MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΤΑΙΝΙΑ

Winona: Η ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy) διαθέσιμη online

H ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy), με τίτλο «Winona», είναι διαθέσιμη για διαδικτυακή παρακολούθηση από την πλατφόρμα VoD της Videorama και την streaming υπηρεσία Viva..gr.

Winona: Η ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy) διαθέσιμη online
Monopoli Team

Η ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy) «Winona», συνεχίζει το ταξίδι της. Από σήμερα προβάλλεται online στην πλατφόρμα VoD της Videorama και στην streaming υπηρεσία της Viva.

Winona: Λίγα λόγια για την ταινία

Η «Winona» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βαρσοβίας και την επίσημη ελληνική της πρεμιέρα στο 60ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Μία «μικρή» ταινία η οποία ξεχωρίζει για τις αβίαστες ερμηνείες των ηθοποιών – Ανθή Ευστρατιάδου, Σοφία Κόκκαλη, Ηρώ Μπέζου, Δάφνη Πατακιά – με κάδρο το λιτό, απέριττο τοπίο μιας ξεχασμένης παραλίας της Άνδρου, που εκπέμπει μία φυσικότητα με την επιλογή του 16mm φιλμ. Τέσσερις ηρωίδες που μας σαγηνεύουν με τα παιχνίδια τους, τους φανταστικούς μονολόγους και τα κοριτσίστικα πειράγματα τους, και οδηγούν τους θεατές στο τέλος αυτής της ‘τέλειας μέρας’.

Σύνοψη:

Μοιάζει με μία απλή εκδρομή σε μία έρημη, όμορφη παραλία. Τέσσερις γυναίκες γελούν, παίζουν στην άμμο, κολυμπούν, φαντασιώνονται και απολαμβάνουν τη ζεστασιά του ήλιου και τη δροσιά της θάλασσας. Η μέρα κυλάει με ανόητα παιχνίδια, τραγούδι και χορό. Σημεία στίξης στο γέλιο τους, τα δάκρυα. Τα δάκρυα τα σκουπίζουν οι φανταστικές τους διηγήσεις. Μέχρι που η μέρα σβήνει και πρέπει να αποχαιρετίσουν την παραλία τους. Υποβλητικά μυστηριώδης και βαθιά συγκινητική, η Winona μας αποκαλύπτεται, διατηρώντας το συγκλονιστικό της μυστικό, μέχρι τέλους.

Σημείωμα του Σκηνοθέτη:

«Η «Winona» είναι μια ταινία-παιχνίδι. Δεν ξέρεις πότε σου λέει αλήθεια και πότε ψέματα. Σε διασκεδάζει επειδή δε θέλει να σε στεναχωρήσει. Άλλοτε είναι τρελή κωμωδία, άλλοτε μιούζικαλ ή ταινία μυστηρίου ή μελόδραμα. Οι ηρωίδες οδηγούν προσεκτικά τους θεατές σε μία κρυφή και αποκαλυπτική στιγμή. Πριν μοιραστούν το μυστικό τους θέλουν να τις έχουμε αγαπήσει, να τις έχουμε καταλάβει και να μην είμαστε αυστηροί. Έτσι κι αλλιώς ό, τι και αν έχει συμβεί, δεν παύει αυτή η παραλία να είναι πανέμορφη και αυτή η μέρα να είναι η πιο όμορφη μέρα».

Βιογραφικό Σημείωμα:

The Boy (Αλέξανδρος Βούλγαρης) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Έχει γράψει, σκηνοθετήσει, παράγει και έχει παίξει σε δικές του ταινίες και σε πολλές ταινίες των συναδέλφων του. Είναι επίσης ευρέως γνωστός για τη μουσική του, έχοντας κυκλοφορήσει μια σειρά από σόλο άλμπουμ, και έχοντας γράψει μουσικά έργα για πολλές ταινίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό: Η ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου διαθέσιμη online12.09.2018

VoD: Πλούσιος κατάλογος online ταινιών

Θυμίζουμε πως στην πλατφόρμα Video on Demand της Videorama μπορείτε να βρείτε πολλές νέες ταινίες της Weirdwave (από το Annette  μέχρι το  Martin Eden και από τη Νονά της Νύχτας μέχρι το Αντίο, Ηλίθιοι) -κάποιες μάλιστα σε πρώτη προβολή, ενώ ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει και επιλεγμένα κλασικά φιλμ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συντελεστές:

Σενάριο – Σκηνοθεσία: The Boy (Αλέξανδρος Βούλγαρης)
Ερμηνείες: Ανθή Ευστρατίαδου, Σοφία Κόκκαλη, Ηρώ-Ελένη Μπέζου, Δάφνη Πατάκια
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σίμος Σαρκετζής Gsc
Μοντάζ: Νίκος Πάστρας
Πρωτότυπη Μουσική: Δεσποινίς Τρίχρωμη, The Boy
Ηχοληψία: Νίκος Έξαρχος
Sound Design: Κτίρια Τη Νύχτα
Μιξάζ: Γιώτης Παρασκευαϊδης
Σκηνικά – Κουστουμια: Μυρτώ Τζίμα
Μακιγιάζ: Ιωάννα Λυγίζου
Makeνιστας: Κωνσταντίνος Χαρατζόγλου
Διεύθυνση Παραγωγής: Κώστας Μπαλιώτης, Λαμπρίδης
Post-Production: Studio Anmar
Film Development 16mm: Τάσος Θεοδωρόπουλος
Color Grading: Νίκος Κορωνίδης
On-Line Editing / Conform: Τάκης Καρδάσης
Vfx: Kinematic
Vfx Supervisor: Γιάννης Αγελαδόπουλος
Compositing: Χρήστος Ζούμης

 

Παράγωγος: Ελένη Μπερντέ

Συμπαραγωγοί: Ερτ, Steficon, An-Mar Film Lab

Co-Producers: Μιχάλης Σαραντινός, Μαρία Κοντογιάννη, Ειρήνη Θεοδωροπούλου

Πρωτότυπος Τίτλος: «Winona». Είδος: Δράμα. Διάρκεια: 88‘ | Έτος: 2019

 

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b