MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Squid Game: Τελικά θα υπάρξει δεύτερη σεζόν;

Παρά την αρχική άρνηση του δημιουργού του Squid Game για πιθανή δεύτερη σεζόν, η επικεφαλής του Netflix, Bela Bajaria, μάς δίνει ξανά ελπίδες.

Squid Game. Photo Credits: Netflix
Squid Game. Photo Credits: Netflix
Monopoli Team

Το Squid Game ήταν αναμφισβήτητα μια από τις πιο απροσδόκητες επιτυχίες του Netflix για τη φθινοπωρινή σεζόν. Από το ντεμπούτο της, η κορεατική σειρά επιβίωσης έχει γίνει άμεση επιτυχία, φιγουράροντας στην πρώτη θέση της πλατφόρμας streaming, σε 90 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, η Bela Bajaria, υπεύθυνη πρωτότυπου περιεχομένου του Netflix, δήλωσε ότι είναι αρκετά αισιόδοξη για την ύπαρξη μίας πιθανής δεύτερης σεζόν του Squid Game. Αν και η δεύτερη σεζόν δεν έχει επιβεβαιωθεί, η Bajaria δηλώνει πως ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk: «Έχει μια ταινία και άλλα πράγματα στα οποία δουλεύει αυτή τη στιγμή. Προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή δομή για αυτόν».

Μια καθόλου αναμενόμενη επιτυχία

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Τεντ Σαράντος, επικεφαλής περιεχομένου του Netflix αποκάλυψε ότι το Squid Game οδεύει να γίνει η πιο επιτυχημένη σειρά της πλατφόρμας, ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους αλλά και το Bridgerton. Η Bajaria είπε για αυτή την επιτυχία πως: «Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα ήταν τόσο μεγάλη, σε παγκόσμιο επίπεδο. Από την αρχή γνωρίζαμε πως ο τίτλος θα γινόταν αρκετά δημοφιλής στην Κορέα, αλλά με τίποτα δεν περιμέναμε ότι η επιτυχία θα ήταν τόσο μεγάλη».

Ενώ φαίνεται ότι το Netflix είναι έτοιμο για μία δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς, προς το παρόν δεν υπάρχουν νέα που να επιβεβαιώνουν την παραγωγή της. Μέχρι την πιθανή αυτή δεύτερη σεζόν, που όλοι όσοι έχουν δει την σειρά περιμένουν με αγωνία, τα 9 επεισόδια του Squid Game βρίσκονται στο Netflix, και η σειρά σκαρφαλώνει στην νούμερο ένα θέση της πλατφόρμας, σχεδόν σε όλες τις χώρες.

Πηγή: Hypebeast

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSquid Game: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την hit κορεατική σειρά του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b