθης Ψάλτης, ο κωμικός που άφησε μια σπάνια κληρονομιά.

Monopoli Team

Ο Στάθης Ψάλτης δεν κατάφερε να κρατήσει τον λόγο του. Είχε ορκιστεί στην κόρη του ότι δεν θα πεθάνει, αλλά αυτός… πέθανε δύο φορές! Κυριολεκτικά. Την πρώτη «έφυγε» και επανήλθε. Την δεύτερη δεν τα κατάφερε ξανά, αλλά έμεινε για πάντα αθάνατος. Γιατί είναι από τους τυχερούς. Τους ταλαντούχους, αν και δεν του άρεσε αυτό με το «ταλέντο» να το χτυπάς. Σε τελική, τι πάει να πει ταλέντο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κώστας Βουτσάς που γεννήθηκε ως Σαββόπουλος, πλήρωσε πόρνη για να παραστήσει τη μάνα του12.09.2018

Άφησε κληρονομιά και γέλιο, γιατί ακόμη και τώρα βλέπουμε τον «Τζέντλεμαν και το κλεφτρόνι», τον «καμικάζι» και τον αθυρόστομο που κυνηγάει ο Κυριάκος για χάρη της Κούλας (σ.σ. Καίτης Φίνου).

Ο Στάθης Ψάλτης έχει σήμερα γενέθλια (γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1948) και η κόρη του δεν θα του κρατήσει κακία που δεν τήρησε την υπόσχεσή του. Η κόρη του; Όχι, διόρθωση: Η βασίλισσά του.

Η υπόσχεση στην κόρη του

«Όταν η κόρη μου ήταν 2 χρονών μωρό περνούσα μια πολύ δύσκολη περίοδο. Την τάιζα νερό και ζάχαρη αντί για γάλα. Της είχα υποσχεθεί όμως ότι μια μέρα θα την κάνω βασίλισσα. Στα 6 της λοιπόν, 4 χρόνια μετά, όταν της είπα ότι πρέπει να ξέρει τι είναι σωστό γιατί εγώ θα πεθάνω μια μέρα και θα είναι μόνη της, έβαλε τα κλάματα και μου είπε ότι δεν γίνεται να πεθάνω γιατί της είχα υποσχεθεί ότι θα την κάνω βασίλισσα. Ήταν συγκλονιστικό. Της είπα «αγάπη μου έχεις δίκιο, δεν γίνεται να πεθάνω». Αυτή ήταν η υπόσχεση που αθέτησε, όπως την είχε καταθέσει στη Lifo και τον Ευθύμη Φιλίππου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλίζαμπεθ Τέιλορ: Η συγκλονιστική ζωή της σπουδαίας σταρ σε φωτογραφίες12.09.2018

Περισσότερα από Σαν σήμερα
VIMA_WEB3b