MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ντενί Βιλνέβ: Σε σκέψεις για μια τρίτη ταινία Dune, βασισμένη στο δεύτερο βιβλίο του Χέρμπερτ

Ο σκηνοθέτης που για την ώρα ετοιμάζει πυρετωδώς τη δεύτερη ταινία «Dune», αποκάλυψε πως φλερτάρει με την ιδέα μιας τριλογίας της ταινίας, η οποία θα κλείσει με το δεύτερο βιβλίο του Φρανκ Χέρμπερτ, «Dune Messiah».

Credits: Venice Film Festival
Monopoli Team

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας του Ντενί Βιλνέβ τον Οκτώβριο, μετά την επίσημη πρώτη στο Φεστιβάλ Βενετίας, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πρόσφατα ότι ήδη ετοιμάζει το σενάριο για το δεύτερο μέρος, για το οποίο θα μπορούσε «ρεαλιστικά» να ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο του 2022. Εκτός όμως από αυτή τη δεύτερη ταινία, ο Βιλνέβ είναι σε σκέψεις για μία ακόμη ταινία Dune, που θα ολοκληρώσει και την επική τριλογία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Canada πριν από λίγες ημέρες, ο Βιλνέβ μίλησε για την επιθυμία του να δημιουργήσει μια τρίτη ταινία βασισμένη στο δεύτερο βιβλίο του Φρανκ Χέρμπερτ, «Dune Messiah». «Υπάρχει το δεύτερο βιβλίο του Dune, το Dune Messiah» και αυτό θα μπορούσε να γίνει μια εξαιρετική ταινία», είπε μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης. Και συνέχισε: «Πάντα πίστευα πως θα μπορούσε να γίνει μια τριλογία. Θα δούμε. Είναι χρόνια δουλειάς και δεν μπορώ να σκέφτομαι τόσο μακριά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKillers of the Flower Moon: Όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την πολυαναμενόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε12.09.2018

Τόσο ο Paul Atreides όσο και η Chani, οι χαρακτήρες που ενσαρκώνουν ο Τιμοτέ Σαλαμέ και η Ζεντάγια, εμφανίζονται στο «Dune Messiah» του Χέρμπερτ, πράγμα που σημαίνει ότι οι ηθοποιοί θα μπορούσαν να επιστρέψουν στους ρόλους τους εάν υπάρξει τελικά τρίτη ταινία.

Φυσικά, υπάρχουν και ορισμένοι που σημειώνουν πως ο Βιλνέβ θα έπρεπε να είχε γυρίσει όλη την τριλογία μαζί – όπως έκανε ο Πίτερ Τζάκσον με τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» και το «Χόμπιτ», καθώς τώρα θα πρέπει να περιμένει να δει αν οι επόμενες ταινίες θα πάρουν το «πράσινο φως».

Το «Dune» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b