MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Encanto: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ

Το νέο τρέιλερ της 60ης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ, με τίτλο «Encanto», μας μεταφέρει στα βουνά της Κολομβίας όπου ένα κορίτσι καλείται να σώσει τη μαγεία.

Encanto
Monopoli Team

Η Ντίσνεϊ μόλις κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για το «Encanto»την 60η ταινία κινουμένων σχεδίων των εμβληματικών κινηματογραφικών στούντιο και την πρώτη τους που διαδραματίζεται εξ’ ολοκλήρου στην Κολομβία.

Λίγα λόγια για την ταινία

Το τρέιλερ μας δίνει μια μεγάλη γεύση της γεμάτης μαγεία ιστορίας, επενδεδυμένης με τραγούδια από τον βραβευμένο με Τόνυ Λιν Μάνουελ Μιράντα. Ο Μιράντα έντυσε την ταινία με οκτώ πρωτότυπα τραγούδια στα αγγλικά και τα ισπανικά.

Το «Encanto» πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου, πριν προσγειωθεί στην πλατφόρμα Disney+, την Παραμονή των Χριστουγέννων.  Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Μπάιρον Χάουαρντ και Τζάρεντ Μπους, γνωστοί για την επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Zootopia». Ο Μπους έγραψε το σενάριο μαζί με την Τσαρίζ Κάστρο Σμιθ, η οποία, επίσης, βρέθηκε στη θέση της συν-σκηνοθέτριας για πρώτη φορά σε ταινία μεγάλου μήκους.

Υπόθεση

Στο φιλμ πρωταγωνιστεί η Στεφανί Μπεατρίζ («Brooklyn Nine-Nine»), ως Mirabel Madrigal, το μόνο μέλος της οικογένειας Madrigal που δεν γεννήθηκε με ασυνήθιστες υπεράνθρωπες ικανότητες. Ωστόσο, η Mirabel, αποφασίζει ότι το συγκεκριμένο γεγονός δεν θα τη σταματήσει, και έτσι γίνεται η μόνη που είναι ικανή να σώσει την οικογένεια της και την μαγεία, η οποία κινδυνεύει να εξαφανιστεί από τα βουνά της Κολομβίας.

Στο «Encanto» δανείζουν, επίσης, της φωνές τους οι Βίλμερ Βαλντεράμα και Νταϊάν Γκερέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHouse of Gucci: Άψογο στυλ και εξουσία στη νέα αφίσα της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ12.09.2018

Στο τρέιλερ μαθαίνουμε για την προέλευση της μαγείας της οικογένειας Madrigal, από ένα μαγικό κερί που δόθηκε σε αυτούς πριν από πολλές γενιές, δημιουργώντας μαγικά ένα σπίτι από τον αέρα και εμφυσώντας σε κάθε μέλος ένα είδος υπερδύναμης όπως η ομιλία με τα ζώα ή η υπερβολική δύναμη. Όταν η μαγεία απειλείται, η Maribel θα είναι η μόνη που μπορεί να τους σώσει.  Επιπροσθέτως, το τρέιλερ επικεντρώνεται σε χαρακτηριστικά του κολομβιανού σκηνικού, τη μουσική και το φαγητό.

Πηγή: Collider 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b