MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 2 Σεζόν 1: Ο Φεγκούδης δέχεται πιέσεις από τον Πιπερόπουλο, για να του πουλήσει την εταιρεία. Η Μαριτίνα μαθαίνει για τον ερχομό του Μάνου κι ο Μάνος για το σχέδιο του πατέρα του να παντρευτεί τη Μαριτίνα. Ο Φλοριάν με τον Ταρζάν παρακολουθούν στενά την Τόνια, για να της πάρουν το παιδί κι η Σούλα με την Πελαγία κάνουν ετοιμασίες για τον γάμο της Τόνιας. Πώς θα αντιδράσει ο Φεγκούδης μπροστά στα 35 εκατομμύρια που του προτείνει ο Πιπερόπουλος; Θα καταφέρει ο Ταρζάν να απαγάγει το παιδί από την Τόνια;

20:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 12 Σεζόν 2: Η Αλίκη θυμάται με τύψεις τι ακολούθησε τον φόνο του Βολίδη, την ίδια ώρα που ένα νέο στοιχείο οδηγεί τον Δημήτρη να ζητήσει από την Αλεξάνδρα να δώσει δείγμα dna για να το συγκρίνει με αυτό που βρέθηκε στο πτώμα του Βολίδη. Οι δρόμοι της Καβάλας είναι γεμάτοι με μπλόκα της αστυνομίας, την ώρα που ο Αντώνης και η Δάφνη προσπαθούν να βγουν από την πόλη… Η αστυνομία επιβεβαιώνει τις υποψίες της πως ο Ιάσωνας δεν έχει άλλοθι για την ώρα που συνέβη ο φόνος του γιατρού.

Η Αλεξάνδρα με την Αλίκη μιλούν τρομοκρατημένες για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση Βολίδη, χωρίς να γνωρίζουν ότι κάποιος παρακολουθεί κρυφά όλη την συζήτηση τους. Η Ελένη μαθαίνει πως βρέθηκαν τα αποτυπώματα του Ιάσωνα στο γραφείο του γιατρού και είναι πια δύσπιστη απέναντι στον Ιάσωνα. Ο Χρήστος εμφανίζεται στο κτήμα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Δάφνη και το μωρό.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 2 Σεζόν 3: Ο Ζάχος δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει την αθωότητα του Λάμπρου που αποφασίζει να πάει να κρυφτεί. Όλο το χωριό προσπαθεί να τον βοηθήσει ενώ ο Ντούνιας τον ψάχνει μανιωδώς. Ο Μπάμπης παρά τις πιέσεις του φοβισμένου Κυριάκου θα οδηγήσει τον Λάμπρο στο βουνό μαζί με τον Προκόπη και τους υπόλοιπους; Ο Ακύλας μαθαίνει πως η Κορίνα έχει σχέση με τον Μελέτη που του ζητάει το χέρι της. Η Ζωή διαφωνεί με την επιλογή της κόρης της αλλά η Κορίνα την απειλεί πως θ΄αποκαλύψει το μυστικό της μητέρας της. Η Ασημίνα αποφασίζει να δουλέψει με τον Πέτρο παρότι είναι αδερφός του Δημήτρη Ορφανίδη.

Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως ο Κωνσταντής του κρύβει κάτι καθώς βλέπει τα χρωστούμενα να αυξάνονται ενώ στο μαγαζί θα εμφανιστεί κάποιος παλιός γνώριμος από την Τρούμπα. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη δεν μπορούν να χωνέψουν πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο. Η Μυρσίνη διαφωνεί με τον Δούκα που φαίνεται να έχει παραδώσει τα όπλα και είναι αποφασισμένη να τους αλλάξει γνώμη και να τους κερδίσει πίσω. Η Ελένη δεν ξέρει αν πρέπει να εμπιστευτεί τον Ζάχο. Τι απόφαση θα πάρουν με τον Λάμπρο; Πώς θα αντιδράσει η Ελένη όταν θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ακύλα;

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 8 Σεζόν 1: Η λιποθυμία της Έλλης διαλύει το δείπνο και φέρνει εντάσεις ανάμεσα στο Δημήτρη και τη Ρωξάνη. Ο θυμός του Άρη με τους γονείς του που δεν καταλαβαίνουν τα όνειρα του, αναγκάζει τη Τζοβάνα και το Μενέλαο να αναθεωρήσουν τη σχέση τους με το γιο τους. Η Ρωξάνη συνεχίζει τα καψόνια στα παιδιά της, ενώ μαθαίνει ότι η αίτηση για αναχρηματοδότηση της ΑΡΜΕΚΟ έχει προβλήματα. Στο σχολείο, ο Άρης τρώει δούλεμα για το φιλί του με τη Δανάη, η οποία σε αντίθεση με αυτόν το αντιμετωπίζει πολύ κουλ. Παράλληλα, στην ΑΡΜΕΚΟ η Ρωξάνη αναθέτει σε όλους διαφορετικές δουλειές και σίγουρα δεν λείπουν οι εντάσεις.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Ορφέας Αυγουστίδης-Χειστίνα Χειλά-Φαμέλη (Πηγή : Alpha)

Ορφέας Αυγουστίδης-Χειστίνα Χειλά-Φαμέλη (Πηγή : Alpha)

Επεισόδιο 15 Σεζόν 1: Το άλλοθι του Πέτρου δεν πείθει καθόλου την Καλλιόπη που καλεί τους γιους της να ετοιμαστούν για όλα. Ο Μαθιός, όμως, έχει να αντιμετωπίσει κάτι πιο επείγον. Η Βασιλική ανακαλύπτει ανάμεσα στα πράγματα του Στεφανή αποδείξεις ότι είχε ερωμένη και του ζητά να μάθει την αλήθεια! Στο μεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Η ανάκριση της Άσπας αποκαλύπτει στον Αντώνη το πιθανό κίνητρο του Κώστα, ενώ το αυτοκίνητό του που εντοπίζεται σε κάμερα αποδεικνύει ότι λέει ψέματα. Η Στέλλα από την άλλη αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με τον Αστέρη. Καθώς ο ήλιος πέφτει, Καλλιόπη και Μαρίνα συναντιούνται στο νεκροταφείο.

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 12 Σεζόν 1: Η Φανή προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και απειλεί με μηνύσεις την αστυνομία. Πώς βρέθηκε όπλο στα χέρια μιας έφηβης; Ο Λευτέρης συμπαραστέκεται στη Βένια, ενώ η Έλλη δοκιμάζει τη μέθοδο της ύπνωσης για να θυμηθεί τι συνέβη στο παιδί που γέννησε.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 30 Σεζόν 1: Ο Αλέξης μεταφέρει τη Μυρτάλη, τραυματισμένη, στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Η Μυρτάλη έχει χάσει το κινητό της και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Στέφανο από το κινητό του Αλέξη. Ο Στέφανος, όμως, εξαγριώνεται και δεν δέχεται ούτε καν να την ακούσει. Στο μεταξύ, ο Στάθης καλείται να δώσει εξηγήσεις στον γιο του για την παλιά του σχέση με την Ιουλία. Ο Δημήτρης είναι έξαλλος με τον Ανέστη γιατί απέτυχε, για μια ακόμα φορά, να ολοκληρώσει τα δολοφονικά σχέδιά του. Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες. Η παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Στέφανο περιπλέκεται όλο και πιο πολύ, με το ζευγάρι να οδηγείται σε ένα μεγάλο καυγά και στο τέλος στον χωρισμό…

Επεισόδιο 31α Σεζόν 1: Το νέο σκίτσο της αστυνομίας πλησιάζει πολύ στη φυσιογνωμία του «Πρωταθλητή» κι ο Ανέστης ανησυχεί μήπως τον εντοπίσουν. Η Μυρτάλη κι ο Στέφανος είναι εξίσου θυμωμένοι μετά τον χωρισμό, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Η Μυρτάλη θεωρεί ότι ο Στέφανος δεν την εμπιστεύεται κι ο Στέφανος θεωρεί πως έχει ξεκινήσει κάτι ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Αλέξη. Ο Αλέξης, από την άλλη, πολιορκεί εκ νέου τη Μυρτάλη, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά πως τον βλέπει μόνο σαν φίλο. Η Βασιλική κι ο Φίλιππος αποφασίζουν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή απ’ όλους, ενώ η Αρετή προσπαθεί να μάθει με ποιον έχει μπλέξει η κόρη της.

Ταινίες

01:00 Άνθρωποι Σαν Κι Εμάς (People Like Us)

Δραματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Άλεξ Κούρτζμαν

Ηθοποιοί: Κρις Πάιν, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μισέλ Φάιφερ, Μάικλ Χολ Ντ’ Αντάριο, Ολίβια Γουάιλντ, Μαρκ Ντάπλας

Υπόθεση: Ο Σαμ, ένας φιλόδοξος και εργασιομανής έμπορος, χάνει ξαφνικά τον πατέρα του και καλείται να τακτοποιήσει την κληρονομιά του. Θα εκπλαγεί, όμως, όταν συνειδητοποιήσει ότι η τελευταία επιθυμία του απομακρυσμένου, από εκείνον, πατέρα του ήταν να βρει και να παραδώσει 150.000 δολάρια στην άγνωστη μέχρι σήμερα ετεροθαλή αδερφή του και στον γιο της. Όσο εξελίσσεται η σχέση του με τη «νέα» αδερφή του, ο Σαμ αναγκάζεται να αναθεωρήσει όσα πίστευε για την οικογένειά του και να επανεξετάσει στην πορεία τις δικές του επιλογές.

22:00 Ένας θάνατος σε μια κηδεία στην ΕΡΤ2

Κωμωδία, συμπαραγωγής Μ. Βρετανίας, ΗΠΑ, Γερμανίας (2007) Σκηνοθεσία: Φρανκ Οζ

Ηθοποιοί: Μάθιου Μακ Φέιντεν, Ρούπερτ Γκρέιβς, Ντέιζι Ντόνοβαν

Υπόθεση: Όταν οι πενθούντες συγκεντρώνονται στο αρχοντικό μιας βρετανικής επαρχίας για να παρευρεθούν στην κηδεία του εκλιπόντα συγγενή τους, αγωνίζονται να κρατήσουν τα προσχήματα σε μια σειρά από τραγελαφικά ατυχήματα. Έτσι, η αξιοπρεπής κηδεία μετατρέπεται σε μια ξεκαρδιστική, χωρίς φραγμούς καταστροφή με λανθασμένα πτώματα, άσεμνες εκθέσεις και αποκαλύψεις συγκλονιστικών οικογενειακών μυστικών.

21:00 Απροσδόκητος Επισκέπτης (The Guest)

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Άνταμ Ουίνγκαρντ

Ηθοποιοί: Νταν Στίβενς, Μάικα Μονρόε, Λέλαντ Όρσερ, Σέλια Κέλεϊ, Μπρένταν Μέγιερ

Υπόθεση: Ένας νεαρός στρατιώτης επισκέπτεται το σπίτι της οικογένειας Πίτερσον, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε πολύ στενός φίλος του γιου τους, που σκοτώθηκε στον πόλεμο. Αν και με κάποια επιφύλαξη στην αρχή, η οικογένεια ανοίγει το σπίτι της στον Ντέιβιντ και σταδιακά τον βάζουν στη ζωή τους. Όταν όμως κάποιοι απροσδόκητοι θάνατοι αρχίζουν να καταφράφονται στην πόλη, η έφηβη κόρη τους, Άννα, αρχίζει να διαπιστώνει ότι αυτό συμβαίνει από τη μέρα που άρχισαν να φιλοξενούν τον Ντέιβιντ… Ανατρεπτική δράση με στοιχεία θρίλερ, όπου ο Νταν Στίβενς (Downton Abbey) δίνει μια από τις πιο ξεχωριστές ερμηνείες του. Η ταινία σημείωσε μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, ενώ διακρίθηκε σε πολλές βραβεύσεις.

Ντοκιμαντέρ

20:00 Η Σύγκρουση των θεών: Ηρακλής στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2009) Σκηνοθεσία: Τζέσικα Κόνγουεϊ,Κρίστοφερ Κάσελ

Υπόθεση: Ο μύθος του ημίθεου Ηρακλή, που για να εξιλεωθεί για ένα ειδεχθές έγκλημα έπρεπε να ολοκληρώσει επιτυχώς 12 Άθλους. Πρόσφατες αρχαιολογικές έρευνες υποδεικνύουν ότι αυτός ο απόλυτος ήρωας ίσως να ήταν εμπνευσμένος από υπαρκτό πρόσωπο.

22:30 Όσον Ζης, Φαίνου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ ιρλανδικής ελληνικής και αμερικανικής συμπαραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Πολ Ντουέιν

Υπόθεση: Όταν ένας Αμερικανός μουσικολόγος ανακάλυψε τη μουσική της Ηπείρου, η ζωή του άλλαξε. Ένα ταξίδι στους μυστηριακούς ήχους μιας μουσικής και ενός τρόπου ζωής που, κόντρα στα σημεία των καιρών, επιβιώνει ακόμα στα βουνά της Ηπείρου.

00:00 Ελλάς Χωρίς Κολώνες στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Βασίλη Μάρου (1964) Σκηνοθεσία: Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Βασίλης Μάρος, πρωτεργάτης του κινηματογραφικού ντοκιμαντέρ στη χώρα μας, μας μεταφέρει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’60. Γίνετε μάρτυρες των γεγονότων και των αλλαγών που σημάδεψαν τη σύγχρονη ιστορία μας

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

00:40 Ανυπόφοροι Γείτονες 2 (Neighbors 2: Sorority Rising) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Νίκολας Στόλερ

Ηθοποιοί: Ρόουζ Μπερν,Σεθ Ρόγκεν,Ζακ Έφρον

Υπόθεση: Ο Μακ και η Κέλι ανησυχούν όταν μια έξαλλη αδελφότητα μετακομίζει δίπλα τους. Με την ψυχική υγεία τους να κινδυνεύει, θα αναγκαστούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με έναν παλιό εχθρό για να βάλουν τους νέους γείτονες στη θέση τους.

22:00 211 στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία δράσης αμερικανική και βουλγάρικης συμπαραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Γιορκ Άλεκ Σάκλετον

Ηθοποιοί: Νίκολας Κέιτζ,Ντουέιν Κάμερον,Μάικλ Ρέινι Τζούνιορ

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης βάρδιας, ένας αστυνομικός γίνεται ξαφνικά αυτόπτης μάρτυρας μιας ληστείας τράπεζας. Εντελώς απροετοίμαστος, καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα άριστα εκπαιδευμένων και βαριά οπλισμένων αντρών.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Φρίντα (Frida)

Βιογραφική ταινία αμερικανικής παραγωγής (2002) Σκηνοθεσία: Τζούλι Τέιμορ

Ηθοποιοί: Σάλμα Χάγιεκ, Άλφρεντ Μολίνα, Τζέφρι Ρας, Βαλέρια Γκολίνο, Αντόνιο Μπαντέρας, Έντουαρντ Νόρτον

Υπόθεση: Μετά από ένα σχεδόν θανατηφόρο ατύχημα, η Φρίντα Κάλο ανακαλύπτει το πάθος της για τη ζωγραφική. Ο ταραχώδης γάμος κι οι πολιτικές αναταραχές τροφοδοτούν την τέχνη της.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b