MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
XMAS AGENDA

Πού να πάμε σήμερα: 5 συναυλίες στην πόλη και online για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς

Μέσα στο πνεύμα των ημερών, σας προτείνουμε μερικές από τις πιο αξιόλογες συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις για να διασκεδάσετε αυτό το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς, παρέα με τους αγαπημένους σας.

Πρωτοχρονιάτικη συναυλία με την Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης στο Christmas Theater
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Stages A/Live του Ιδρύματος Ωνάση: Πρωτοχρονιά με τους Naxatras στο Onassis YouTube Channel

Πρωτή ημέρα του νέου έτους, η νέα σεζόν του Stages A/Live επστρέφει. Το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022 στις 21:00, οι Naxatras ανεβαίνουν στη σκηνή του πολιτιστικού χώρου Ακόντισμα στην Καβάλα και μεταδίδονται σε όλο τον κόσμο. Η ψηφιακή σκηνή του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube έρχεται ξανά κοντά σας με ακόμη περισσότερα live sessions σε όλες τις ανεξάρτητες ελληνικές μουσικές σκηνές. Συνδυάζοντας τη μουσικη τους με ένα ψυχεδελικό video show, οι Naxatras θα υποδεχτούν το νέο έτος από την Καβάλα με έναν τρόπο που μόνο εκείνοι γνωρίζουν. Δυναμικά ρυθμικά μοτίβα, ονειρικές μελωδίες, βαριά riffs και ταξιδιάρικα κιθαριστικά solos, μας μεταφέρουν πίσω στο ’70. Η psychedelic rock μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που δεν διστάζει να πειραματιστεί με psych, progressive, blues, funk, stoner και oriental μουσική, πηγαίνει στον πολυχώρο Ακόντισμα στην Καβάλα για να μας κάνει να χορέψουμε έως το πρωί.
Σάββατο 1/1, 21:00
Δωρεάν
Παρακολουθήστε το online streaming εδώ

Franky meets Ella on the Orient Express στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Οι Jazz Express επιστρέφουν στον φυσικό τους χώρο που δεν είναι άλλος από το Μουσικό Βαγόνι Orient Express στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ με μια παράσταση- αφιέρωμα στους Frank Sinatra και Ella Fitzerland. Ο Francis Albert μεγάλωσε στο Χομπόκεν της πολιτείας Νιου Τζέρσει ενώ η Ella Jane στην κωμόπολη Γιόνκερς μόλις λίγα μίλια βορειότερα, στις όχθες του ποταμού Χάντσον. Ο Francis ήταν γιός Ιταλών μεταναστών και η Ella απόγονος σκλάβων του νότου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Οι καριέρες τους κινήθηκαν παράλληλα χαρίζοντας στον Francis Albert 150 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και 13 Grammy στην Ella Jane. Τους έμαθε και τους αγάπησε όλη η υφήλιος καθώς οι μοναδικές τους ερμηνείες μάγεψαν και συνεχίζουν να μαγεύουν τους λάτρεις της μουσικής.  Μιλάμε βεβαίως για  τον μοναδικό Frank Sinatra και την επίσης μοναδική Ella Fitzgerald.
Σάββατο 1/1, 21:30
Εισιτήριο: 18€ | Προπώληση: viva.gr
Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως. Τηλ: 2105298922 . Ε: [email protected] | https://totrenostorouf.gr/

Πρωτοχρονιάτικη συναυλία με την Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης στο Christmas Theater
Πρωτοχρονιάτικη συναυλία με την Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης στο Christmas Theater

Πρωτοχρονιάτικη συναυλία με την Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης στο Christmas Theater

Ζήστε ένα γιορτινό μουσικό ταξίδι στην Βιέννη, με την Ορχήστρα που παρουσιάζει τις παραστάσεις της με τα αυθεντικά κοστούμια της εποχής που έζησε και μεγαλούργησε ο διάσημος συνθέτης Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ. Η Διάσημη Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης παρουσιάζει φέτος την σπουδαία Πρωτοχρονιάτικη συναυλία στην ανθοστόλιστη αίθουσα του Christmas Theater!
Κυριακή 2/1, 16:00 και 20:30
Εισιτήρια: 13€ έως 68€ – Προπώληση: 211 7701700, ct.gr
Christmas Theater, Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, Λεωφόρος Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Μουσικές Κυριακές: Οι δωρεάν online συναυλίες του ΟΠΑΝΔΑ επιστρέφουν κάθε Κυριακή

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) προσφέρει δωρεάν on line μουσικές διεξόδους, από τις 2 έως τις 23 Ιανουαρίου 2022, με παραγωγές που μαγνητοσκοπήθηκαν στο Θέατρο Ολύμπια. Παρακολουθήστε την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, στις 20:00, γκαλά όπερας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Υπό την μπαγκέτα του Μιχάλη Οικονόμου η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων συμπράττει με τρεις νέους, φερέλπιδες λυρικούς πρωταγωνιστές, τη Βάσια Αλάτη, τον Βασίλη Καβάγια, και τον Νίκο Κοτενίδη, σε έργα των Mozart, Rossini, Donizetti και Bellini, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό μουσικό ταξίδι, από τον ευρωπαϊκό κλασικισμό στο ιταλικό bel canto.
Κυριακή 2/1, 20:00
Δωρεάν
Παρακολουθήστε την μουσική εκδήλωση εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού να πάμε σήμερα: 9 παραστάσεις για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς12.09.2018

Χθες το Βράδυ, στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express
Χθες το Βράδυ, στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express

Χθες το Βράδυ, στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express

Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ μάς υποδέχεται και φέτος στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express με τη μουσική παράσταση «Χθες το βράδυ». Μια τζαζ ματιά στο χθες της ελληνικής μουσικής με αξέχαστα μουσικά κοµµάτια σε mainstream jazz διασκευές, µεταξύ άλλων των Γιαννίδη, Καπνίση, Σπάρτακου, Μουζάκη, Μωράκη, στον ατμοσφαιρικό χώρο του Orient Express µε την πατίνα του χρόνου και το άρωµα της jazz.
Κυριακή 2/1, 20:00
Εισιτήρια: 15€ – Προπώληση: totrenostorouf.gr και viva.gr
Αποβάθρα Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b