MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Μπλε ή κόκκινο χάπι; Το πρώτο teaser για το Matrix 4 κυκλοφόρησε και… η επιλογή είναι δική σας

Με έναν διαδραστικό και πρωτότυπο κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του Matrix 4 που μας δίνει μια πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη ταινία.

Monopoli Team

Τρεις μήνες έχουν μείνει για την πρεμιέρα της ταινίας The Matrix Resurrections και η Warner Bros. ξεκίνησε ήδη την προωθητική της καμπάνια για το πολυαναμενόμενο τέταρτο μέρος του franchise ταινιών The Matrix. Εκτός από μια πρώτη αφίσα, το κινηματογραφικό στούντιο παρουσίασε και έναν διαδραστικό ιστότοπο, με τίτλο WhatIsTheMatrix.com, όπου οι φαν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα από τα 180.000, και παραπάνω, μοναδικά teaser βίντεο.

Κατά την είσοδο στον ιστότοπο, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα κόκκινο και ένα μπλε χάπι, καθένα από τα οποία τους  επιτρέπουν να πάρουν μία μικρή δόση από την καινούρια επερχόμενη ταινία και να ακούσουν αφηγήσεις των χαρακτήρων της.

Για παράδειγμα, ένα κλιπ περιλαμβάνει μια σύντομη αφήγηση από τον Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β’, ο οποίος αμφισβητεί την πραγματικότητα σύμφωνα με τον κλασικό πράσινο κώδικα του Matrix, ενώ σε ένα άλλο βίντεο ακούμε μια αφήγηση από τον Νιλ Πάτρικ Χάρις, ο οποίος λέει στον θεατή ότι είναι εδώ επειδή παλεύει να αποκρυπτογραφήσει τι είναι πραγματικό και τι όχι.

Η ταινία περιλαμβάνει τους βετεράνους του Matrix, Κιάνου Ριβς ως Νίο, Κάρι-Αν Μος ως Τρίνιτι, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ ως Νιόβη, Λαμπέρ Ουιλσόν ως ο Merovingian και Ντάνιελ Μπέρνχαρντ ως πράκτορας Τζόνσον.

Στο The Matrix Resurrections θα συμμετέχουν και οι Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β’, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Άντριου Κάλντγουελ, Πριγιάνκα Τσόπρα, Τζόναθαν Γκροφ, Τζέσικα Χένγουικ, Έλεν Χόλμαν, Ερεντίρα Ιμπάρα, Τόμπι Ονουμέρε, Κριστίνα Ρίτσι, Μαξ Ρίμελτ και Μπράιαν Τζ. Σμιθ.

Το τρέιλερ θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου και η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους και στο HBO Max στις 22 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAvicii: Η Google αφιέρωσε ένα συγκινητικό doodle στον DJ που “έφυγε” νωρίς12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b