MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μonika: Γράφει μουσική για την υποψήφια για τρία Oscars ταινία «Τhe Lost Daughter»

Η απόφαση της Maggie Gyllenhaal να επιλέξει τη «Στάλα» σαν θεματικό τραγούδι της ταινίας «The Lost Daughter» βάζει τη Monika στο επίκεντρο.

Monopoli Team

H Monika γράφει μουσική για κινηματογραφική ταινία για πρώτη φορά και αυτή καταλήγει στα Oscars

Λος Αντζελες, 11 Φεβρουαρίου 2021. Η Μonika, ευρέως γνωστή στο χώρο της μουσικής, προσεγγίζεται από τη Maggie Gyllenhaal για να συνθέσει τη μουσική στη νέα ταινία της στο Netflix, «The Lost Daughter». Η πρόταση αιφνιδιάζει ευχάριστα τη Μonika, καθώς η σύνθεση μουσικής και τραγουδιών για κινηματογράφο είναι κάτι που δεν έχει αγγίξει ξανά ως τότε. Με ευγνωμοσύνη, η Μonika αποδέχεται την πρόκληση και την πρόταση της Maggie Gyllenhaal.

Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί τότε ότι, το πρώτο εγχείρημα της Maggie Gyllenhaal ως σκηνοθέτριας όσο και της Μonika ως συνθέτρια μουσικής για ταινία, θα κατέληγε στα Oscars και μάλιστα με 3 υποψηφιότητες. Συγκεκριμένα, η Olivia Colman είναι υποψήφια για το Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, η Jessie Buckley για το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου και η Maggie Gyllenhaal υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου.

«Η Μonika ήταν γενναιόδωρη, ειλικρινής και εξαιρετικά συνεργάσιμη. Μοιράστηκε χωρίς περιορισμούς τη μουσική της, η οποία “ντύνει” την ταινία μας. Ειδικά με τη “Στάλα” είμαι ερωτευμένη! Από την πρώτη στιγμή που άκουσα αυτό το τραγούδι ήξερα ότι θα συμπεριληφθεί στην ταινία», δηλώνει η Maggie Gyllenhaal, η οποία εν τέλει χρησιμοποίησε 10 από τα τραγούδια που συνέθεσε η Μόνικα για το soundtrack της ταινίας.

«Η Στάλα», το αγαπημένο τραγούδι της Maggie, «ταξίδεψε» σε πολλές χώρες και είχε τεράστια απήχηση σε όλες τις digital μουσικές πλατφόρμες, από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Netflix, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η απήχηση του soundtrack συνάδει απόλυτα με την ανταπόκριση που έχει πάντα η μουσική της Μonika τόσο στα media όσο και στο κοινό. Η Μonika κέρδισε αμέσως την προσοχή από το 2016 όταν κατέκτησε το MySpace σε μια νύχτα και από τότε συνεχίζει να συνθέτει και να ερμηνεύει τραγούδια που γίνονται επιτυχίες.

«Αισθάνομαι ειλικρινά ευλογημένη που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με τη Maggie σε αυτό το project και πιστεύω ότι όλη η ομάδα είναι τυχερή μιας και η ταινία συμμετέχει στα Oscars! Θα είμαι αιώνια ευγνώμων σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο και αυτή την εκπληκτική σκηνοθέτρια», δηλώνει η Μonika, η οποία πλέον είναι περιζήτητη στο Hollywood ως συνθέτρια κινηματογραφικής μουσικής και δέχεται ήδη αμέτρητες προτάσεις από δημιουργούς ταινιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMonika: Υπογράφει τα τραγούδια της φετινής πρωτοχρονιάτικης ταινίας του Netflix, The Lost Daughter12.09.2018

Η Μonika αυτή τη περίοδο ετοιμάζει το επερχόμενο, πολυαναμενόμενο album της, που έχει δουλέψει με την ίδια ομάδα με την οποία έχουν ηχογραφήσει παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδες, όπως η Amy Winehouse, η Adele και η Lady Gaga. Κρίνοντας από την τελευταία της κυκλοφορία Yes I Do (My Wedding Song) αυτό που αναμένεται να παρουσιάσει η Μόνικα με τη νέα της δουλειά, θα είναι φρέσκο και έξω από τα συνηθισμένα. Με μια εντελώς καινούρια αίσθηση και ύφος.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b