MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Άνθρωποι και ποντίκια: Η Μαίρη Μηνά αποχώρησε λόγω τραυματισμού – Ποια ηθοποιός την αντικαθιστά;

Η παράσταση “Άνθρωποι και Ποντίκια” στον CARTEL Τεχνοχώρο θα συνεχιστεί με την Έρρικα Μπίγιου στη θέση της Μαίρης Μηνά.

Άνθρωποι και Ποντίκια, φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Άνθρωποι και Ποντίκια, φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Χθες ανακοινώθηκε ότι η παράσταση “Άνθρωποι και Ποντίκια” στον CARTEL Τεχνοχώρο θα συνεχιστεί με την Έρρικα Μπίγιου στον ρόλο της Μαιρούλας. Με ανακοίνωσή του το θέατρο του Βασίλη Μπισμπίκη ανακοίνωσε τα εξής: «Ενημερώσουμε ότι στην παράσταση “Άνθρωποι και Ποντίκια” στον Τεχνοχώρο CARTEL, η κ. Μαίρη Μηνά αντικαθίσταται από την κ. Έρρικα Μπίγιου. Η παράσταση συνεχίζεται κανονικά, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00».

Η ηθοποιός Ερρίκα Μπίγιου είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης (2007), έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, όπως η Ηλέκτρα (2007), το Έγκλημα στο Orient Exrpess (2019), τα Μικρά Διονύσια (2011). Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία Kala azar (2020), ενώ στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές The Durrells (2016) και αυτή την τηλεοπτική σεζόν στο Έρωτας με διαφορά.

Έρρικα Μπρίγιου

Έρρικα Μπρίγιου

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η ηθοποιός Μαίρη Μηνά ανέφερε ότι ο λόγος της αποχώρησής της είναι ένας τραυματισμός της. Συγκεκριμένα, έγραψε: “Ο λόγος της αποχώρησής μου από το “Άνθρωποι και Ποντίκια” οφείλεται σε βαρύ τραυματισμό που υπέστην, ο οποίος δυστυχώς καθιστά αδύνατη τη συνέχισή μου στην παράσταση”.

Το έργο του Τζον Στάινμπεγκ, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη, αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της σεζόν, με τα εισιτήρια να βγαίνουν αμέσως sold out.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με μια παράσταση ακραίου ρεαλισμού αφηγείται τη ζωή δύο εκτοπισμένων ψυχών, του Βασίλη και του Λένου στην περιοχή του Ρέντη, μέσα σε βιομηχανικές αποθήκες και εργοστάσια που αναζητούν δουλειά.

Οι ήρωες του «Άνθρωποι και ποντίκια» είναι εργάτες ταλαιπωρημένοι από τη δουλειά και την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν. Αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό και κυρίως την ανάγκη για ένα μεροκάματο.

Ο ρατσισμός, το απατηλό όνειρο για μια μικρή ιδιοκτησία, η δύναμη της φιλίας, η σημασία της ελπίδας, τα ιδανικά της αφοσίωσης, της πίστης, της αυτοδιάθεσης και της αλληλεγγύης, είναι τα στοιχεία της διαχρονικότητας του αριστουργήματος του Τζον Στάινμπεκ.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Δρόσος, Έρρικα Μπίγιου, Στέλιος Τυριακίδης, Μάνος Καζαμίας, Γιώργος Σιδέρης, Γιανμάζ Ερντάλ, Λευτέρης Αγουρίδας, Αγγέλα Πατσέλη, Μάρα Ζαλόνη και Ερατώ Αγγουράκη.

Εισιτήρια για την παράσταση σύντομα στο viva.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαίρη Μηνά: Αν το κριτήριο είναι η χαρά, προς τα εκεί πηγαίνω12.09.2018

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b