MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

400 ευρώ επιδότηση για εκπαίδευση στα social media – Πώς θα κάνετε αίτηση

Είναι από τις… ευχάριστες δουλειές στη ζωή. Επιδότηση 5 ευρώ την ώρα για εκμάθηση κινητών εφαρμογών – Πώς θα κάνετε αίτηση για εκπαίδευση σε εφαρμογές και social media και πώς θα λάβετε τα 400 ευρώ.

@ Dole777/unsplash
Monopoli Team

Tην κατάρτιση και την πιστοποίηση εργαζομένων στις ελληνικές επιχειρήσεις, όσον αφορά στη δημιουργία και την αξιοποίηση εφαρμογών για φορητές συσκευές, προωθεί ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), μέσα από το επιδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Κλαδικές και Λειτουργικές εφαρμογές κινητών και ο τρόπος αξιοποίησής τους από τις επιχειρήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPetit Plan – Europa III: Περισσότερες από 40 ευρωπαϊκές ταινίες σε δωρεάν φυσικές και διαδικτυακές προβολές12.09.2018

Αναλυτικά:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, ανεξαρτήτως κλάδου, και το πρόγραμμα αφορά 80 ώρες, εκτός ωραρίου εργασίας. Ο καταρτιζόμενος θα επιδοτείται με 5 ευρώ την ώρα. Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡίσκο: Στο νέο βίντεο κλιπ του ο Bloody Hawk θέλει να αφυπνίσει τη συνείδησή μας12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b