MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

House of Gucci: Νέο τρέιλερ ρίχνει περισσότερο φως στη «Μαύρη Χήρα» που υποδύεται η Lady Gaga

Ένα νέο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία του Ρίντλεϊ Σκότ, «House of Gucci», μάς δίνει λίγες περισσότερες πληροφορίες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Lady Gaga ως Πατρίτσια Ρετζιάνι.

Η Lady Gaga ως Πατρίτσια Ρετζιάνι.
Monopoli Team

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του σπουδαίου Ρίντλεϊ Σκοτ, εξιστορεί τη δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι (Άνταμ Ντράιβερ) και την πτώση της δυναστείας της οικογένειας Gucci στον χώρο της μόδας. Η Lady Gaga υποδύεται την κοσμική Πατρίτσια Ρετζιάνι, πρώην σύζυγο του Μαουρίτσιο, η οποία κατηγορήθηκε και καταδικάσθηκε για την «ενορχήστρωση» της δολοφονίας του, όταν εκείνος την παράτησε για μια νεαρότερη της γυναίκα.

Το «House of Gucci» αναμένεται να προσφέρει άφθονο δράμα όταν κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 25 Νοεμβρίου. 

Σε σενάριο της Μπέκι Τζόνστον και του Ρομπέρτο Μπεντιβένια, η ταινία διαθέτει ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών που μπορεί κανείς να θαυμάσει και στην επίσημη αφίσα της. Πρωταγωνιστούν οι Lady Gaga, Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Τζέρεμι Άιρονς, Τζακ Χιούστον, Σάλμα Χάγιεκ και Αλ Πατσίνο σε ένα άγριο ταξίδι στην πολυτάραχη ιστορία μιας εκ των ισχυρότερων οικογενειών στον χώρο της μόδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHouse of Gucci: Άψογο στυλ και εξουσία στη νέα αφίσα της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ12.09.2018

Σε αυτό το σημείο, να πούμε βέβαια πως οι μόνοι άνθρωποι που δεν ανυπομονούν για την πρεμιέρα της ταινίας είναι η ίδια η οικογένεια Gucci. Νωρίτερα φέτος, η Πατρίτσια Γκούτσι (όχι αυτή που υποδύεται η Gaga, αλλά μια από τις δεύτερες ξαδέρφες του Μαουρίτσιο) μιλώντας για την ταινία τόνισε: «Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι. Μιλάω εκ μέρους της οικογένειας».

Εκτός από την αμφισβήτηση πολλών από τις επιλογές του Σκοτ όσον αφορά στο κάστινγκ, η Πατρίτσια Γκούτσι σχολίασε μεταξύ άλλων: «Κλέβουν την ταυτότητα μιας οικογένειας για να βγάλουν κέρδος, για να αυξήσουν το εισόδημα του συστήματος του Χόλιγουντ…Η οικογένειά μας έχει ταυτότητα, ιδιωτικότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα. Αλλά υπάρχει κι ένα όριο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί».

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ για το «House of Gucci»:

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b