MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 6 συναυλίες για την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

συναυλίες
Οι Onirama στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Monopoli Team

1. Flower to the People: Οι Onirama στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων συναυλίες

Τα τελευταία 20 Χρόνια όταν ακούς Onirama, συνθέτονται συγκεκριμένες εικόνες στο μυαλό, θα περάσεις καλά, θα τραγουδήσεις το ανέφικτο, θα χορέψεις “έστω καθιστός”, θα αφουγκραστείς τη στιγμή, θα δώσεις στην τρέλα σου λιγάκι απ’ το φως. Όλες τις μαγικές στιγμές, αυτό τον δυναμισμό, τα εκρηκτικά live που «βιώσαμε παρέα», στα εύκολα, στα δύσκολα, στα όμορφα, στα άσχημα, θα ανθίσουν σε μία συναυλία στον αγαπημένο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.
Κυριακή 5/9, 21:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: viva.gr.
Τεχνόπολις, Αθήνα 118 54, Τηλέφωνο: 21 0346 1589

2. Η Ματούλα Ζαμάνη στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

Σ’ ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και σκοτεινό τοπίο, το όνειρο και η αγάπη για τη φύση και τη μουσική μας βοηθάν να αντιμετωπίζουμε και να μικροαπολαμβάνουμε την πραγματικότητα. Με τους πλανήτες αρωγούς, τη δύναμη του ασφοντυλίτη και του Αμοργιανού φλασκόμηλου, ερχόμαστε κοντά να καλοκαιρίσουμε, να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε χαραμάδες αναπνοής και χαράς.. Τολμηρά αγόρια στα όργανα, καινούργια τραγούδια που ατενίζουν το μέλλον, ασυμβίβαστες χορευτικές λησμονημένες φιγούρες, αντάρτικες μελωδίες που αίρουν την απαγόρευση, είναι μερικά από τα στιγμιότυπα μιας ανείπωτης ξαφνικής αρμονίας..
Κυριακή 5/9, 21:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Νεαπόλεως 58, Βύρωνας 162 32, Τηλέφωνο: 21 0760 9350

3. Οι WNCfam live στο Gazarte Roof Stage συναυλίες

Με ένα νέο single κάθε Τετάρτη, 6 full time members και άπειρους φίλους με ετερόκλητες πορείες στον χώρο να συμμετέχουν κάθε τόσο, το WNCfam, έχει καταφέρει αυτή την στιγμή να αριθμεί πάνω από 250 τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και 4 εξαιρετικά solo albums! Αν το πολύχρωμο bitchy pop attitude της Marseaux δεν σε κάνει να χοροπηδάς, το πηγαίο retrowave του dPans δεν σου είναι αρκετό για μία βραδυνή βόλτα με αυτοκίνητο στην μισοφωτισμένη πόλη και η αστείρευτη πένα του all-things-rapper Brando δεν σε ωθήσει σε εσωτερική αναζήτηση, τότε σίγουρα θα βρεις κάτι στα δυναμικά κουπλέ των newcomers GeoRVSD και MrBlz ή θα πιάσεις τον εαυτό σου να παίζει air guitar στην πρώτη σειρά της συναυλίας, όταν ο Solmeister βγει να παίξει τον δικό του ρόλο.
Κυριακή 5/9, 21:30
Εισιτήριο: Από 13€. Προπώληση: viva.gr.
Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα 118 54, Τηλέφωνο: 21 0346 0347

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζέιν Κάμπιον: Η σκηνοθέτις βλέπει έναν «άνεμο» αλλαγής για τις γυναίκες δημιουργούς12.09.2018

4. Η Μαρίνα Σάττι ζωντανά στο Ακόντισμα

Η πολυσχιδής καλλιτέχνιδα κατακτά τον κόσμο με τη μουσική της. Ενώ τα Ευρωπαϊκά μέσα την παρουσιάζουν ως πρέσβειρα της ελληνικής και βαλκανικής σκηνής, μιας ιδιαίτερης διαδρομής που παντρεύει την παραδοσιακή μουσική με την ποπ, τόσο κλασική όσο και σύγχρονη, η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζει την περιοδεία της, με μια μουσική παράσταση που θα συζητηθεί.
Κυριακή 5/9, 20:30
Εισιτήριο: Από 8€. Προπώληση: viva.gr.
Akontisma, Νέα Καρβάλη 640 06, Τηλέφωνο: 251 031 6790

5. Συναυλία αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο με την Τίνα Τράκου στο Θέατρο Γκράβας

Η Τίνα Τράκου, με την πολύχρονη εμπειρία  της στο χώρο της μουσικής, με την συμμετοχή του Νίκου Κρητικού ,με την καλλιτεχνική καθοδήγηση του μαέστρου κ συνθέτη  Νίκου Παπαδόπουλο  και με την συμμετοχή μιας πενταμελούς μπάντας  θα μας οδηγήσουν σ αυτήν την ανέμελη και ξέγνοιαστη  εποχή,  στα σοκάκια της παλιάς Αθήνας, στην εποχή που τα τραγούδια είχαν μελωδία και στίχο που άγγιζε τις ψυχές των ανθρώπων. Η παράσταση πραγματοποιείται για την οικονομική  στήριξη του συλλόγου παιδιών με αναπηρία ΔΩΣΕ ΖΩΗ.
Κυριακή 5/9 21:00
Εισιτήριο: Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Ο.Ν.Α. Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Γκράβας, Ταϋγέτου 60, Αθήνα 112 55, Τηλέφωνο: 21 0201 1151

6. Ο Αντώνης Ρέμος στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος έλληνας ερμηνευτής, δίνει ραντεβού με τους φίλους του σε 3 μεγάλες συναυλίες τον Σεπτέμβριο. Στην Αθήνα στις 5 και στις 6 Σεπτεμβρίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.  Στην Θεσσαλονίκη στις 10 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Γης. Τρεις μοναδικές συναυλίες, γεμάτες τραγούδια επιτυχίες, γεμάτες συναίσθημα και δυνατές ερμηνείες. Τρείς βραδιές γεμάτες Αντώνη Ρέμο.
Κυριακή 5/9 21:00
Εισιτήριο: Από 16€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Μάνου Κατράκη, Κυρά Της Ρώ &, Νίκαια 184 51, Τηλέφωνο: 21 3207 5289

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγαρο Μουσικής: Αποχαιρετά τον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη (βίντεο)12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b