ΝΕΑ
Θανάσης Αλευράς: Μια «κραυγή τρόμου» για τον Ζακ Κωστόπουλο αλλά και όλους τους ανθρώπους που είναι στο περιθώριο
Ένα εμβληματικό τραγούδι, το «Walk on the wild side» του Lou Reed, τραγουδάει ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Αλευράς με τον ελληνικό τίτλο «Η κραυγή του τρόμου».
Monopoli Team
21.01.2022
A
A
Την διασκευή των στίχων έχει κάνει ο Γιώργος Παυριανός. Τους έγραψε στις αρχές της δεκαετίας του ΄80, κατά παραγγελία του Γιώργου Μαρίνου, ο οποίος και το τραγούδησε στη «Μέδουσα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«It’ll be okay»: Ο Shawn Mendes στο χιονισμένο Τορόντο για το βίντεο κλιπ της νέας τρυφερής του μπαλάντας12.09.2018
Το τραγούδι μιλάει για περιθωριακούς τύπους, τους οποίους ο κόσμος κάνει ότι δεν τους βλέπει. Μετά από τόσα χρόνια, τίποτα δεν έχει αλλάξει, έτσι, ο στιχουργός δεν άλλαξε παρά μόνο τον πρώτο στίχο. Εκεί που ελεγε «Ο Ζαν ντ΄Αρκ απ΄τη Θεσσαλονίκη» έγινε «Ο Ζάκι Ο το έσκασε απ΄το σπίτι» για να θυμίζει τον άδικο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.
Ο Θανάσης Αλευράς ερμηνεύει συγκλονιστικά την «Κραυγή του τρόμου», ενώ ο Νίκος Σούλης έκανε ένα μοναδικό video clip, που έχει ανέβει στο YouTube.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Πατέρας, του Αυγούστου Στρίντμπεργκ στο Θέατρο Καλλιρόης
Ivana Grossi: Μια νέα capsule συλλογή που αναδεικνύει τη θηλυκότητα
Αυτή η νύχτα μένει: Η νέα παραγωγή του ΚΘΒΕ έρχεται στο Βασιλικό Θέατρο
Et in Arcadia ego: Ένα οδοιπορικό στο “Άγιο Όρος της Πελοποννήσου”
Όσα δεν σου έχουν πει για την εμμηνόπαυση: Το νέο βιβλίο της Άννας-Μαρίας Παπίρη κυκλοφορεί
Η Polina Ellis παρουσιάζει το γούρι του 2026: Ο “Αετολέων” σύμβολο δύναμης, υπέρβασης και δράσης
“Handbrake”: Η ταινία μικρού μήκους της Αντιγόνης Καρνεσιώτη στο Onassis Channel στο YouTube
«Λόλα»: Οι πρώτες φωτογραφίες από το θεατρικό ανέβασμα της θρυλικής ταινίας
«Χειρόφρενο» στα ταξί λόγω 48ωρης απεργίας – Τα αιτήματα των ιδιοκτητών
Συν & Πλην: «Ο εχθρός του λαού» στο Θέατρο Κνωσσός