MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 21 Δεκεμβρίου.

Harriet
Harriet
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον AΝΤ1
Ήλιος στον AΝΤ1

Ήλιος στον AΝΤ1

Επεισόδιο 72 Σεζόν 2: Η Νέλλη κι ο Μιχάλης κινδυνεύουν από μια πυρκαγιά που ξεσπάει στη φάρμα. Η Αλίκη πιστεύει πως πίσω από την πυρκαγιά κρύβεται το εργοστάσιο χρωμάτων. Θέλοντας να τους ξεσκεπάσει, μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η Αθηνά, προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά από το Στέφανο, παίρνει μια απόφαση που κανείς δεν ξέρει τι συνέπειες θα έχει. Ο Δημήτρης δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Στέφανο που του ζητάει κάτι αδιανόητο… Κι ενώ τα περιθώρια χρόνου στενεύουν για το Χάρη, η γιαγιά του πιέζεται από τον Πέρη να δεχτεί τα χρήματα που της προσφέρει για την θεραπεία που χρειάζεται ο εγγονός της. Ο Διονύσης και η Λένα βρίσκονται σε κίνδυνο, ενώ η Σοφία συλλαμβάνεται…

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 67 Σεζόν 2: Η Μάρμω έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Καρμέλας, που απαιτεί από τον Κανέλλο να τη συλλάβει. Η Κατερίνα με τον Παναγή κλείνουν αεροπορικά για Ιταλία, αλλά η νονά της ιταλικής Μαφίας «στήνει» τον θάνατο της «α λα Βαγγέλας» και τους αποσυντονίζει. Η Βαλέρια παραδέχεται στην πεθερά της πως δεν είναι ερωτευμένη με τον Σάββα, κι εκείνη της θυμίζει τη συμφωνία που κάνανε. Ο Κανέλλος αρνείται να συλλάβει τη Μάρμω και ο διοικητής του τού παίρνει το σήμα και το όπλο. Ο άντρας της Αλίκης δεν είναι πια καραμπινιέρος και η Καρμέλα δεν χρειάζεται να ακυρώσει τον γάμο της εγγόνας της. Την ίδια ώρα, ο Ηλίας «χαρίζει» τον συνεταιρισμό στις γυναίκες για τα μάτια της Φιλιώς. Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι άντρες του χωριού, όταν το μάθουν;

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 44 Σεζόν 1: Ο Μενέλαος δέχεται να αναλάβει την διεύθυνση της εταιρίας, με την προϋπόθεση ότι θα είναι μαζί του και…η Όλγα! Οι δυο τους σκάνε στην εταιρία αποφασισμένοι να τα βάλουν όλα σε τάξη, με την Όλγα Κέρβερο στο γραφείο του Μενέλαου με στόχο να τον κρατήσει ήρεμο, πράγμα που φυσικά προκαλεί εγκεφαλικά στην Τζοβάνα. Εγκεφαλικά σαν αυτά που παθαίνει ο Θωμάς όταν μαθαίνει ότι ακόμα δεν έχουν βρει τον εργολάβο που τους έκλεψε, με τον Δημήτρη να ψάχνει λύσεις και την Έλλη να προσπαθεί να μπαλώσει το έλλειμα στα λογιστικά. Την ίδια στιγμή, η Ρωξάνη, για να μαζέψει όσα λεφτά μπορεί, αποφασίζει να κάνει μια εκπομπή τηλεπωλήσεων για κάποια προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας με έναν ακόμη πιο αμφιβόλου ποιότητας παραγωγό, αλλά δεν αποκαλύπτει το είδος της εκπομπής στον Θωμά, που θέλει σαν τρελός να πάει στην «πρεμιέρα» της. Και μέσα σε όλα αυτά, η Κορίνα φτιάχνει ένα βίντεο για τον γάμο του Λευτέρη, στο οποίο θα μιλήσουν όλοι, ακόμα και η Νικόλ!

20:00 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 51 Σεζόν 1: Η Ζωή έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα του Παύλου και αποφασίζει να πάει στην αστυνομία να τον καταγγείλει πράγμα που βρίσκει αντίθετο τον Μάρκο. Ο Ανδρέας τελειώνει οριστικά τη σχέση του με τη Μαρίνα, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι η Κάτια έχει ακούει όλη τη συζήτηση. Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος να τον κρατήσει κοντά της είναι μέσω της Κάτιας και αποφασίζει να πάει σε μια κλινική για να κάνει κρυφά τεστ DNA. Η Σίλια μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Ζωής και τοποθετεί μικρόφωνα ψείρες ενώ την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα επικοινωνεί με τον Μάρκο προκειμένου να του δώσει τα στοιχεία που άφησε η Κατερίνα. Ο Πέτρος, θυμωμένος μετά την επίθεση από τους μπράβους, επικοινωνεί με την Έλλη και της ζητάει 150.000 ευρώ για να μην δώσει τα ονόματά τους στην αστυνομία. Τέλος ο Κωνσταντίνος ζητάει από την Κάτια να βρεθούνε, αλλά η συνάντησή τους έχει απρόσμενη εξέλιξη.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 109&110 Σεζόν 1: Ο Αποστόλης πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου για να απολογηθεί. Η Μυρτάλη, με την Αθηνά, τον Ιάκωβο, την Ιουλία και τον Ισίδωρο αποφασίζουν να πάνε στο σημείο που δείχνει ο χάρτης για να βρούν τον θησαυρό. Η Ευτυχία, μετά τη φωτιά, βλέπει τον Αποστόλη με άλλο μάτι και ξυπνούν μέσα της συναισθήματα που δεν είχε νιώσει μέχρι σήμερα. Τελεσίγραφο βάζει ο Μάνος στον Ισίδωρο απαιτώντας να μεταφέρει όλη τους την περιουσία στο όνομά του. Ο Κουράκος καλεί τον Στάθη στο τμήμα και του κάνει μια κουβέντα για την Ιουλία και τον γάμο τους. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος ανακοινώνουν στον Αποστόλη ότι τον υποβιβάζουν από υπεύθυνο του ελαιοτριβείου, εκείνος όμως δεν δέχεται τον εξευτελισμό και δηλώνει παραίτηση. Αργότερα, ο Αποστόλης, απελπισμένος και υπό την επήρεια αλκοόλ, βρίσκει τον Ανέστη στον ελαιώνα και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια. Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 63 Σεζόν 1: Η Βασιλική ανακοινώνει στον Μαθιό κάτι που τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη; Μία τυχαία συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη θα πυροδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις και μία απρόβλεπτη εξομολόγηση. Τι θα σημάνει αυτό για τη σχέση της με τον Άγγελο; Η Καλλιόπη δυσκολεύεται ολοένα και περισσότερο να κρατήσει ασφαλή τα μυστικά της. Μέχρι πού θα φτάσει για να διασφαλίσει ότι θα μείνουν για πάντα θαμμένα; Η κρίση στη σχέση του Νικηφόρου και της Τζένης μοιάζει αξεπέραστη. Θα μπορέσει ο έρωτάς τους να επιβιώσει; Ο Πέτρος ετοιμάζεται για τον αρραβώνα του με τη Σεμίνα. Ένα σοκαριστικό μήνυμα στο κινητό του, ωστόσο, θα φέρει τα πάνω κάτω σε όσα θεωρούσε ως τώρα δεδομένα…

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 55 Σεζόν 1: Όσο ο Χρύσανθος και η Μάρω προσπαθούν να διαχειριστούν την εισβολή στο σπίτι τους, ο Λουδοβίκος και η Πελαγία αρχίζουν να σχηματίζουν κάποιες θεωρίες. Η Σούλα, όμως, αποφασίζει να περάσει στην πράξη και επισκέπτεται την Μάρω. Η επίσκεψή της θα δώσει μια άκρη στο νήμα και ενδεχομένως να οδηγήσει σε αποκαλύψεις για τα μυστικά του Χρύσανθου, και όχι μόνο. Παράλληλα, στο σπίτι του Φεγκούδη, η μία κρίση διαδέχεται την άλλη και η Διώνη πρέπει να διαχειριστεί όχι μόνο τις όλο και συχνότερες εμφανίσεις της Σούλας στο σπίτι τους, αλλά και την εγκυμοσύνη της Τραβιάτα. Από τη μεριά της, η Τραβιάτα περνάει στην αντεπίθεση, όταν ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό της Διώνης. Ο Παντελής προσπαθεί διακαώς να αποκτήσει πρόσβαση στα μυστικά του Μάνου και έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ντάντω. Και ενώ άλλοι παλεύουν να μάθουν την αλήθεια και άλλοι να την κρύψουν, η επαφή του Μάνου με τον θάνατο τον οδηγεί να ανοίξει την καρδιά του στην Τόνια.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 50 Σεζόν 3: Ο Ντούνιας φυγαδεύει τον Τόλη ενώ ο Ξανθός θα προσπαθήσει να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες. Η Βιολέτα φέρνει δυσάρεστα νέα στις αδερφές Σταμίρη που θα τις σοκάρουν και η Ελένη καταρρέει. Ο Ακύλας αδημονεί να ακούσει τα νέα για το αν το δολοφονικό του σχέδιο στέφτηκε με επιτυχία. Στο καφενείο μαθαίνουν ποιος είναι ο καινούριος κοινοτάρχης ενώ η Ουρανία βρίσκει κατανόηση στον Άλκη. Η Κορίνα με την Αιμιλία ανακαλύπτουν ότι ο Ακύλας τους παρακολουθούσε..

23:00 Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1
Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 16 Σεζόν 2: Ιούνιος του 1975 και η Βουλή των Ελλήνων, στα πλαίσια της ανασυγκρότησης ενός νέου, δημοκρατικού, ελληνικού κράτους, ψηφίζει το νέο Σύνταγμα. Όμως, το σπίτι των Αντωνόπουλων μοιάζει περισσότερο από ποτέ να βουλιάζει στο χάος, την ασυνεννοησία και τις εντάσεις ανάμεσα στα μέλη του: μια πραγματική Βαβέλ! Μέσα σ’ αυτό το χάος, ο Άγγελος, αποφασίζει να ανεβάσει μια παράσταση Καραγκιόζη, αποτυπώνοντας την κατάσταση. Και ενώ η Νανά, μετά από όσα έγιναν με τον Δημήτρη προσπαθεί να αποφύγει την δέσμευση και η γιαγιά Ερμιόνη βλέπει την σχέση της με τον κυρ-Νίκο να έχει μπει πια σε άλλο επίπεδο, μια απροσδόκητη επίσκεψη την ώρα της παράστασης Καραγκιόζη, θα επιτείνει το χάος…

Ταινίες

21:00 Transformers 4: Εποχή Αφανισμού (Transformers: Age Οf Extinction) στο ΣΚΑΪ
Transformers 4: Εποχή Αφανισμού (Transformers: Age Οf Extinction)

Transformers 4: Εποχή Αφανισμού (Transformers: Age Οf Extinction)

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας παραγωγής 2014. Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Νίκολα Πέλτζ, Κέλσι Γκράμερ, Τζακ Ρεΐνορ, Τ.Τζέι Μίλερ, Λι Μπίνκπινγκ, Σοφία Μάιλς

Υπόθεση: Με την ανθρωπότητα να απειλείται με αφανισμό από έναν τρομακτικό νέο εχθρό, η σωτηρία του κόσμου εξαρτάται από τον Όπτιμους Πράιμ και τα Ότομποτς. Όμως τώρα που η κυβέρνηση έχει στραφεί εναντίον τους θα χρειαστούν καινούργιους συμμάχους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ο εφευρέτης Κέιντ Γιάγκερ και τα φοβερά Ντάινομποτς.

22:30 Star Wars: Skywalker Η Άνοδος (Star Wars: The Rise Of Skywalker) στον ALPHA
Star Wars: Skywalker Η Άνοδος (Star Wars: The Rise Of Skywalker)

Star Wars: Skywalker Η Άνοδος (Star Wars: The Rise Of Skywalker)

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Έιμπραμς

Παίζουν: Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ, Άνταμ Ντράιβερ, Κάρι Φίσερ, Μαρκ Χάμιλ, Άντονι Ντάνιελς, Λουπίτα Νιόγκο

Υπόθεση: Ο αυτοκράτορας Πάλπατιν επιστρέφει από τους νεκρούς και μαζί με τον Κάιλο Ρεν ετοιμάζουν το μεγάλο χτύπημα του Τελικού Τάγματος, ενώ η Ρέι ολοκληρώνει την εκπαίδευσή της ως Τζεντάι, για να τους αντιμετωπίσει.

Ντοκιμαντέρ

21:00 Η Ανατολή ‘Εδυσε στο COSMOTE HISTORY HD
Η Ανατολή 'Εδυσε στο COSMOTE HISTORY HD

Η Ανατολή ‘Εδυσε στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ συμπαραγωγής COSMOTE TV και Μορφωτικού Ιδρύματος ΕΣΗΕΑ (2019). Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Παπαηλιού

Υπόθεση: Ο ομφάλιος λώρος Ελλάδας-Μικράς Ασίας κόπηκε σε μια στιγμή. Μέσα από τις αφηγήσεις και τις σκέψεις ενός πολεμικού ανταποκριτή και ποιητή, τα πεδία των μαχών ζωντανεύουν και αναδύεται όλο το ανθρώπινο δράμα.

22:20 Όρος Σινά στο COSMOTE HISTORY HD
Όρος Σινά στο COSMOTE HISTORY HD

Όρος Σινά στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Βασίλη Μάρου (1968). Σκηνοθεσία: Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ για το όρος Σινά, έναν τόπο ιερό και για τις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες. Η αναδρομή στην ιστορία εμπλουτίζεται από την επίσκεψη στο ορθόδοξο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης και την έρημο του Σινά.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Ο Ζωολογικός μας Κήπος (We Bought a Zoo) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Ο Ζωολογικός μας Κήπος (We Bought a Zoo)

Ο Ζωολογικός μας Κήπος (We Bought a Zoo)

Οικογενειακή ταινία αμερικανικής παραγωγής (2011). Σκηνοθεσία: Κάμερον Κρόου

Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Τόμας Τσερτς Χέιντεν

Υπόθεση: Ένας πατέρας, ο οποίος έχει μείνει χήρος, αγοράζει έναν ερειπωμένο ζωολογικό κήπο, ελπίζοντας σε μια νέα αρχή. Τα εμπόδια για να μπορέσει να κρατήσει τον ζωολογικό κήπο ανοιχτό είναι πολλά αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει.

23:40 Το Κυνήγι (The Hunt) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Το Κυνήγι (The Hunt)

Το Κυνήγι (The Hunt)

Ταινία τρόμου αμερικανικής παραγωγής (2020). Σκηνοθεσία: Κρεγκ Ζόμπελ

Παίζουν: Μπέτι Γκίλπιν, Χίλαρι Σουάνκ, Άικ Μπάρινχολτζ

Υπόθεση: Δώδεκα άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι ξυπνούν σε μια ερημική τοποθεσία χωρίς να γνωρίζουν πού βρίσκονται ή πώς έφτασαν εκεί. Στην πορεία, όμως, ανακαλύπτουν ότι τους επέλεξαν για να πάρουν μέρος σε ένα νοσηρό παιχνίδι επιβίωσης.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Harriet
Harriet

Harriet

Δραματική ταινία παραγωγής 2019. Σκηνοθεσία: Κέισι Λέμονς

Παίζουν: Σίνθια Ερίβο, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Τζο Άλγουιν

Υπόθεση: Σε αυτή τη βιογραφική ταινία, η Χάριετ Τάμπαν κάνει μία οδυνηρή έξοδο από τη σκλαβιά και ρισκάρει τα πάντα για να ελευθερώσει και άλλους μέσω του Υπόγειου Σιδηροδρόμου.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b