MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις και μία συναυλία που μπορείτε να δείτε σήμερα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου.

Τέλος του Παιχνιδιού, του Σάμουελ Μπέκετ στο Σύγχρονο Θέατρο
Monopoli Team

Θέατρο

Τέλος του Παιχνιδιού, του Σάμουελ Μπέκετ στο Σύγχρονο Θέατρο

Το Σύγχρονο Θέατρο παρουσιάζει μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου ένα από τα σημαντικότερα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, το «Τέλος του Παιχνιδιού» του Σάμουελ Μπέκετ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα. Πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Καταλειφός και το καστ συμπληρώνουν οι Άρης Μπαλής, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη και Γιώργος Ζιόβας.
Τετάρτη 19/1, 18:15
Από 13€
Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας, Ευμολπιδών 41, Γκάζι

Μια Γερμανίδα Γραμματέας, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου στο Θέατρο Ιλίσια

Η Ρένη Πιττακή βάζει τη σφραγίδα της σε έναν αριστοτεχνικό μονόλογο, στο καινούργιο έργο του Κρίστοφερ Χάμπτον, εμπνευσμένο από τη ζωή, και τις εξομολογήσεις, της Μπρουνχίλντε Πόμσελ, μιας από τις γραμματείς του Γκέμπελς. Το έργο παρουσιάζεται, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου, στο Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης, μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου.
Τετάρτη 19/1, 19:00
Από 14€
Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης, Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια

Μάκμπεθ, του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στο Θέατρο Τέχνης

Το Θέατρο Τέχνης και η ομάδα «Εν τω άμα» παρουσιάζουν το αριστούργημα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, «Μάκμπεθ», σε σκηνοθεσία Θανάση Δόβρη μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου. Η ιστορία του Μακμπέθ καταδεικνύει με τον πιο οδυνηρό και ποιητικό τρόπο, την δύναμη που ασκεί ο φόβος πάνω στην ψυχή και στο σώμα.
Τετάρτη 19/1, 20:00
Από 12€
Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν – Υπόγειο, Πεσμαζόγλου 5 Αθήνα

Λάμινγκτον, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το έργο του Βαγγέλη Δουκουτσέλη, «Λάμινγκτον», συνεχίζει για λίγο ακόμη τις παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Μια συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης για ένα κορίτσι από τη Ρουμανία, που έχει μεταναστεύσει με τους γονείς του στην Ελλάδα και για ένα αγόρι από την Ελλάδα, του οποίου οι γονείς έχουν μεταναστεύσει στην Αυστραλία.
Τετάρτη 19/1, 20:00
Από 10€
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς

Συναυλία

Ο Θεόδωρος Κερκέζος και η Δανάη Ντέρκεν σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής

Με κοινό κώδικα τη μουσική, δύο καλλιτέχνες που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές, ο καταξιωμένος σαξοφωνίστας Θεόδωρος Κερκέζος και η ανερχόμενη πιανίστα Δανάη Ντέρκεν, δίνουν ραντεβού, στο πλαίσιο της σειράς εμφανίσεων “Έλληνες σολίστ στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος”, στο Μέγαρο Μουσικής. Μαζί τους, ο βιολονίστας Ανδρέας Κερκέζος. Στο ρεσιτάλ τους, που αναδεικνύει τις δεξιοτεχνικές και εκφραστικές δυνατότητες του σαξόφωνου, παρουσιάζουν ένα πανόραμα πρωτότυπων έργων και μεταγραφών, με την υπογραφή συνθετών του 19ου και 20ού αιώνα (Claude Debussy, Marc Eychenne, George Gershwin, Darius Milhaud, Pedro Iturrade), αλλά και ελλήνων δημιουργών, όπως ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης και ο Ερρίκος Βάιος, εκπρόσωπος της νέας γενιάς των δημιουργών.
Τετάρτη 19/1, 20:30
8-18€
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b