MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Ο Πρώτος Εκδικητής: Captain America (Captain America: The First Avenger)
Ο Πρώτος Εκδικητής: Captain America (Captain America: The First Avenger)
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ANT1
Ήλιος στον ANT1

Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 76 Σεζόν 2: Η Αλίκη συλλαμβάνεται μετά την επίθεση που δέχτηκε, αλλά αποκτά και έναν απρόσμενο σύμμαχο στον αγώνα της κατά του εργοστασίου… Η σύγκρουσή της με τη δικηγόρο της εταιρίας εντείνεται όλο και περισσότερο και η Αλίκη συνειδητοποιεί προβληματισμένη το μέγεθος της δύναμης του εργοστασίου. Μια ανατροπή στην εξέλιξη της υγείας του Χάρη προκαλεί έντονα συναισθήματα σε όλους. Ο Δημήτρης δημιουργεί μια ασυνήθιστη «συμμαχία», προκειμένου να παγιδέψει το Στέφανο, όμως θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα…

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 66 Σεζόν 1: Ο Χρήστος, τυφλωμένος από ζήλια, επιτίθεται στον Τάκη και τον χτυπάει, γιατί τόλμησε να αγκαλιάσει την Κέλλυ. Στη συνέχεια όμως, ανακαλύπτει ότι είναι ξάδελφός της και κεραυνοβολείται. Η Αστυνομία αρνείται να συνεχίσει τις έρευνες για τον θάνατο της Νόρας και η Λουίζα, αποκαρδιωμένη, αποφασίζει να πάει σε γραφολόγο για να διαπιστώσει εάν η επιστολή αυτοκτονίας της είναι αυθεντική. Ο Σπύρος θορυβείται και βάζει ανθρώπους να της κλέψουν το αυτοκίνητο και την τσάντα με τα έγγραφα. Ο Μιχάλης με την Κατερίνα περνάνε υπέροχα φτιάχνοντας κέικ. Για την Κορίνα, ο Άλκης είναι ένα παζλ για δυνατούς λύτες. Ενώ έχουν βγει για καφέ, εκείνος δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα και φεύγει αναστατωμένος χωρίς καμιά εξήγηση. Στο φωτογραφικό του στούντιο τον περιμένει η Λήδα, μια νεαρή γυναίκα με ένα μωρό… Η αστυνομία ερευνά τον θάνατο του Νώντα και ο Αχιλλέας εκπαιδεύει τη Μαρία και την Έλενα τι να πουν.

19:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 62 Σεζόν 1: Η βοήθεια που θέλει να προσφέρει ο Χρύσανθος στον Μάνο, παρότι ανεκτίμητη, θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες, καθώς η Τραβιάτα δεν σκοπεύει να αφήσει την ευκαιρία της να πάει χαμένη. Η ανάρτηση για το χαμένο μωρό κινητοποιεί τα μεγάλα όπλα και η Μάρω εμπλέκεται πια δυναμικά στην υπόθεση, καταφέρνοντας να κλείσει ραντεβού με το μυστηριώδες προφίλ που αναζητεί το χαμένο παιδί. Η Μαριτίνα ανυπομονεί να φτάσει στα χέρια της ο ορός της αλήθειας, με σκοπό να τον χρησιμοποιήσει στον Μάνο, ο οποίος, ενώ παλεύει να σώσει την εταιρεία, εξομολογείται στον Χρύσανθο τα συναισθήματά του για την Τόνια. Ο γάμος της Διώνης με τον Φεγκούδη τραντάζεται συθέμελα και η παρουσία του Πιπερόπουλου στην εταιρεία απειλεί να τα γκρεμίσει όλα σαν πύργο από τραπουλόχαρτα. Κι ενώ ο Φεγκούδης είναι απασχολημένος προσπαθώντας να ξανακερδίσει τη Σούλα, ο Πιπερόπουλος είναι αποφασισμένος να τον κάνει να πονέσει.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 75 Σεζόν 2: Μεγάλη αναταραχή επικρατεί, αφού η ημέρα της τρουφογιορτής έχει φτάσει και η αγωνία χτυπάει… κόκκινο. Στο Δημαρχείο οι άντρες με τις καραμπίνες περιμένουν τους Αργυρούς να πέσουν στην παγίδα τους, ενώ στο καφενείο της Κικής οι γυναίκες ετοιμάζονται για τη φιέστα που θ’ αλλάξει το μέλλον του χωριού. Η Αλίκη, προκειμένου να σώσει τον Κανέλλο, βάζει εμπόδια στη γιαγιά της, που όμως δεν φαίνεται να πτοείται με τίποτα… Ένας καβγάς του Τζώρτζη με την πρώην αστυνομική αρχή του τόπου θα τα προδώσει όλα στους Ιταλούς και οι Πλατανιώτες θα βρεθούν δεμένοι χειροπόδαρα, ενώ η Καρμέλα αναχωρώντας θα πάρει όλες τις τρούφες αλλά και τη μεγάλη ικανοποίηση πως έχει αφήσει το αγαπημένο μας χωριό ταπί και χρεωμένο στον Τζίμη!

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 52 Σεζόν 1: Η στιγμή που η Έλλη περίμενε φτάνει. Ο Σίλβιο της έχει κλείσει ραντεβού για να πουλήσει σπίτι στην διάσημη Κατερίνα Καινούργιου. Η Έλλη πανικόβλητη προσπαθεί να μάθει τα πάντα για την παρουσιάστρια και τελικά καταφεύγει σε μία λύση έκτακτης ανάγκης. Ταυτόχρονα, η Κορίνα με τον Μάθιου εξίσου πανικόβλητοι προετοιμάζονται για το ραντεβού με την υπηρεσία για τους ανάδοχους γονείς, ενώ η Τζοβάνα και ο Άρης προσφέρονται να τους βοηθήσουν. Μέσα σε όλα αυτά, η Ρωξάνη πάει γήπεδο με τον Θωμά, ο Δημήτρης ψάχνει τρόπο να ξεπεράσει την ταραχή που του προκαλεί η Ρωξάνη μες στο σπίτι και ο Μενέλαος με τον Λευτέρη αναλαμβάνουν την επικίνδυνη αποστολή: Να φτιάξουν κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο.

20:00 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 60 Σεζόν 1: Ο Ανδρέας νιώθει πιεσμένος από την αστυνομία, όμως η Άσπα είναι πολύ κοντά στο να πάρει από τον Αμάρ αυτό που θέλει. Η Μαρίνα παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ dna και επισκέπτεται τη Λουκία, αποφασισμένη. Η Σοφία βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο “αποπλάνησης” του Αλέξη, ενώ ο Κωνσταντίνος παίρνει μια σημαντική απόφαση. Ένα παιχνίδι της τύχης θα φέρει το μενταγιόν της Έλλης ξανά στα χέρια της.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 122 Σεζόν 1: Οι δύο ληστές που μπήκαν στο σπίτι του Ιάκωβου τρέπονται σε άτακτη φυγή και το ανθρωποκυνηγητό ξεκινά. Ο Στέφανος με τη Μυρτάλη τσακώνονται λόγω της Ιουλίας και ο Στέφανος πηγαίνει στο πατρικό του για να κοιμηθεί. Μετά από την γκάφα της Άννας, ο Στάθης είναι πεπεισμένος ότι η Βασιλική παντρεύεται κι αρχίζει να ψάχνει όπου μπορεί για να μάθει περισσότερα. To πάθος τού Ανέστη για την Ελένη φουντώνει, ενώ εκείνη κρατά ακόμα απόσταση «ασφαλείας» για ευνόητους λόγους. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος πηγαίνει στο μαγαζί της Μαρίνας και της μιλά σκληρά για όσα έγιναν με τον Μάνο. Η Αθηνά ταράζεται όταν μαθαίνει για τη απόπειρα ληστείας και επισκέπτεται τον Ιάκωβο στο σπίτι του, όπου κάνουν μια μεγάλη συζήτηση κι έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο Ισίδωρος γίνεται διεκδικητικός και αναγκάζει την Ιουλία να διαλέξει ανάμεσα σ’ αυτόν και στον Ιάκωβο για το ποιος θα τη συνοδεύσει νύφη στην εκκλησία. Μια αιμορραγία τρομάζει τη Βασιλικής και τον Φίλιππο.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 71 Σεζόν 1: Η Θοδώρα είναι γεμάτη οργή για την απόρριψη από τον Πέτρο και αποφασίζει να επισπεύσει το γάμο της με τον Γιώργη για εκδίκηση. Η Αργυρώ ενημερώνει τον Άγη για τις υποψίες για τον Διονύση, βάζοντας έτσι σε θανάσιμο κίνδυνο τον εαυτό της. Η Μαρίνα αποφασίζει να δεχθεί την πρόταση γάμου του Αντώνη με την προϋπόθεση ότι θα το δεχθούν τα παιδιά της. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις όμως της Αργυρώς και του Πέτρου γι’ αυτόν τον γάμο; Ο Πέτρος εν τω μεταξύ ψάχνει τη Σεμίνα. Θα καταφέρει να τη βρει; Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλέφωνο από τον Άγη για να τον συναντήσει σε ένα απόμερο μέρος για την υπόθεση της αρχαιοκαπηλίας. Θα πάει στο ραντεβού θανάτου που της έχουν ετοιμάσει ο Διονύσης κι ο Άγης;

22:15 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 53 Σεζόν 3: Η απόπειρα δολοφονίας του Ντούνια πήρε αναπάντεχη τροπή και άλλαξε τους ρόλους θύτη και θύματος. Θα καταφέρει ο Πέτρος να γλυτώσει απ’ την εκδικητική μανία του αστυνόμου; Ο Ακύλας έχει μάθει ότι ο Κωνσταντής ήταν ο εραστής της γυναίκας του. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; Ο Τόλλιας διώχνει τον Θανάση απ’ το σπίτι μετά την αποκάλυψη πως ανήκει στους Άβαντες, ενώ η εμφάνιση ενός ζευγαριού στο νυχτερινό κέντρο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή θα φέρει τα πάνω- κάτω. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την προοπτική του γάμου τους. Για πόσο όμως θα κρατήσει η χαρά τους; Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…Ο Λάμπρος και ο Ζάχος ανοίγουν τα χαρτιά τους και η έχθρα τους γίνεται πλέον μονόδρομος. Η Ζωή θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα θανάσιμο δίλημμα.

22:30 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA
Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Επεισόδιο 3 Σεζόν 1: Η πίστη της Σμαρώς στην αθωότητα του Χρήστου κλονίζεται λόγω του βίντεο. Ένα ταξίδι τους στην ενδοχώρα θα σταθεί αφορμή για να ανοίξουν οι πληγές του παρελθόντος από τη μεταξύ τους σχέση. Το αίτημα του γιου της Όλγας, του Ζήση, για παράσταση σε επιτροπή πρόωρης αποφυλάκισης γίνεται δεκτό, γεννώντας ελπίδες στην Όλγα πως σύντομα θα έχει έναν σύμμαχο δίπλα της. Την ίδια στιγμή, ο Ηρακλής συνειδητοποιεί ότι η Ξένια δεν θα τον βοηθήσει να πείσουν τον Χρήστο να γυρίσει στη Γαλλία.

Ταινίες

21:00 Η Μεγάλη Μέρα (Draft Day) στο OPEN BEYOND
Η Μεγάλη Μέρα (Draft Day)

Η Μεγάλη Μέρα (Draft Day)

Ιστορικό έπος – βιογραφία κινεζικής παραγωγής (2010). Σκηνοθεσία: Μέι Χου

Παίζουν: Τσόου Γιουν-φατ, Τσου Χουν, Τσεν Γιανμπίν, Ρεν Κουάν, Λου Γι

Υπόθεση: Κίνα, 6ος αιώνας π.Χ. Καθώς η δυναστεία των Τζόου παραπαίει, το πεδίο για την εξουσία μένει ανοιχτό για τις φυλές και τους φεουδάρχες που διψούν για πολιτική δύναμη. Μέσα σε αυτό το κλίμα οι μάχες και οι δολοπλοκίες μαστίζουν τη χώρα. Η εμφάνιση όμως ενός διανοητή, του Κομφούκιου, θα αλλάξει με τις ιδέες του και τον τρόπο ζωής του, τον ρου της Ιστορίας. Επικό δράμα με εντυπωσιακές σκηνές μαχών και πολεμικών τεχνών με φόντο τη ζωή του Κομφούκιου, ενός από τους πιο σημαντικούς και επιδραστικούς φιλοσόφους στην Ιστορία, που σημείωσε μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία.

22:30 Ο Πρώτος Εκδικητής: Captain America (Captain America: The First Avenger) στον ALPHA
Ο Πρώτος Εκδικητής: Captain America (Captain America: The First Avenger)

Ο Πρώτος Εκδικητής: Captain America (Captain America: The First Avenger)

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2011). Σκηνοθεσία: Τζο Τζόνστον

Παίζουν: Κρις Έβανς, Τόμι Λι Τζόουνς, Χιούγκο Γουίβινγκ, Χέιλι Άτγουελ, Σεμπάστιαν Σταν, Ντόμινικ Κούπερ, Νηλ ΜακΝτόναφ, Ντέρεκ Λουκ, Στάνλεϊ Τούτσι

Υπόθεση: Έτος 1942. Ο στρατιώτης Στιβ Ρότζερς αδυνατεί να ενταχθεί στον Αμερικανικό Στρατό αφού απορρίπτεται συνεχώς λόγω θεμάτων υγείας. Θα δεχτεί τελικά να συμμετάσχει σε ένα πειραματικό πρόγραμμα που στόχο έχει τη δημιουργία ένας Υπερ-Στρατιώτη. Όταν λοιπόν ο πλανήτης αρχίσει να απειλείται από των επέλαση των Ναζί, ο Στιβ Ρότζερς καλείται να σώσει τον κόσμο ως Captain America, ο Πρώτος Εκδικητής. Μαζί με τον παιδικό του φίλο Μπάκι Μπαρνς, την Πέγκι Κάρτερ και τον Τσέστερ Φίλιπς, θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκοτεινή οργάνωση Υ.Δ.Ρ.Α., την οποία καθοδηγεί ο Red Skull, προκειμένου να τον εμποδίσουν να κατακτήσει τον κόσμο με το πανίσχυρο όπλο του, το Τεσσεράκτιο. Οι συγκρούσεις που θα ακολουθήσουν, φέρνουν τον Στηβ Ρότζερς απέναντι σε διλήμματα και κρίσιμες αποφάσεις, που κάποια στιγμή θα τον μεταφέρουν -κυριολεκτικά- σε μια άλλη διάσταση…

Ντοκιμαντέρ

11:20 Λυκαβηττός στο COSMOTE HISTORY HD
Λυκαβηττός στο COSMOTE HISTORY HD

Λυκαβηττός στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Βασίλη Μάρου (1967). Σκηνοθεσία: Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Ο σκηνοθέτης Βασίλης Μάρος παρουσιάζει το χρονικό της κατασκευής του θεάτρου του Λυκαβηττού μέσα σε 33 μόνο ημέρες. Το πρώτο χειροκρότημα και η ατμόσφαιρα της εποχής, καταγεγραμμένα από το φακό του διαπρεπούς ντοκιμαντερίστα.

20:00 Τροία: Θεοί και πολεμιστές στο COSMOTE HISTORY HD
Τροία: Θεοί και πολεμιστές στο COSMOTE HISTORY HD

Τροία: Θεοί και πολεμιστές στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2006).

Υπόθεση: Η Ιλιάδα του Ομήρου είναι ένα από τα πιο γνωστά έργα της δυτικής λογοτεχνίας. Συνέβη, όμως, στ’ αλήθεια ο Τρωικός Πόλεμος ή μήπως είναι ένας ακόμα μύθος της αρχαιότητας; Ένα ταξίδι σε Ελλάδα και Τουρκία σε αναζήτηση της αλήθειας.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

20:20 Γυναίκα από Πάνω (Woman on Top) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Γυναίκα από Πάνω (Woman on Top)

Γυναίκα από Πάνω (Woman on Top)

Κομεντί αμερικανικής παραγωγής (2000). Σκηνοθεσία: Φίνα Τόρες

Παίζουν: Πενέλοπε Κρουζ, Μουρίλο Μπενίτσιο, Χάρολντ Περινό

Υπόθεση: Η Ίζαμπέλα είναι μια Βραζιλιάνα σεφ που της αρέσει να έχει τον έλεγχο πάντα και… παντού. Η ζωή της αλλάζει όταν πιάνει τον άντρα της ‘στα πράσα’ και μετακομίζει στις Η.Π.Α., όπου γίνεται παρουσιάστρια μιας μαγειρικής εκπομπής.

22:00 Παράθυρο στη θάλασσα στο COSMOTE CINEMA 2HD
Παράθυρο στη θάλασσα

Παράθυρο στη θάλασσα

Δραματική ταινία ισπανικής και ελληνικής παραγωγής (2020). Σκηνοθεσία: Μιγκέλ Άνχελ Χιμένεθ

Παίζουν: Έμα Σουάρες, Ακύλλας Καραζήσης, Χρήστος Πέτρου

Υπόθεση: Αντιμέτωπη με μια τραγική διάγνωση, μια 55χρονη Ισπανίδα παραβλέπει τις οδηγίες των γιατρών και ταξιδεύει με τις φίλες της στην Ελλάδα. Εκεί, ο απροσδόκητος έρωτας με έναν ντόπιο άντρα θα την αναγκάσει να πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Spiderman: Επιστροφή Στον Τόπο Του
Spiderman: Επιστροφή Στον Τόπο Του

Spiderman: Επιστροφή Στον Τόπο Του

Περιπέτεια φαντασίας παραγωγής 2017. Σκηνοθεσία: Τζον Γουάτς

Παίζουν: Τομ Χόλαντ, Μάικλ Κίτον, Πόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Υπόθεση: Ο Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει στη ρουτίνα της σχολικής ζωής, μέχρι που η άφιξη του Γύπα δίνει την ευκαιρία στον υπερήρωα να υφάνει τους ιστούς του για άλλη μία φορά.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b