MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γουές Άντερσον: Συνεργάζεται με το Netflix σε νέα κινηματογραφική μεταφορά έργου του Ρόαλντ Νταλ

Μετά την κυκλοφορία του The French Dispatch το 2021, ο Γουές Άντερσον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μια δεύτερη προσαρμογή μιας ιστορίας του Ρόαλντ Νταλ – 12 χρόνια μετά την υποψήφια για Όσκαρ μεταφορά του « The Fantastic Mr. Fox».

Monopoli Team

Ο Γουές Άντερσον συνεργάζεται με το Netflix, το οποίο εξασφάλισε τα δικαιώματα των έργων του Νταλ τον Σεπτέμβριο του 2021, σε μια κινηματογραφική μεταφορά του διηγήματος του Ρόαλντ Νταλ, «The Wonderful Story of Henry Sugar».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡόαλντ Νταλ: Στα «χέρια» του Netflix τα έργα του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων12.09.2018

Πρόκειται για μια συλλογή από επτά διηγήματα που κυκλοφόρησε το 1977 με τον τίτλο «The Wonderful Story Of Henry Sugar And Six More», η οποία απευθύνεται – σε αντίθεση με άλλα έργα του Νταλ – σε μεγαλύτερα παιδιά. Η ιστορία ακολουθεί έναν…τζογαδόρο που αποκτά τη δύναμη να βλέπει μέσα από κάρτες!

Ο σκηνοθέτης έχει υπογράψει με τη δημοφιλή πλατφόρμα για να γράψει και να σκηνοθετήσει το έργο, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ως Henry Sugar. Σύμφωνα με το Deadline, έχουν ακουστεί επίσης τα ονόματα των Ραλφ Φάινς, Ντεβ Πάτελ και Μπεν Κίνγκσλεϊ για συμμετοχή στο καστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kitapfilmdedektifi (@kitapfilmdedektifi)

Το έργο εικάζεται ότι θα αποτελείται από τρεις «μίνι-ταινίες» παρόμοιες με το «The Ballad Of Buster Scruggs» των Αδερφών Κοέν, επίσης από το Netflix. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στο Λονδίνο μέσα στον Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓουές Άντερσον: Μέσα στο “κινηματογραφικό” βαγόνι τρένου που μεταμόρφωσε ο διάσημος σκηνοθέτης12.09.2018

Υπενθυμίζεται πως ο Άντερσον αυτή την περίοδο ετοιμάζει την 11η μεγάλου μήκους ταινία του με τίτλο «Asteroid City», με πρωταγωνιστές τους Τομ Χανκς, Μάργκοτ Ρόμπι, Σκάρλετ Γιόχανσον και Μπίλ Μπάρεϊ, με την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, ωστόσο, να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b