MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 6 συναυλίες για την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου.

Η Γιάννα Βασιλείου στον Σταυρό του Νότου
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

1. «Χρόνια σαν τα φτερά»: Συναυλία αφιερωμένη στην ποίηση του Γιώργου Σεφέρη στο Ίδρυμα Θεοχαράκη Πού να πάμε σήμερα: 7 συναυλίες για την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Το Ίδρυμα Θεοχαράκη παρουσιάζει, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην ποίηση του Γιώργου Σεφέρη. Ο στοχαστικός λόγος του ποιητή γεμάτος ιστορικές μνήμες και έναν ιδιαίτερο αφηγηματικό λυρισμό, συνδυάζεται με την μουσική του Αργύρη Κουνάδη («Σχέδια για ένα Καλοκαίρι») και του Γιώργου Κουρουπού (« Δεκαέξι Χάικου», «Το φύλλο της λεύκας» ). Συμμετέχουν: Ιουλίτα Ηλιοπούλου: απαγγελία | Μάιρα Μηλολιδάκη: τραγούδι | Τίτος Γουβέλης: πιάνο.
Πέμπτη 25/11, 20:30
Εισιτήρια: 20, 15, 10 ευρώ. Κλείστε το εισιτήριο σας εδώ.
Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 &, Μέρλιν 1, Αθήνα. Τηλ: 210 3611206. Ε: [email protected] | https://thf.gr/el/

2. Η Κωνσταντίνα Πάλλα στο Μουσικό Κουτί
Πού να πάμε σήμερα: 7 συναυλίες για την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Η Κωνσταντίνα Πάλλα στο Μουσικό Κουτί

Η Κωνσταντίνα Πάλλα μας παρουσιάζει ένα λαϊκό πρόγραμμα που ενώνει τραγούδια του χθες με του σήμερα, παράλληλα με τις δικές της δημιουργίες από το album της με τίτλο «Όνειρα» αλλά και δημιουργίες της που έχουν τραγουδήσει άλλοι καλλιτέχνες όπως το «Πόσο πονάει η καρδιά» με τη Φωτεινή Βελεσιώτου! Στο πλευρό της, δύο σπουδαίοι σολίστες, ο μαέστρος Γιάννης Δίσκος στα πνευστά και ο Δημήτρης Βλάχος στο μπουζούκι.
Πέμπτη 25/11, 21:00
Εισιτήρια: 7€ – Κρατήσεις: 6906418034, 6978613005
Μουσικό Κουτί, Κωνσταντινουπόλεως 70 και Ευμολπιδών 41, Κεραμεικός

3. Το Σύνολο Φεστιβάλ Ιονίων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Πού να πάμε σήμερα: 7 συναυλίες για την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Σε αυτή τη συναυλία τους στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, τα μέλη του Συνόλου, έχοντας ως βασικό άξονα του προγράμματός τους έργα μικρής κλίμακας του Igor Stravinsky, ενός από τους πλέον επιδραστικούς συνθέτες του 20ού αιώνα, ακολουθούν μια πολύ ιδιαίτερη διαδρομή μέσα στον μουσικό χρόνο. Αφετηρία της, το 1919 με τη Σουίτα από την Ιστορία του Στρατιώτη του Stravinsky και τέλος της, το 2008 με το έργο Singing in the Dead of Night της βραβευμένης αμερικανίδας συνθέτριας Julia Wolf.
Πέμπτη 25/11, 20:30
Εισιτήρια: 8€ έως 18€ – Προπώληση: megaron.gr
Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα

4. Η Γιάννα Βασιλείου στον Σταυρό του Νότου
Πού να πάμε σήμερα: 7 συναυλίες για την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Η Γιάννα Βασιλείου στον Σταυρό του Νότου

Η Γιάννα Βασιλείου επιστρέφει την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις ζωντανές εμφανίσεις, στη σκηνή του club του Σταυρού του Νότου, με ένα αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα. Στην παράσταση αυτή θα υποδεχτεί με μεγάλη χαρά, για πρώτη φορά, τον αγαπημένο της φίλο Μπάμπη Στόκα.
Πέμπτη 25/11, 21:30
Είσοδος: 12€ – Προπώληση: 210 9226975, www.stn.gr
Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου, Νέος Κόσμος

5. The Swingin’ Cats στο Gazarte
The Swingin’ Cats στο Gazarte

The Swingin’ Cats στο Gazarte

Οι The Swingin’ Cats, επιστρέφουν στην Ταράτσα του Gazarte για να φέρουν μία ανάσα αισιοδοξίας, μέσα από αγαπημένα τραγούδια και νέο ακυκλοφόρητο υλικό, και να μας μεταδώσουν τη ξεσηκωτική τους διάθεση! Το τελευταίο διάστημα αναρωτιούνται… Πώς θα ακουγόταν το «Άντεξα» του Σάκη Ρουβά εάν είχε γραφτεί το 1940; Τί ντουέτο θα είχε κάνει ο Έλβις με τον Weekend; Τί θα γινόταν εάν η Dua Lipa έκανε καραντίνα στo Mέμφις και είχε κυκλοφορήσει το Levitating από την Sun Records; Δεν θα λείψουν ακυκλοφόρητα τραγούδια τους.
Πέμπτη 25/11, 21:30
Εισιτήριο: 8€ – Προπώληση: viva.gr
Gazarte, Βουτάδων 34 , Αθήνα 11854, 2103460347

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ30 χρόνια χωρίς τον Freddie Mercury: 10 πράγματα που δεν ξέρατε για την ταραχώδη ζωή του12.09.2018

6. One Night Stand: ο Μάνος Αθανασιάδης στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
One Night Stand: ο Μάνος Αθανασιάδης στην Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

One Night Stand: ο Μάνος Αθανασιάδης στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Ο εξαιρετικός πιανίστας Μάνος Αθανασιάδης τραγουδάει τον έρωτα σε μια εκρηκτική μουσική βραδιά. Στις βαλίτσες του κουβαλάει τις νότες του Γιαννίδη, του Σουγιούλ, του Gershwin του Cole Porter, του Αττίκ και πολλών άλλων «συνήθων υπόπτων» του μουσικού εγκλήματος. Μια απογειωτική μουσική βραδιά βασισμένη σε jazz, ροκ και εναλλακτικές μελωδίες, ένα μουσικό ταξίδι στις χώρες του έρωτα και της αγάπης, όπου όλα μπορούν να συμβούν.
Πέμπτη 25/11, 21:00
Είσοδος: 12€ (γενική), κρασί 4€, ποτό 7€, φαγητό από 5€ – Προπώληση: viva.gr
Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b