MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Άρης Σερβετάλης: Ποιος ηθοποιός τον αντικαθιστά στον Ρινόκερο

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας βρήκε τον αντικαταστάτη του Άρη Σερβετάλη για την παράσταση Ρινόκερος που θα συνεχιστεί στο θέατρο Κιβωτός.

@Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Όπως είναι γνωστό ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε από την παράσταση “Ρινόκερος” του Ιονέσκο μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι στα θέατρα επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένοι θεατές.  Η κίνηση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media, ωστόσο οι συνεργάτες του στην παράσταση κράτησαν ήπια στάση.

Οπως ανακοινώθηκε σήμερα, τον Άρη Σερβετάλη θ’ αντικατατστήσει ο Αιμιλιανός Σταματάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Ρινόκερος»: Η ανακοίνωση των ηθοποιών για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη – Τι θα γίνει με την παράσταση12.09.2018

Η ανακοίνωση της ομάδας

Η ομάδα του «Ρινόκερου» και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού σε λίγες μέρες ο «Ρινόκερος» μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ.

Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μας και τον ευχαριστούμε.

Οι Παραστάσεις του «Ρινόκερου» θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός

Σχετικά με τον Αιμιλιανό Σταματάκη

Αιμιλιανός Σταματάκης

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Επίσης έχει πτυχίο Θεατρικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η πορεία του στο μουσικό θέατρο έγινε με τις «Καμπάνες του Edelweiss», στο πλευρό της Άννας Βίσση, στο μιούζικαλ Evita, η ροκ όπερα Jesus Christ Superstar, το tribal rock μιούζικαλ Hair, αλλά και η Ειρήνη του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο και στον «Ο άνθρωπος που γελά» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b