ΣΥΝΤΑΓΗ
Μπισκότα μελιού από το Cookbloggr
Λαχταριστά μπισκότα μελιού που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους! Ένα απολαυστικό και υγιεινό σνακ για το σχολείο, τη δουλειά, αλλά και κάθε στιγμή της ημέρας.
Monopoli Team
14.10.2021
Υλικά:
- 100 ml φυτικό λάδι
- 100 ml χυμό πορτοκάλι
- 200 γρ. μέλι
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 2 βανίλιες
- 400 γρ. αλευρι που φουσκώνει μόνο του
- ζαχαρόπαστα εμπορίου (προαιρετική)
- Προσθέτουμε όλα τα υγρά υλικά μαζί και στο τέλος τα στερεά. Η ζύμη μας θα είναι ελαφρώς κολλώδης.
- Την τοποθετούμε σε διάφανη μεμβράνη και την βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
- Τοποθετούμε την ζύμη ανάμεσα σε δυο λαδόκολλες, την ανοίγουμε με ένα πλάστη στη διάμετρο που θέλουμε (θα φουσκώσουν κ λίγο) και ψήνουμε σε λαδόκολλα στους 170 βαθμούς για 7-9 λεπτά.
- Είναι έτοιμα μόλις πάρουν ένα χρυσαφί ελαφρύ χρώμα γύρω γύρω. Αν θέλετε να γίνουν πιο τραγανά αφήνετε λίγο παραπάνω!
- Μόλις κρυώσουν ανοίγετε με πλάστη την ζαχαρόπαστα, ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες, κόβετε στο σχήμα που θέλετε και με λίγο νερό βρέχετε την ζαχαρόπαστα για να κολλήσει στο μπισκότο.
Βρείτε περισσότερες συνταγές του blog εδώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Επικό reunion για τους πρωταγωνιστές του Pulp Fiction
Πάσχα στο Λεωνίδιο: Μια εκδρομή που αξίζει να κάνετε
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα»
Εύα Νάθενα: Η σκηνοθέτρια της «Φόνισσας» στην εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV
Μακιγιάζ χειλιών: Πώς να διατηρήσεις αναλλοίωτο το κραγιόν σου κατά τη διάρκεια της μέρας
My father had a big nose: Έκθεση του Κωνσταντίνου Πάτσιου στην The Blender Gallery
Κρυπτόγαμα: Η Νικαίτη Κοντούρη σκηνοθετεί τον θεατρικό μονόλογο του Μιχάλη Αλμπάτη στην Πειραιώς 260
Mataroa Happy: Το πρώτο χαμηλόβαθμο αλκοολούχο ποτό με εκχύλιση κάνναβης και νταμιάνας
Ian Rankin: Συνάντηση με τον μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας στην Ελληνοαμερικανική Ένωση