MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
01
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Noah: Ο γιος του Thom Yorke κάνει το μουσικό του ντεμπούτο με ένα ατμοσφαιρικό κομμάτι

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

O γιος του Thom Yorke, του φροντμαν των Radiohead, κυκλοφόρησε το πρώτο του single με το όνομά του και όλοι μιλούν για ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Έχοντας έναν πατέρα που είναι μέλος ενός από τα πιο καταξιωμένα σύγχρονα ροκ συγκροτήματα στη Βρετανία, θα μπορούσε να αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο άγχος την κυκλοφορία της δικής του μουσικής. Αλλά ο γιος του Thom Yorke, του φροντμαν των Radiohead, που ακούει στο όνομα Noah, κυκλοφόρησε το πρώτο του single με το όνομά του και όλοι μιλούν για ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο.

Ο Noah, με έδρα την Οξφόρδη, έχει ήδη κυκλοφορήσει μουσική ως Alec Owen, στο άλμπουμ του με τίτλο «L. E. T. H. A. L-Living Entities», την προηγούμενη χρονιά, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που η μουσική του έχει το όνομά του.

Κι από ό,τι φαίνεται το μήλο δεν έπεσε και πολύ μακριά από τη μηλιά, καθώς μπορεί κανείς να διαπιστώσει μια ισχυρή επιρροή των Radiohead στο νέο κομμάτι του Noah, με τίτλο «Trying Too Hard (Lullaby)» – με παρόμοια μελωδία και γενικότερη ατμόσφαιρα που θυμίζει εκείνη του The Bends του 1995 καθώς και του άλμπουμ In Rainbows. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noah Yorke (@ny.wav)

Μετά την κυκλοφορία του single ο 20χρονος ευχαρίστησε όσους το άκουσαν, ενώ απευθύνθηκε και σε όλους εκείνους που αναπόφευκτα τον συγκρίνουν με τον πατέρα του. «Ως τώρα έχει φτάσει τις 10.000 προβολές», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Γνωρίζω ότι οι λόγοι για αυτό δεν σχετίζονται πάντα με εμένα, αλλά σημαίνει πολλά για εμένα ότι ο καθένας το αποδίδει ή συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι τρομακτικό να προσπαθείς να προσδιορίσεις την ταυτότητά σου και οι άνθρωποι που νοιάζονται για ένα τραγούδι που είναι τόσο σημαντικό για μένα, μου δίνουν μια μικρή αυτοπεποίθηση ότι δεν είμαι απλώς ένα “παρακλάδι” του πατέρα μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRadiohead: Ο Τομ Γιόρκ κυκλοφόρησε ένα… απόκοσμο ρεμίξ του Creep12.09.2018

Το κομμάτι επαίνεσε ο νονός του Noah και κιθαρίστας των Radiohead, Jonny Greenwood, ο οποίος έγραψε: «Τι υπέροχο μουσικό κομμάτι – σήμερα ήταν η πρώτη φορά που το άκουσα και είμαι τόσο εντυπωσιασμένος. Πολύ καλή δουλειά, Noah».

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=_JAgvYnv9J0

Πηγή: dazeddigital.com

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Red Bull SoundClash: Rack vs Lila στο πιο δυνατό μουσικό live battle
Exodos
Σταυρός του Νότου: Όλα όσα θα ακούσουμε στις τρεις σκηνές του τη σεζόν 2026-27
Μουσικά Νέα
Το Release Athens 2027 φέρνει τους Tokio Hotel στην Ελλάδα
Μουσικά Νέα
Release Athens 2027: Μετακομίζει σε νέο χώρο και ανακοινώνει τους Neighbourhood
Μουσικά Νέα
Leon of Athens x Katerine Duska: Η «Δευτέρα» που θέλει να μάς κάνει να ξεφύγουμε
Μουσικά Νέα
12ο Tinos World Music Festival: Οι φωνές του κόσμου επιστρέφουν στην Τήνο
Μουσικά Νέα
Η Μικρά Ασία του Μίκη Θεοδωράκη: Αναβάλλεται η συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
Μουσικά Νέα
Παύλος Παυλίδης: Αποκαλύπτει δύο νέα τραγούδια και το εξώφυλλο της «Πανσελήνου»
Μουσικά Νέα
30 Χρόνια Μικρή Πατρίδα: Γιώργος Ανδρέου και Παρασκευάς Καρασούλος ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους – Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη
Μουσικά Νέα
8ο Διεθνές Φεστιβάλ «Ευρωπαϊκή Πολυφωνία»: Η Ρόδος μεταμορφώνεται σε ανοιχτή πολιτιστική σκηνή
Μουσικά Νέα
Το μπαλκόνι του Papazó έγινε album – Πού θα ακούσεις όλα τα τραγούδια
Μουσικά Νέα
Γιάννης Κότσιρας: Νέα ημερομηνία στο Βεάκειο μετά τα αλλεπάλληλα sold out