MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Netflix Games: Σε ποια παιχνίδια θα έχουν πρόσβαση οι χρήστες της πλατφόρμας από σήμερα;

Από σήμερα το Netflix διευρύνει τις υπηρεσίες του και διαθέτει videogames, τα οποία θα οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν χωρίς παραπάνω χρέωση, από το κινητό τους.

Netflix Games. Photo Credits: Netflix
Netflix Games. Photo Credits: Netflix
Monopoli Team

Το άνοιγμά του στα ηλεκτρονικά παιχνίδια επιχειρεί το Netflix, σε μία προσπάθειά του να κερδίσει νέους συνδρομητές και να επεκταθεί και σε άλλους τομείς.

Τα video games τα τελευταία χρόνια ανεβαίνουν σταθερά σε δημοτικότητα και αποκτούν καθημερινά χιλιάδες νέους θαυμαστές -κάτι το οποίο μοιάζει πολύ θελκτικό στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Από το κινητό τους θα μπορούν να παίξουν οι χρήστες του Netflix, κατεβάζοντας ένα από τα πέντε, μέχρι τώρα, παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο12.09.2018

Σύμφωνα με το BBC, τα πρώτα πέντε διαθέσιμα παιχνίδια θα είναι τα Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Card Blast, Teeter Up και Shooting Hoops. Τα videogames θα είναι διαθέσιμα σε πολλές γλώσσες και οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν από διαφορετικές συσκευές. Παρόλα αυτά, τα παιχνίδια δεν θα είναι διαθέσιμα στα παιδικά προφίλ και θα υπάρχει δυνατότητα να κλειδωθεί η είσοδος σε αυτά με κωδικό ασφαλείας.

Τα παιχνίδια θα έχουν επίπεδα δυσκολίας για να μπορούν να τα απολαύσουν όλοι, και όχι μόνο αυτοί που γνωρίζουν από videogames, ενώ κάποια θα χρειάζονται σύνδεση στο ίντερνετ και κάποια άλλα όχι.

Από σήμερα λοιπόν, οι συνδρομητές του Netflix που μένουν στην Ευρώπη έχουν πρόσβαση σε αυτά τα πέντε videogames, χωρίς παραπάνω χρέωση. Η πλατφόρμα ευελπιστεί στο σύντομο μέλλον να εμπλουτίσει τα παιχνίδια και να κάνει περαιτέρω δράσεις για μία καλύτερη gaming εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«ΚΑΛΛΟΣ. Η Υπέρτατη Ομορφιά»: Συνεχίζεται η εμβληματική έκθεση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b