MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 4 παραστάσεις για την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου

Καλωσορίζουμε το 2022 με θέατρο! Συγκεντρώσαμε τις πιο αξιόλογες παραστάσεις που παίζουν στην Αθήνα, σήμερα, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου.

author-image Αγγελική Κατσίκα

1. Μικροί πυροβολισμοί μέσα στη νύχτα, του Γιάννη Καλαβριανού στο Θέατρο Τέχνης

Η παράσταση «Μικροί πυροβολισμοί μέσα στη νύχτα» του Γιάννη Καλαβριανού, έρχεται την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν, από την Εταιρεία Θεάτρου Sforaris. Δεν υπάρχουν σκηνικά και κανένα σκηνικό αντικείμενο, παρά μόνο κοστούμια εμπνευσμένα από την ανατομία των αλόγων. Τέσσερις ηθοποιοί, ένας πιανίστας, η συνεχής μουσική, η απολύτως χορογραφημένη κίνηση και οι εναλλαγές σκοταδιού και φωτός συνθέτουν την αυστηρή παρτιτούρα αυτής της γοητευτικής, μα τόσο τραγικής ιστορίας.
Δευτέρα 3/1 στις 21:00.
Εισιτήρια: Κανονικό: 15 ευρώ, Μειωμένο: 10 ευρώ. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Τέχνης – Σκηνή Φρυνίχου, Φρυνίχου 14, Πλάκα
.

2. Μίστερο Μπούφο, του Ντάριο Φο σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη στο Θέατρο Άνεσις

Το έργο του Ντάριο Φο Μίστερο Μπούφο (Το Κωμικό Μυστήριο) ανεβαίνει την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 στο θέατρο Άνεσις, με την σκηνοθετική σφραγίδα του Νικορέστη Χανιωτάκη. Κάθε παράσταση θα περιλαμβάνει διαφορετικές σκηνές, καθώς ο αριθμός των σκηνών είναι τόσο μεγάλος που δεν μπορούν να παρουσιαστούν σε μία μόνο παράσταση. Έξι ηθοποιοί ντυμένοι με δικά τους παλιόρουχα μας εισάγουν με σαφήνεια, καθαρότητα και χιούμορ στην ιστορία των λειτουργικών δραμάτων του Μεσαίωνα.
Δευτέρα 3/1 στις 21:00.
Εισιτήρια: 16 ευρώ κανονικό, 12 ευρώ μειωμένο (μαθητές, φοιτητές, πολύτεκνοι, εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι), 10 ευρώ (ανέργων, ΑΜΕΑ & ομαδικό άνω των 10 ατόμων). Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Άνεσις, Λεωφόρος Κηφισίας 14, Αθήνα, τηλ. 2107718943

3. Terror, του Φέρντιναντ φον Σίραχ στο Θέατρο Αθηνών

To «Terror» του Φέρντιναντ φον Σίραχ επιστρέφει την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 στο Θέατρο Αθηνών, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου και διασκευή Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Τι είναι δίκαιο; Και τι άδικο; Εθνικός ήρωας ή δολοφονικός αλαζόνας; Οι αριθμοί, οι συσχετισμοί, οι υπολογισμοί και το ζύγισμα των ανθρώπινων ψυχών αιωρούνται για ώρα πάνω από την αίθουσα του δικαστηρίου κυριεύοντας τις σκέψεις όλων. Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώνεται. Ο λόγος τώρα στους ενόρκους για την τελική ετυμηγορία. Δευτέρα 3/1 στις 20:00. Εισιτήρια: 18 ευρώ γενική είσοδος, 15 ευρώ φοιτητικό & άνω των 65 ετών, 12 ευρώ ανέργων & ΑμΕΑ. Προπώληση: ticketmaster.gr. Θέατρο Αθηνών, Βουκουρεστίου 10 | Τηλ.: 2103312343.

4.«Μια ιστορία αγάπης» σε σκηνοθεσία του Σίμου Κακάλα στο Θέατρο Άνεσις

Το σύγχρονο γαλλικό θεατρικό έργο «Μια ιστορία αγάπης», βραβευμένο με 4 Molière, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα. Η ιστορία της Κάτια και της Ζυστίν ξεκινάει όπως τόσες άλλες και ερωτεύονται σαν σε παραμύθι… Η Ζυστίν επιθυμεί ένα παιδί αλλά η Κάτια διστάζει επειδή έχει πληγωθεί πολλές φορές στη ζωή της και φοβάται το μέλλον. Με μια περίεργη ανατροπή της μοίρας, η Κάτια μένει έγκυος και λίγο πριν από τη γέννηση του παιδιού της, η Ζυστίν εξαφανίζεται. Δώδεκα χρόνια μετά, η μοίρα θα δείξει πάλι ότι οι μεγάλες ιστορίες αγάπης επιλέγουν το δικό τους μοναδικό τέλος.
Δευτέρα 3/1, 18:15
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 15€ – Άνεργοι / φοιτητές / ΑΜΕΑ 12€ . Προπώληση: viva.gr .
Θέατρο Άνεσις, Λεωφόρος Κηφισίας 14, Αθήνα | Τηλ: 210 7718943

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b