MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

64ο Φεστιβάλ Φιλίππων: Ματαιώνεται η παράσταση “Το γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κόσμου”

Η παράσταση «Το γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κόσμου» που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Φρούριο Καβάλας, στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Φιλίππων, ματαιώνεται

Φωτογραφία από την παράσταση "Το Γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κόσμου"
Φωτογραφία από την παράσταση "Το Γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κόσμου"
Monopoli Team

Η παράσταση «Το γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κόσμου» που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί την Πέμπτη 19 Αυγούστου στο Φρούριο Καβάλας, στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Φιλίππων, ματαιώνεται σύμφωνα με ανακοίνωση της παραγωγής, όπως αναφέρεται παρακάτω.

“Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν,  βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσει την παρουσίαση της παράστασης. Το Γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κοσμου, που ήταν προγραμματισμένη για τις 19/8 στην Καβάλα, λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων. Μας συγχωρείτε πολύ για την όποια αναστάτωση”.

Φωτογραφία από την παράσταση "Το Γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κόσμου"

Φωτογραφία από την παράσταση “Το Γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κόσμου”

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μια παράσταση που έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο στο Γεφύρι της Άρτας και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στην Αθήνα, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία της Ελλάδας. Σε σκηνοθεσία και δραματουργία της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννα Κάλπμαρη, η παράσταση αυτή είναι αφιερωμένη στις γυναίκες, “σε όλες τις «λυγερές του Κάτω Κόσμου», τις νέες γυναίκες του χτες αλλά και του σήμερα που έχασαν μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά τη ζωή τους εξαιτίας του φύλου τους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι πολιτιστικές εκδηλώσεις που αναβάλλονται λόγω των δυσμενών συνθηκών με τις φωτιές12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b