MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Google γιορτάζει τα 100α γενέθλια της Betty White με ένα πολύ όμορφο μήνυμα

Η Google αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη της Betty White, που σήμερα θα γιόρταζε τα 100α της γενέθλια, αν δεν είχε φύγει από τη ζωή πριν από λίγες εβδομάδες.

Monopoli Team

Η Google αποφάσισε να τιμήσει την μνήμη της Betty White, που σήμερα θα γιόρταζε τα 100ά της γενέθλια, γεμίζοντας την σελίδα της με ροδοπέταλα – μία αναφορά στον αγαπημένο χαρακτήρα της από τη σειρά “The Golden Girls”, στην οποία ονομαζόταν Rose (τριαντάφυλλο).

Σήμερα, λοιπόν, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, την ημέρα που η θρυλική ηθοποιός θα γινόταν 100 ετών, μπορείτε να δείτε κι εσείς το όμορφο μήνυμα της Google, αν αναζητήσετε το όνομα της ηθοποιού στο πεδίο αναζήτησης της Google. Με αυτόν τον τρόπο, θα “ξεκλειδώσετε” το ειδικό κινούμενο σχέδιο με τα ροδοπέταλα, μαζί με το μήνυμα “Σε ευχαριστούμε που ήσουν φίλη μας” (“Thank you for being a friend”), αναφορά στον τίτλο του τραγουδιού της σειράς “The Golden Girls”.

Η Google δεν είναι η μόνη που θα τιμήσει την πολύ αυτή σημαντική ημέραα για την ηθοποιό. Η ίδια η Betty White με την οικογένειά της έχουν ετοιμάσει ένα μικρό ντοκιμαντέρ, γεμάτο ευχές και αναμνήσεις φίλων της ηθοποιού. Φυσικά, αυτή η ταινία θα αποτελούσε κάτι σαν δώρο γενεθλίων για την Betty White, που περίμενε να παρευρεθεί στο event που θα συνόδευε την προβολή της ταινίας. Βέβαια, δεν τα κατάφερε αφού έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 18 μόλις ημέρες πριν τα γενέθλιά της. Λέγεται όμως ότι αυτή η ταινία, που θα κάνει σήμερα πρεμιέρα, θα είναι ίσως το πιο επικό (και διασκεδαστικό) tribute που έχουμε δει.

Παράλληλα, οι θαυμαστές της Betty White έκαναν viral το #BettyWhiteChallenge, στο οποίο καλούν κόσμο να δωρίσει χρήματα σε φιλοζωικές οργανώσεις στην μνήμη της ηθοποιού, που ως γνωστόν αγαπούσε πολύ τα ζώα.

Δείτε λοιπόν κι εσείς πώς αλλάζει η σελίδα αναζητήσεων, όταν κάποιος αναζητεί τον όρο “Betty White” στα γένεθλιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζιμ Κάρεϊ: Ένα τεράστιο δραματικό ταλέντο που δεν έχει αναγνωριστεί12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b