MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 8 συναυλίες για τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

1. Γιόνας Κάουφμαν στο Ηρώδειο

Ο τενόρος Γιόνας Κάουφμαν, ο σούπερ σταρ της όπερας, ο συγκλονιστικός ερμηνευτής με τη μοναδική φωνή και την απαράμιλλη σκηνική παρουσία έρχεται –στην απόλυτη ακμή της καριέρας του– για ένα μοναδικό ρεσιτάλ για πρώτη φορά στο Ηρώδειο τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Τα χαρίσματα του εντοπίζονται στην καθαρή κι ευαίσθητη φωνή του και στην στέρεα τεχνική που του δίνουν την ευχέρεια να εκτελεί από Βάγκνερ μέχρι και το πιο καθημερινό τραγούδι. Ελάχιστοι τενόροι στην ιστορία της όπερας έχουν υπηρετήσει με την ίδια επιτυχία τόσους πολλούς και διαφορετικούς συνθέτες. Έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα τόσο στο γερμανικό και ιταλικό όσο και στο γαλλικό ρεπερτόριο με το φωνητικό του εύρος να συναντούν και την μεγάλη του σκηνική άνεση. Αξιοποιώντας δε τη φωτογένεια ενός Χολυγουντιανού σταρ απολαμβάνει τέτοια δημοφιλία που το λυρικό θέατρο έχει να καταγράψει από τα χρόνια των Τριών Τενόρων (Παβαρότι, Καρέρας, Ντομίνγκο).
Δευτέρα 13/9, 21:00
Ηρώδειο

2. Σταμάτης Κραουνάκης στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη
Συναυλία

Σταμάτης Κραουνάκης

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, με την μοναδική συναυλία ”Έξοδος ’21”, στις 13 Σεπτεμβρίου. Μαζί του η Μαρίζα Ρίζου, ο Μιθριδάτης, το γκρουπ Marianna & The Dizzy Breezes και οι Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης. Με καινούρια τραγούδια από το έργο «Γιορτή Στα Σπίτια», που χαρακτηρίστηκε ιστορικό αλλά και με παλιά τραγούδια- επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει.
Δευτέρα 13/9, 21:00
Εισιτήριο: 20 ευρώ, 15 ευρώ φοιτητικό. Προπώληση: ticketservices.gr
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη- Νεαπόλεως 58, Βύρωνας 162 32. Τηλέφωνο: 21 0760 9350

3. Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης στο Θέατρο Γης
Συναυλία

Μαρινέλλα, Μάριος Φραγκόυλης

Μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική παράσταση θα μας χαρίσουν με την καινούρια τους συνεργασία η Μαρινέλλα μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές μαζί, επί σκηνής θα αποτελέσουν την μεγαλύτερη καλλιτεχνική συνάντηση της χρονιάς με τραγούδια που αγάπησε η Ελλάδα και μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο.
Δευτέρα 13/9, 21:30
Εισιτήριο: Α’ Ζώνη 30 ευρώ, Β’ Ζώνη 20 ευρώ, Γ’ Ζώνη 15 ευρώ. Προπώληση: ticketservices.gr
Θέατρο Γης- Θέατρο Γης, Τριανδρία, Θεσσαλονίκη. Τηλέφωνο: 231 520 0200

4. «Νύχτα μαγικιά» του Άκη Δήμου στο Θέατρο Κολωνού
Αφιέρωμα

Μίκης Θεοδωράκης

Το Φεστιβάλ Κολωνού, παρουσιάζει την «Νύχτα μαγικιά» του Άκη Δήμου, ένα αφιέρωμα στην μελοποιημένη ποίηση από τον Μίκη Θεοδωράκη. Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές Δημήτρης Μπάσης και Σαββέρια Μαργιολά  θα μας ταξιδέψουν στον μουσικό κόσμο του αγαπημένου συνθέτη την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Κολωνού . Ένα πρόγραμμα με την Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη.
Δευτέρα 13/9, 21:00
Εισιτήριο: 10 ευρώ, 5 ευρώ φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ. Προπώληση: ticketservices.gr
Ιωαννίνων και Καπανέως Αθήνα 104 44. Τηλέφωνο: 21 0528 4800

5. «Εδώ να μείνεις» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Ct Garden Festival
Συναυλία

Ελευθερία Αρβανιτάκη

Οι New York Times αναφέρουν πως η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια σοπράνο που συνδυάζει την γλυκύτητα με τη θέρμη, την καθαρότητα και την ευαισθησία με μια αίσθηση θλίψης και μελαγχολίας. Η καταπληκτική ερμηνεύτρια έρχεται απόψε Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στο Ct Garden Festival για να μας θυμίσει την τέχνη της μουσικής της. Θα μας ταξιδέψει με ένα πρόγραμμα με τραγούδια από όλο το φάσμα του ρεπερτορίου της, πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, με την συμμετοχή του Παναγιώτη Λάμπουρα.
Δευτέρα 13/9, 21:00
Εισιτήριο: Από 15 ευρώ, 10 ευρώ φοιτητικό, ΑμεΑ. Προπώληση: viva.gr
Ct Garden Festival- Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι 111 46. Τηλέφωνο: 21 1770 1700

6. «Λύκοι στην χώρα των Θαυμάτων» στην Τεχνόπολη
Συναυλία

Λύκοι στην χώρα των θαυμάτων

Οι «Λύκοι στην χώρα των Θαυμάτων» επιστρέφουν για μια μοναδική συναυλία Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη. Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης με τον Φώτη Σιώτα, τη Σοφία Ευκλείδου και τον Ηλία Μπαγλάνη, τους μουσικούς που παρουσίασαν πέρυσι στο Ηρώδειο τον ομώνυμο δίσκο,  ακόμη μια φορά φέτος ξαναβρίσκονται για να παρουσιάσουν  αποσπάσματα του δίσκου καθώς και τις παλιότερες επιτυχημένες συνεργασίες του Γιάννη Αγγελάκα με το Νίκο Βελιώτη, όπως πάντα με έναν αέρα δύναμης, αντίστασης και ανυπακοής.
Δευτέρα 13/9, 21:00
Εισιτήριο: Από 10 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Πειραιώς 100, Αθήνα 11854 Τηλέφωνο: 21 0346 1589

7. Ρίτα Αντωνοπούλου στο Άλσος Νέας Σμύρνης
συναυλία

Ρίτα Αντωνοπούλου

Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ “Ιωνικές Γιορτές” του Δήμου Νέας Σμύρνης, η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια από τις πλέον χαρισματικές φωνές της γενιάς της, εμφανίζεται Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στο Άλσος Νέας Σμύρνης σε μια μοναδική συναυλία. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει μία άριστα σκηνοθετημένη παράσταση που βασίζεται στο ευρύ της ρεπερτόριο, με τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών, αλλά και νέων ταλαντούχων δημιουργών.
Δευτέρα 13/9, 21:00
Εισιτήριο: Είσοδος Ελεύθερη.
Άλσος Νέας Σμύρνης- Ελευθερίου Βενιζέλου και Εφέσου

8. Ραψωδός Φιλόλογος στο Gazarte
συναυλία

Ραψωδός Φιλόλογος

Τρία χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση, ο Ραψωδός Φιλόλογος επιστρέφει στην Αθήνα για να παρουσιάσει το καινούριο του έργο, που ονομάζεται ”Αλεξάνδρεια”, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στην σκηνή του Gazarte. Μετά από 7 χρόνια αποχής από τη δισκογραφία, θα παρουσιάσει τις παλαιότερες δισκογραφικές του κυκλοφορίες με μία προσέγγιση που διαφέρει απ’ ότι έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Με τη συνοδεία του Δημήτρη Χρυσανθακόπουλου στο πιάνο, της Marseaux στα φωνητικά και του Junk 33 στα πικάπ. Μουσικές διασκευές από το «Σε μια τόση δα στιγμή…» μέχρι και το «Κελί 218» θα παρουσιαστούν με έναν νέο και πρωτόγνωρο τρόπο για τα δρώμενα του ελληνικού hip-hop.
Δευτέρα 13/9, 21:30
Εισιτήριο: 13 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Gazarte Βουτάδων 34, Αθήνα 118 54. Τηλέφωνο: 21 0346 0347

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού να πάμε σήμερα: 9 παραστάσεις για τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b