MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Exquisite Gucci: Ο Alessandro Michele «πείραξε» το λογότυπο της adidas και επαναδιατύπωσε το streetwear

Σε ένα runway περικυκλωμένο από παραμορφωμένους καθρέφτες ο οίκος Gucci και ο Alessandro Michele παρουσίασαν τησυλλογή για το φθινόπωρο/ χειμώνα 2022.

Monopoli Team

Σε ένα runway περικυκλωμένο από παραμορφωμένους καθρέφτες ο οίκος Gucci και ο Alessandro Michele παρουσίασαν την συλλογή για το φθινόπωρο/ χειμώνα 2022, υπό τους ήχους βιολιών και στην συνέχεια του τραγουδιού Smalltown Boy, με τους διασημους καλεσμένους όπως η έγκυος Rihanna και ο ASAP Rocky, να βρίσκονται στην front row.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFendi FW’22: To power dressing μόλις αποκάλυψε την ευαίσθητη πλευρά του12.09.2018

Μια σειρά από ανδρόγυνα looks εμφανίστηκαν στην πασαρέλα, όμως από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα η Υ2Κ επιρροή ήταν αισθητή. Ωστόσο, ο κατεξοχήν βασιλιάς του Dark Academia στιλ παρέμεινε πιστός στην ταυτότητα του ανανεώνοντας τα κλασικά σοφιστικέ κοστούμια με sporty αναφορές, έντονο χρώμα και 80s διάθεση και διακριτικό αισθησιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο πιο κομψό ζευγάρι γυαλιά ηλίου που αγαπούν οι fashionistas12.09.2018

H μέγάλη έκπληξη ήταν η συνεργασία με την adidas Originals, της οποίας το λογότυπο «πείραξε» ο Michele τοποθετώντας εκείνο του Gucci κάτω από τις εμβληματικές τρεις ρίγες, του γίγαντα του sportswear.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b