MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αναλώσιμοι 4: Τραυματίες στα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη; -Τι απαντά το ΕΚΟΜΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας τεχνικός, ένας οπερατέρ και ένας κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας

Οι Αναλώσιμοι
Οι Αναλώσιμοι
Monopoli Team

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, του MEGA και τοπικών ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Πρόκειται για δύο τεχνικούς και έναν κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes.gr, ενώ ο ένας από αυτούς φαίνεται να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώτος τραυματίας στο σετ ήταν ένας από τους τεχνικούς της ταινίας, που κατάγεται από τη Βουλγαρία. Ο τεχνικός φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά, όταν έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα, στα Βασιλικά.

Μάλιστα, λέγεται ότι βρίσκεται σε τόσο κρίσιμη κατάσταση, που η παραγωγή της ταινίας κάλεσε την οικογένειά του στη Θεσσαλονική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τεχνικός “δίνει μάχη για τη ζωή του”.

Ο δεύτερος τραυματίας φαίνεται να ήταν ένας οπερατέρ, που τραυματίστηκε πριν κάποια 24ωρα στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα Ελληνικά Πετρέλαια. Λέγεται ότι ένας κασκαντέρ τον τραυμάτισε με όχημα, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

Ο τρίτος τραυματίας φαίνεται να είναι ο κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ, ο οποίος λέγεται ότι τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από ένα αμάξι στο άλλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Παρά τους φερόμενους τραυματισμούς, οι “Αναλώσιμοι” συνεχίζονται κανονικά.

Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες φαίνεται να διαψεύδονται μέχρι τώρα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Οπτικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) Πάνος Κουάνης, διέψευσε την είδηση, ενώ δήλωσε ότι θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής για το ζήτημα εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τέτοιοι τραυματισμοί συμβαίνουν συνεχώς στα γυρίσματα ταινιών δράσης. Παρ’ όλα αυτά, η διάσταση που έλαβε πρόσφατα ο θανάσιμος τραυματισμός της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς από τον Άλεκ Μπάλγουιν, μετά από έναν πυροβολισμό στο σετ της ταινίας “Rust”, έχει προκαλέσει διεθνή ανησυχία για την ασφάλεια των εργαζομένων στα σετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧόλιγουντ: Ένας ακόμη εργαζόμενος έχασε τη ζωή του, αυτή τη φορά στα γυρίσματα του «Ιντιάνα Τζόουνς 5»12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b