MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 7 συναυλίες για την Παρασκευή 27 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 27 Αυγούστου.

Ο Good Job Nicky στο SNF Nostos 2021
Monopoli Team

1. Ο Good Job Nicky στο SNF Nostos 2021

Ο Good Job Nicky είναι o 25χρονος Έλληνας καλλιτέχνης-φαινόμενο που μέσα στο 2021 μας αιφνιδίασε ευχάριστα με το viral αγγλόφωνο ντεμπούτο του «January 8th», μάς κέρδισε με το πρωτότυπο video-album που ακολούθησε, μας έκλεψε την προσοχή με το sui generis στυλ του και τα μπλε μαλλιά του και συζητήθηκε όσο κανένας άλλος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια. Την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 έρχεται live στη Σκηνή στο Ξέφωτο του SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για να παρουσιάσει – πρώτη φορά ολοκληρωμένα – τα σημαντικά τραγούδια, δικά του και άλλα, που τον ορίζουν, στήνοντας ένα μουσικό και αισθητικό υπερθέαμα, αφιερωμένο σε όσους θέλουν πολύ να απολαύσουν ζωντανά τη μοναδική φωνή, που αναδύθηκε μέσα σε σκληρό lockdown. Μαζί του θα είναι ο Ερμής Γεραγίδης, και η χορευτική ομάδα Wolves Team.
Παρασκευή 27/8 21:30
Εισιτήριο: Είσοδος ελεύθερη
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα, τηλέφωνο: 21 6809 1000

2. Αἴολος, φίλος ἀθανάτοισι θεοῖσι στο Ρωμαϊκό Ωδείο Αρχαίας Ακρόπολης Ρόδου

Αἴολος, φίλος ἀθανάτοισι θεοῖσι (Αίολος, των αθανάτων φίλος· Οδύσσεια, ραψωδία κ, μτφρ. Ζήσιμου Σιδέρη). Το κουιντέτο πνευστών «Αίολος» και ο ηθοποιός Τηλέμαχος Κρεβάικας ερμηνεύουν τέσσερα νέα έργα για αφηγητή και κουιντέτο πνευστών – αναθέσεις του Κέντρου Ελληνικής Μουσικής σε τέσσερις διαπρεπείς Έλληνες συνθέτες. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται από τη σουίτα της όπερας Βορεάδες του Ζαν-Φιλίπ Ραμώ, σε μεταγραφή για κουιντέτο πνευστών από τον Γιάννη Τσελίκα.
Παρασκευή 20/8 , 20:00
Προπώληση: digitalculture.gr.
Ρωμαϊκό Ωδείο Αρχαίας Ακρόπολης Ρόδου

3. Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021:«Νύχτες Αλληλεγγύης», Μια γιορτή στου Νουριάν

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 διαρκεί έως τις 23 Σεπτεμβρίου και αριθμεί συνολικά 50 Νύχτες Αλληλεγγύης, στις περισσότερες από τις οποίες, μολονότι δεν λείπουν εκδηλώσεις από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών, παρουσιάζονται πολλές θεατρικές παραστάσεις, με στόχο την υποστήριξη των δημιουργών και όλων των εργαζομένων στον χώρο του θεάτρου. Με την εμπειρία του περασμένου καλοκαιριού κι ενός «διστακτικού» αλλά πετυχημένου πρώτου φεστιβάλ στην Covid εποχή, o Δήμος Χαλανδρίου επιχειρεί φέτος να φέρει και πάλι στην «καρδιά» της πόλης, το θέατρο της Ρεματιάς, περισσότερες «Νύχτες Αλληλεγγύης» τηρώντας με αταλάντευτη προσήλωση τα μέτρα προστασίας που μάς έκαναν πέρυσι να γιορτάσουμε μια απόλυτα ασφαλή διοργάνωση.
Παρασκευή 20/8 , 20:30
Εισιτήριο: Δελτίο εισόδου. Προπώληση: viva.gr.
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Προφήτου Ηλία 65, Χαλάνδρι 152 33

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSNF Nostos: Η μαγεία του σινεμά επιστρέφει…από κοντά, στις κινηματογραφικές προβολές του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

4. The Swingin’ Cats στην Ταράτσα του Gazarte

Τα πιο χορευτικά γατιά, οι The Swingin’ Cats, επιστρέφουν στις 27 Αυγούστου, 09 και 30 Σεπτεμβρίου στην Ταράτσα του Gazarte για να φέρουν μία ανάσα αισιοδοξίας, μέσα από αγαπημένα τραγούδια και νέο ακυκλοφόρητο υλικό και να μάς μεταδώσουν τη ξεσηκωτική τους διάθεση. H μοναδική μπάντα που μας κάνει χαρούμενους σε ελάχιστο χρόνο συνδέει το καλοκαίρι μας με όμορφες μελωδίες, κέφι και ξεγνοιασιά.
Παρασκευή 27/8 , 21:30
Εισιτήριο: Από 8€. Προπώληση: viva.gr.
Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα 118 54, Τηλέφωνο: 21 0346 0347

5. Η Ρία Ελληνίδου στο Ακόντισμα

Η Ρία Ελληνίδου μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από την ηλικία των πέντε ετών φοίτησε σε Ωδείο παρακολουθώντας μαθήματα μουσικών οργάνων, θεωρίας, αρμονίας, μουσικής και παραδοσιακής προπαιδείας. Στη συνέχεια φοίτησε στο μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης, παρακολουθώντας μαθήματα πιάνου, ταμπουρά και βυζαντινής μουσικής με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα παραδοσιακά κρουστά και στο παραδοσιακό τραγούδι. Τότε ιδρύει μαζί με την οικογένειά της το παραδοσιακό συγκρότημα “Γραικοί” με σκοπό τη διάσωση, διάδοση και ανάπτυξη της ελληνικής μουσικής παράδοσης . Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά ήταν το άλμπουμ “Της Αγάπης και του Έρωτα”, της οποίας και είχε τη συνολική επιμέλεια παραγωγής.
Παρασκευή 27/8 , 20:30
Εισιτήριο: Από 8€. Προπώληση: viva.gr.
Akontisma, Νέα Καρβάλη 640 06, Τηλέφωνο: 251 031 6790

6. Η Lamia Bedioui στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης

Η Lamia Bedioui παρουσιάζει τραγούδια από την πλούσια και πρωτότυπη παράδοση της Σαρδηνίας. Ερμηνεύει σε διασκευή κομμάτια διαχρονικά που σχετίζονται με την καθημερινότητα των ανθρώπων: νανούρισμα (an- ninia), χορός (ballo), τραγούδι πηδηχτό (duru duru), μοιρολόι (attitu), θρησκευτικό τραγούδι (gosos), τραγούδι σε ποιητική φόρμα (mutettus), κ.ά. Τραγούδια που εκφράζουν τη χαρά της ζωής, τη ζωντάνια, τις ελπίδες αλλά και την αίσθηση του τραγικού ενός μεσογειακού λαού που διατηρεί ισχυρές ρίζες με την παράδοσή του και βαθιά αγάπη για την ελευθερία.
Παρασκευή 27/8 20:30
Εισιτήριο: Δελτίο Εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Κηποθέατρο « Ν. Καζαντζάκης », Γεωρ. Γεωργιάδου 1, Ηράκλειο 713 05, Τηλέφωνο: 281 024 2977

7. Ο Παυλος Παυλίδης στο Θέατρο Τεχνόπολις

Μετά από μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή περιοδεία που άνοιξε με την ξεχωριστή sold out εμφάνιση του στο Ηρώδειο αλλά και την κυκλοφορία του single «Άννα», ο Παύλος Παυλίδης και η νέα του ομάδα μουσικών, επιστρέφουν στη σκηνή του Τεχνόπολις, για ένα μοναδικό live. Τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του Παύλου Παυλίδη, επαναπροσεγγίζονται με διάθεση πειραματισμού, αποκτώντας μια νέα, φρέσκια εικόνα και μια καινούρια δυναμική. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.
Παρασκευή 27/8 21:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Τεχνόπολις, Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Ηράκλειο 714 14, Τηλέφωνο: 281 082 3813

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάμε γι΄ άλλα…ολοταχώς: Ο Τάκης Ζαχαράτος επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b