MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Λίλα Μος: Γιατί η πασαρέλα της κόρης της Κέιτ Μος στο Fendi x Versace show αποτέλεσε «έμπνευση»;

Η 19χρονη Λίλα Μος συμμετείχε μαζί με τη μητέρα της και πασίγνωστο μοντέλο Κέιτ Μος στο σόου των Versace και Fendi και η εμφάνιση αυτή συζητήθηκε έντονα αυτή την εβδομάδα.

Monopoli Team

Η Λίλα, που μόλις έκλεισε τα 19 της χρόνια, λάτρεψε τη συμμετοχή της στο εντυπωσιακό fashion show των… Fendace – των δύο εμβληματικών οίκων μόδας – και μάλιστα έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram λέγοντας πως ήταν «μεγάλη τιμή» για εκείνη να είναι μέρος του σόου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFendi x Versace: Ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα επικό show με Dua Lipa, Gigi Hadid, Kate Moss12.09.2018

Και δεν είναι η μόνη που πιστεύει πως αυτή ήταν μια καταπληκτική στιγμή για όλους, καθώς η Λίλα – που έχει διαβήτη τύπου 1 – κέρδισε τόνους επαίνων για το περπάτημά της στην πασαρέλα, φορώντας την αντλία ινσουλίνης στο πόδι της.

Στον διαβήτη τύπου 1 δεν παράγεται αρκετή ινσουλίνη στον οργανισμό, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Όσοι έχουν διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1 χρειάζονται καθημερινές ενέσεις ινσουλίνης ή να φορούν αντλία ινσουλίνης, μια μικρή συσκευή που δίνει στο σώμα την απαιτούμενη ινσουλίνη στη διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας.

Η Λίλα μίλησε δημόσια για πρώτη φορά για τον διαβήτη τύπου 1 σε μια συνέντευξη στο The Kit το 2020. «Νομίζω ότι πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι έχω διαβήτη. Δεν είναι εμφανές απ’ έξω, οπότε κανείς δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει απλώς κοιτάζοντάς σε. Έχω διαβήτη τύπου 1», είχε αποκαλύψει τότε.

View this post on Instagram

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Η Λίλα Μος μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από το σόου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους φανς να κατακλύζουν την ανάρτηση με θετικά σχόλια, ευχαριστώντας την «που έδειξε την αντλία τόσο περήφανα», δίνοντας κουράγιο σε όσους αντιμετωπίζουν την ίδια πάθηση.

«Είσαι πραγματικά έμπνευση και σε ευχαριστούμε που έδειξες στον κόσμο ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα ακόμη και αν έχεις διαβήτη τύπου 1», σχολίαζε κάποιος, ενώ κάποια μητέρα έγραψε: «Εκ μέρους της 11χρονης κόρης μου, σε ευχαριστώ». 

Πηγή: www.cosmopolitan.com

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b