MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 23 Νοεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 23 Νοεμβρίου.

Λεωφορείο 657 (Heist)
Λεωφορείο 657 (Heist)
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον AΝΤ1
Ήλιος στον AΝΤ1

Ήλιος στον AΝΤ1

Επεισόδιο 52 Σεζόν 2: Η δίκη της Αλίκης ξεκινάει. Οι καταθέσεις των μαρτύρων προκαλούν εντάσεις και η αγωνία της Αλίκης κορυφώνεται. Η Λήδα, μετά το απειλητικό σημείωμα, ανησυχεί για τον Πέτρο. Οι υποψίες του Ιάσωνα για το ποια είναι στην πραγματικότητα η δολοφόνος του γιατρού και των γονιών του προκαλεί έντονη ανησυχία στην Ελπίδα, ενώ παράλληλα προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες με το Στέφανο για να μην κινδυνέψει πάλι ο γιος της. Ο Δημήτρης και η Νάντια παίρνουν μια απόφαση που θα δώσει τελείως άλλη τροπή στην καταδίωξή τους. Ο Πέτρος τσακώνεται με την Λένα για τη δίκη της Αλίκης και βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν θανάσιμο κίνδυνο. Ο Στέφανος βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του…

17:50 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
17:50 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

17:50 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 37 Σεζόν 1: Η Σίλια ξεφεύγει από τους μπράβους της Άσπας. Η Έλλη, απογοητευμένη από το ραντεβού της με τον Άγγελο, μιλά στη Λουκία. Ο Μάρκος συγκρούεται με τη Ζωή όταν της αποκαλύπτει ότι χρησιμοποίησε το μενταγιόν, όσο το άλλο του μισό βρίσκεται στα χέρια της Μαρίνας, που ανακαλύπτει σε αυτό μια τρομακτική δύναμη.

18:40 Το Aύριο Mας Aνήκει στο MEGA
Το Aύριο Mας Aνήκει στο MEGA

Το Aύριο Mας Aνήκει στο MEGA

Επεισόδιο 52 Σεζόν 1: Ο Νικηφόρος νιώθει απογοητευμένος, καθώς η συνέντευξη που έδωσε δεν είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε. Μάταια η Έλλη προσπαθεί να τον πείσει πως έκανε καλά και είπε την αλήθεια. Ο Κωστής καταλαβαίνει το λάθος του και επιχειρεί να πλησιάσει και πάλι τους φίλους του ζητώντας συγγνώμη. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα, καθώς απ’ τη μία θέλει να φύγει με τον Μένιο, απ’ την άλλη δεν μπορεί να αφήσει την οικογένειά της πίσω. Μια σοκαριστική έκπληξη περιμένει την Σοφία.

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 42 Σεζόν 1: Η Λουίζα παραδέχεται στον Σπύρο ότι ήταν στην Ιταλία για να μάθει για την πλαστή νεκροψία του πατέρα της. Ο Σπύρος, έξαλλος που συνάντησε τον Μιχάλη, βάζει να τον παρακολουθούν σε κάθε του κίνηση. Η Μαρία σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Αντώνης πλήρωσε για την πλαστή νεκροψία. Η Έλενα, εκνευρισμένη με τον Μιχάλη, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να τον κάνει να γυρίσει στην Ελλάδα. Κάνει μια αποτρόπαιη κίνηση και βάζει τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Δάφνη λέει στον Αντώνη, την Κορίνα και τη Χριστίνα ότι πρέπει να επισκεφτούν τον Ιάσονα στο κέντρο απεξάρτησης για την “ημέρα της συγνώμης”, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 47 Σεζόν 2: Ο δικηγόρος του Βαγγέλα βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας Αργυρού αλλά οι εσωτερικές έριδες και το αστυνομικό δαιμόνιο του Κανέλου δεν τους αφήνουν να κάνουν τη… δουλειά τους με την ησυχία τους. Ο Χαραλάμπης κανονίζει πάρτυ έκπληξη για τα γενέθλια της Καλλιόπης αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη για όλους μάλλον θα είναι τα νεύρα της. Η Αγγέλα και ο παπάς στήνουν στον Ηλία ένα χουνέρι που θα του μείνει αξέχαστο, την ώρα που ο Παναγής έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζίμη. Η Κατερίνα νομίζει πως ο δασονόμος της καρδιάς της τα ξαναβρήκε με τη Φένια και πέφτει από τα σύννεφα. Θα καταφέρουν οι Ιταλοί να αναγκάσουν τον δικηγόρο να ορίσει τον Σάββα υπεύθυνο στην επιχείρηση με τις τρούφες; Τι θα κάνει ο Παναγής για να αγοράσει έστω και την τελευταία στιγμή το σπίτι των ονείρων του;

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 32 Σεζόν 1: Ο Δημήτρης συμφωνεί να οργανώσουν πάλι το γάμο με την Έλλη, αλλά της προτείνει αυτή την φορά να το πάνε πιο χαλαρά. Παράλληλα η Ρωξάνη αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει γνώμη για το Θωμά, ο οποίος συνεχίζει να την πολιορκεί και μάλιστα καταφέρνει να αποσύρει την καταγγελία για το Πόρτο Τσίγκρι. Όλα αυτά συμβαίνουν όσο η Τζοβάνα αποκαλύπτει στον Άρη όλη την αλήθεια για τον πατέρα της και αυτός επιμένει να τον γνωρίσει. Από την άλλη, ο Μπάμπης συμβουλεύει την Έλλη να κάνει το Δημήτρη να ζηλέψει και βάζει μπρος ένα σχέδιο. Και μέσα σε όλα, ο Θωμάς ετοιμάζει ένα ρομαντικό δείπνο για τη Ρωξάνη για να γιορτάσουν την μεταπώληση του Πόρτο Τσίγκρι από την ΑΡΜΕΚΟ στην Παπαπέτρου και Υιός. Εκείνος της δείχνει το καλό του πρόσωπο και η Ρωξάνη βλέπει στοίβες με dvd από τις εκπομπές του σπίτι του..

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο ME

Επεισόδια 83&84 Σεζόν 1: Η αγωνία εντείνεται όταν οι απαγωγείς επικοινωνούν με την Ισμήνη και τον Λυκούργο για να μεθοδεύσουν την παράδοση των λύτρων. Ο άνθρωπος του Κωνσταντίνου παρακολουθεί τη διαδικασία κρυφά, με σκοπό να εντοπίσει ποιος έχει αρπάξει το μωρό. Την τελευταία στιγμή, όμως, η παράδοση ακυρώνεται κι η Ισμήνη φοβάται πως δεν θα ξαναδεί το παιδί της. Ο Στάθης νιώθει να ασφυκτιά από τους διαρκείς ελέγχους της Αρετής και δεν μπορεί να βγάλει την Ιουλία από το μυαλό του. Ο Δημήτρης εξομολογείται στην Αθηνά πως δεν την έχει ξεπεράσει, αλλά εκείνη είναι άκαμπτη και σκληρή απέναντί του. Το κέφι του θα χαλάσει ακόμα περισσότερο όταν η Άννα, για να τον εκδικηθεί, θα του κάψει το αυτοκίνητο. Ο Στέφανος και η Ιουλία βρίσκονται δίπλα στη Μυρτάλη, η οποία παλεύει να ανακάμψει από την πνευμονία, ενώ μια απρόσμενη συνάντηση τους περιμένει στο νοσοκομείο. Η Αρετή πηγαίνει στο νοσοκομείο και βλέπει τον Στέφανο να μιλά με την Ιουλία. Η Αναστασία αποκαλύπτει στον Ιάκωβο πως η Αθηνά σκοπεύει να μεταβιβάσει το μισό μερίδιό της από την περιουσία των Βρεττάκων στη Μυρτάλη. Ο Ιάκωβος το μεταφέρει στην Ιουλία κι αυτή, με τη σειρά της, απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να κάνουν το ίδιο.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 47 Σεζόν 1: Το πτώμα της γυναίκας που ανασύρθηκε έχει προκαλέσει αναστάτωση στο χωριό. Αντώνης, Ντίνα και Μύρωνας μάταια προσπαθούν να βρουν στοιχεία για τον ένοχο. Ο Νικηφόρος ρωτάει τον Μαθιό ποια είναι η γυναίκα με την οποία έχει σχέση, ενώ η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο την Στέλλα με σκοπό να βοηθήσει τη σχέση της με τον Αστέρη. Ο Διονύσης συνεχίζει να εξευτελίζει τη Σεμίνα, αλλά εκείνη κάνει μια ανακάλυψη που ίσως είναι η σωτηρία της. Ο παπά Μιχάλης ρωτάει τον Άγγελο γιατί δείχνει τόσο έντονο ενδιαφέρον για την Ανθούλα. Ο Διακομανόλης πάει στο αστυνομικό τμήμα αποφασισμένος να καταθέσει μια σημαντική μαρτυρία. Η Καλλιόπη επισκέπτεται το ιατρείο του Άγγελου. Εκεί όμως την περιμένει μία έκπληξη που την σοκάρει.

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 40 Σεζόν 1: Ο Φεγκούδης μαθαίνει για την απόφαση της Μαριτίνας να πάρει τον Μάνο και να φύγουν από το σπίτι ενώ η Τόνια κατηγορεί την Μαριτίνα ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το μωρό. Η Σούλα αποκαλύπτει στον Χρύσανθο τα πραγματικά της αισθήματα για τον Φεγκούδη και η Διώνη έρχεται αντιμέτωπη με τη Μάρω και το κλεμμένο περιδέραιο. Πώς θα αντιδράσει η Τόνια όταν ο Μάνος της αποκαλύψει τα αληθινά του συναισθήματα για τη Μαριτίνα; Τι θα συμβεί όταν έρθει η Σούλα στο σπίτι του Φεγκούδη;

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 34 Σεζόν 3: Η Ελένη με τον Προκόπη, τον Άγγελο και τον Πέτρο ψάχνουν να βρουν τα πτώματα στο βουνό. Η σύλληψη της Δρόσως προκαλεί σε όλους αναστάτωση. Ο Λευτέρης συγκρούεται με τον πατέρα του και με την υποστήριξη της μητέρας του ο Ακύλας πείθεται να υποχωρήσει. Η Ασημίνα ζητάει τη βοήθεια του Νικηφόρου προκαλώντας τη ζήλια του Πέτρου. Η Μυρσίνη καταλαβαίνει το σχέδιο της Αντιγόνης για να κερδίσει το Δούκα. Εκείνος τη διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει ποτέ αλλά ένα γράμμα του επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη που θα αλλάξει τα πάντα… Ο Μπάμπης με τον Κυριάκο τραγουδάνε στο μαγαζί του Νικηφόρου τραβώντας το ενδιαφέρον της Κορίνας που διασκεδάζει με τις φίλες της παρά τις αντιρρήσεις του Μελέτη. Το αντικίνημα του Βασιλιά δίνει ελπίδες πως ίσως ξημερώσει μια άλλη μέρα ενώ ο Ακύλας, ο Καλογεράς και ο Ζάχος βρίσκονται επί ποδός. Ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σκληρή πραγματικότητα καθώς ο Γαϊτάνης πρέπει ν’ ακολουθήσει τις εντολές του καθεστώτος.

23:00 Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1
Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 17 Σεζόν 2: Ένα σχολικό τεστ ευφυΐας κατατροπώνει τον Άγγελο και τους φίλους του και θέτει σοβαρά το ζήτημα της ευφυΐας ή μη στην οικογένεια Αντωνόπουλου. Ο Άγγελος, σίγουρος ότι είναι βλάκας, αποκαρδιώνεται, ενώ όλη η οικογένεια προσπαθεί να τον συνεφέρει. Η Ελπίδα αγωνιά για το πρώτο της φωτορομάντζο κι ο Λούης για το πρώτο του διαφημιστικό, που ελπίζει να τον βάλει για τα καλά στον χώρο του θεάματος και στην καρδιά της Ελπίδας. Παράλληλα, ο Αντώνης απολύεται επιτέλους από τον Στρατό κι αυτό γιορτάζεται από όλους στην καφετέρια. Στο πάρτι, ο Δημήτρης φλερτάρει την Αντιγόνη. Στην όλη αναστάτωση, έρχεται να προστεθεί και μια απρόσμενη άφιξη.

Ταινίες

22:30 Λεωφορείο 657 (Heist) στον ALPHA
Λεωφορείο 657 (Heist)

Λεωφορείο 657 (Heist)

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία: Σκοτ Μαν

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Ντέιβ Μπατίστα, Κέιτ Μπόσγουορθ, Τζίνα Καράνο, Μόρις Τσέστνατ

Υπόθεση: Ένας πατέρας μην έχοντας τα μέσα να καλύψει τα ιατρικά έξοδα για την θεραπεία της άρρωστης κόρης του, αποφασίζει να συνεργαστεί με έναν άπληστο συνάδελφό του και μαζί οργανώνουν ληστεία σε ένα καζίνο. Όταν, όμως, το ριψοκίνδυνο σχέδιο τους δεν πάει όπως το υπολόγιζαν, αναγκάζονται να μπουν σε ένα λεωφορείο της γραμμής και να πιάσουν όμηρους τους επιβάτες και τον οδηγό, μήπως μπορέσουν να διαφύγουν.

23:20 Σχέδιο Απόδρασης (Escape Plan) στο MEGA
Σχέδιο Απόδρασης (Escape Plan)

Σχέδιο Απόδρασης (Escape Plan)

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία: Μίκαελ Χάφστρομ

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζιμ Καβίζελ, Έιμι Ράιαν

Υπόθεση: Ο Ρέι Μπρέσλιν (Σιλβέστερ Σταλόνε) είναι ο ένας ξακουστός σχεδιαστής συστημάτων ασφαλείας υψηλών απαιτήσεων. Πέφτει θύμα πλεκτάνης και καταλήγει παγιδευμένος σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας, μαζί με βαρυποινίτες και επικίνδυνους κακοποιούς. Κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, καταφέρνει να έρθει κοντά με τον κατάδικο Εμιλ Ροτμάγιερ (Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ) και μαζί θα προσπαθήσουν να αποδράσουν. Δύο από τους σπουδαίους ηθοποιούς δράσης όλων των εποχών ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια περιπέτεια γεμάτη αγωνία και ανατροπές.

Ντοκιμαντέρ

18:00 Όλοι οι Ρεμπέτες του Ντουνιά στο COSMOTE HISTORY HD
Όλοι οι Ρεμπέτες του Ντουνιά στο COSMOTE HISTORY HD

Όλοι οι Ρεμπέτες του Ντουνιά στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Δημήτρη Τράγκαλου (2020). Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τράγκαλος

Υπόθεση: Τα ρεμπέτικα είναι το στοιχείο που ενώνει τα μέλη της πολυεθνικής ορχήστρας ‘The Famous SOAS Rebetiko Band’. Η κάμερα ακολουθεί τις περιοδείες τους και καταγράφει πώς μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους στο κοινό ανά τον κόσμο.

22:00 Τραγωδία του Αιγαίου στο COSMOTE HISTORY HD
Τραγωδία του Αιγαίου στο COSMOTE HISTORY HD

Τραγωδία του Αιγαίου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Βασίλη Μάρου (1961). Σκηνοθεσία: Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Ένα πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ με αυθεντικές εικόνες από την περίοδο 1912-1945, που απαθανάτισαν γνωστοί κι άγνωστοι οπερατέρ στις πρώτες γραμμές του πολέμου, στους δρόμους της Αθήνας, εκεί όπου γράφτηκε η ιστορία της Ελλάδας.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

22:00 Το Κοράκι (The Crow) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Το Κοράκι (The Crow)

Το Κοράκι (The Crow)

Ταινία φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (1994). Σκηνοθεσία: Άλεξ Πρόγιας

Παίζουν: Μπράντον Λι, Ντέιβιντ Πάτρικ Κέλι, Έρνι Χάντσον

Υπόθεση: Την παραμονή του γάμου του, ένας νεαρός μουσικός δολοφονείται από μια συμμορία. Έναν χρόνο αργότερα, επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών χάρη σε ένα μυστηριώδες κοράκι, με σκοπό να εντοπίσει τους δολοφόνους και να πάρει εκδίκηση.

23:45 Το Μωρό της Ρόζμαρι (Rosemary’s Baby) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Το Μωρό της Ρόζμαρι (Rosemary's Baby)

Το Μωρό της Ρόζμαρι (Rosemary’s Baby)

Ταινία τρόμου αμερικανικής παραγωγής (1968). Σκηνοθεσία: Ρόμαν Πολάνσκι

Παίζουν: Μία Φάροου, Τζον Κασσαβέτης, Ρουθ Γκόρντον

Υπόθεση: Η Ρόζμαρι, σύζυγος ενός ηθοποιού που πασχίζει να κάνει καριέρα, αρχίζει να υποψιάζεται πως ο άντρας της έχει μυηθεί στον σατανισμό και κάνει τα πάντα για να προστατέψει το αγέννητο παιδί τους… Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Νυκτόβια Πλάσματα (Nocturnal Animals)
Νυκτόβια Πλάσματα (Nocturnal Animals)

Νυκτόβια Πλάσματα (Nocturnal Animals)

Θρίλερ παραγωγής 2016. Σκηνοθεσία: Τομ Φορντ

Παίζουν: Έιμι Άνταμς, Τζέικ Τζίλενχαλ, Μάικλ Σάνον

Υπόθεση: Όταν η γκαλερίστα Σούζαν διαβάζει το χειρόγραφο βίαιο μυθιστόρημα του πρώην άντρα της, η ζωή της αναστατώνεται. Όλα ανατρέπονται στο παρόν της όσο ψάχνει το παρελθόν.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b